Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mm11

79 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy napon a paraszt szamara beleesik a kútba és órákon át szánalmasan bőg. A paraszt megsajnálja őt - és azon gondolkozik, vajon mit is tehetne. Így okoskodik: "Ha kihúzni nem is tudom, de a szenvedését Le tudom rövidíteni. Öreg jószág már szegény - a kutat is épp…..
PLB - Blog Te mit tanácsolnál? 2010.06.16 13:20:00
Adva van egy srác. Két éves kapcsolata ért véget nem oly rég. A kapcsolat után azt érezte, hogy egy darabig nem vágyik új komoly kapcsolatra, csak kalandokat keresett. Aztán pár hónappal később megismert egy lányt, akivel jól érezte magát és nem vágyott többé a kalandokra.…..
PLB - Blog Óriási ajándékeső!! 2010.05.05 21:51:00
Ha hiszed, ha nem, valaki egy sétarepülést is fog nyerni... A részletek még egyeztetés alatt vannak, de valaki felemelkedik a földről, az biztos :)))) Jelentkezz a Válaszút Konferenciára, és hozd el barátaidat, ismerőseidet, üzlettársaidat is! Szárnyaljunk együtt! :)…..
PLB - Blog Nos, akkor válasszunk! 2010.05.05 00:59:00
2010. május 8. - Benta Hotel Milyen kapcsolat van a gondolkodásmódod és az üzleti, illetve magánéleti sikereid között? Ehhez a válaszhoz szeretnék némi hozzájárulást adni. Íme: 2010. május 6. csütörtökig beérkező BEFIZETÉS esetén a három exkluzív ajándékot is…..
.. barangolásaim közben az alábbi gondolatra bukkantam, amivel szeretnék köszönteni Minden Anyát május első vasárnapján! "Isten nem tud ott lenni mindenütt, ezért teremtett anyákat." /zsidó közmondás/..
PLB - Blog Az első napsugarak.. 2010.04.27 11:28:00
Az első napsugarak hatása - nem tudom kedves férfi tárasim, hogy vagytok ezzel, de - minket, nőket nagyító alatti önvizsgálatra sarkall. Így jutunk el minden évben tavasszal a cellulit, narancsbőr elleni csatatérre. - Mi az a cellulit? - Amikor a zsírsejtek beágyazódnak a…..
A légzés, a lélegzet, időtlen idők óta az élet szimbóluma. Noha a légzés fontosságát a szókincsünk is elég jól tükrözi, csak nagyon kevesen fordítanak megfelelő figyelmet rá. A belső energiaállapot befolyásolja a légzést .. .. s ennek igaz a fordítottja is. A légzéssel…..
A the Secret második része: the Compass - Az iránytű Szeretettel!..
„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?” Denis Hayes amerikai egyetemi hallgató. 1970. április 22-én mozgalmat indított el a Föld védelmében. (Azóta ő az alternatív energiaforrások világhírű kutatója és szakértője lett.) Már mozgalmának…..
PLB - Blog Az iránytű 2010.04.21 14:44:00
'Nem tudod ellenőrzés alatt tartani a körülötted lévő világot, de tudod ellenőrizni a gondolataidat. Megválaszthatod az útmutatásokat, amik alapján élsz, hogy pozitív iránybafordíthasd a világot. Az életed, és amit magad után hagysz, tőled függ!' .. ha erre jársz, akkor…..
PLB - Blog Stressz.. 2010.04.20 11:50:00
A stressz az élet aktív befolyásoló tényezője - mutass egy embert, akire ne hatna! A hagyományos felfogás szerint a stresszt az életünket befolyásoló tényezők váltják ki. Ezek stresszreakciókat váltanak ki bennünk, amik pedig betegségeket generálnak - néha pedig halált.…..
PLB - Blog Tanmese! 2010.04.19 10:24:00
... egy ember beszélget Istennel: - Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol. Isten odavezeti két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket és megengedi az embernek, hogy betekintsen A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén…..
PLB - Blog Dobd fel Magad! 2010.04.16 10:53:00
Az egyik leghatásosabb és legolcsóbb módszer a VIDÁMSÁG. A humor játékos keretet ad a problémák megoldásához, csökkenti az indokolatlan védekező reakciót, javítja a kommunikációt és semlegesíti a stresszt. Ha ezt a módszert bevetnénk - számítások szerint -, legalább…..
PLB - Blog Lelki tréning! 2010.04.15 10:27:00
Találj a mában pár percet Magadnak Magadért! Told távol  a hétköznapi zűrzavart és gondold át az alábbi pár sort! Érezd át az alábbi pár sort! Meglepődsz, milyen lelki megnyugvást hoz(hat) számodra! Hidd el, a lelked - pszichéd - meghálálja ezerszeresen ezt a pár…..
 .. avagy milyen egy ideális nő a párkapcsolatban? Kutatási anyagot gyűjtök. Hálás lennék, ha segítenél! (Ha nem szeretnéd publikusan, írj a plb.kontakt@gmail.com címre!)..
mm11 2010.04.14 11:18:24
@fourteen02: Nekem nagyon tetszik, amit írsz és gratulálok Nektek - pláne, h mindez fourteen! :-)
mm11 2010.04.14 11:19:15
@joseph38: .. pedig pont erre (a hosszabb kifejtésre) vagyok kíváncsi!
Van, aki a pénzteremtés útján, van, aki személyisgfejlődése ösvényén, van aki az élet rögös útvesztőjén áll épp egy válaszút előtt. Mit gondolsz, ugyanazzal a gondolkodással, amivel tegnap nem tudtál döntést hozni, ma sikerülni fog? Ha egy ici-pici kétely is ott motoszkál…..
.. de mindenesetre adj esélyt a jövődnek! Menj szavazni április 11-én!!! Ez fontos!!!               ..
"Ha rugalmas vagy, és hagysz másokat olyannak lenni, amilyenek, akkor egy rakás stressztől kíméled meg magad. A lelki béke a megváltozott hozzáállásból származik, nem pedig a megváltozott körülményekből." /Andrew Matthew/..
"Az üzleti életben több ok miatt nélkülözhetetlen a pozitív gondolkodás. Ha valaki így gondolkodik a vevőiről, többet néz ki belőlük, és úgy véli, hogy jobb minőségre vágynak, akkor ennek a vevők meg akarnak majd felelni – mondta rádiónk Gazdasági Régió…..
Ez az a nepáli tantra, ami körbejárta már a földet vagy tízszer - írja róla a neten keringő .pps :-) Azért teszem itt közzé, mert értékesnek tartom a sorait - szerintem senkinek sem árt, ha olykor végigolvassa, vagy eszébe jut, h valamelyik sorát épp nem 'gyakorolta'…..
Még épp jókor teszem közzé.. Február 28. vasárnap Május 27. csütörtök Július 15. csütörtök Október 29. péntek Ezeken a napokon az energiák jóval erősebben hatnak, mint máskor.Ilyenkor érdemes arra gondolni, amit szeretnénk, hogy megvalósuljon az életünkben.A negatív…..
.. két lány Délkelet-Ázsia legszebb részeit egy szál hátizsákkal járta be. Egy hirtelen elhatározást követve felültek az első Bangkokba tartó gépre, majd rábízták magukat a sors szeszélyére, s hagyták, hogy a körülmények alakítsák a napirendjüket. …..
PLB - Blog BÚÉK! 2010.01.02 11:01:00
Eljött az a nap, amire tavaly azt mondtad, hogy "MAJD JÖVŐRE.."! Kívánom, hogy MINDEN CÉLOD VALÓSULJON MEG 2010-ben amit meg mersz fogalmazni, le mersz írni, amiről képeket mersz ragasztgatni egy füzetbe vagy a szekrényajtóra! CSELEKEDJ! Soha nem lesz…..
PLB - Blog Számvetés! 2009.12.26 02:05:00
Az év vége mindig a számvetés ideje - ilyenkor szoktuk végig gondolni, mi történt az elmúlt 365 napban. Átnézzük, mi volt a célunk, mit értünk el belőle, miben fejlődtünk és milyen emberré váltunk közben. Tükörbe nézünk és megnyugvással mosolyoghatunk magunkra - igen,…..
PLB - Blog Áldott Ünnepeket! 2009.12.25 14:28:00
"Itt a nagy nap, amit úgy vártál egész éven át! Itt a nagy nap, ma este újra gyertya ég a fenyőfán! Mikor a díszes dobozokat csendben felnyitod, Boldog az arcod, magam is az vagyok.. .. s az…..