Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piazza Parenzo

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugodt kis fordulóval köszönti az őszt a Bohóc, szó se róla. Leginkább gyermekkorom NB1-ének Csepel-Stadler és Vác FC Samsung-Veszprém párosításai köszönnek vissza a találkozókra pillantva, melyek közt csöndesen bujdokol egy tradicionál, egy aktuális és egy az utóbbi 10…..
3 a magyar igazság, plusz 1 a ráadás. Az annyi mint 4. Pont 4 fordulónyi lehetőség jutott mindannyiunk Döméjének a Ferencváros kispadján ebben a szezonban. Egyelőre. Ezt muszáj hozzátenni, mert a bohócliga útjai kiszámíthatatlanok, és aki azt állítja előre tud valami biztosat,…..
Vajon miért terjed el az az alapvetően hibás személet a magyar futballról szóló közbeszédben, újságcikkekben, nyilatkozatokban, hogy ez bizony nem jó, ez valami teljesen más, mint amit a világ többi részében focinak neveznek, egy teljesen más műfaj - szótári definíció…..
Két hete vív elkeseredett, de egyértelműen vereségre ítéltetett küzdelmet a nyári olimpia a Bohócligával szemben a nézők kegyeiért. A hét végén talán még indít egy utolsó, kétségbeesett rohamot a nézettség érdekében, de nyilvánvaló, hogy holmi kézilabda vagy egyéb…..
labdabiztos CZUK(K)ormentes NB1 2012.08.01 13:42:49
Hát, csak romlik a Bohócliga nevű presszó kínálata. Ugyan a Prukikávé fantázianevű melanzsot ismét mérik a kaposvári presszókban, és sztenderd elemeknek tekinthetjük az Üllői úti kisGössert is, vagy a borsodi palócviszkit, azért az elmúlt év során csak vesztettünk egy…..
Beszélik, hogy a hétvégén már holmi nyári olimpiára figyel a világ, de ki a fenét érdekel, amikor az NB1-ben is útjára indul a pettyes, kivételesen elhalasztott meccsek nélkül. A játékosok életük legkeményebb alapozásán vannak túl, harminc éves, egyszeres válogatott…..
Megérkeztünk, lassan vége. Kicsengetés előtti utolsó óra, vagy záróra előtti utolsó kör. Kinek hogy szimpatikusabb a megfogalmazás, a lényeg azonban nem változik : a pályán ez lesz az utolsó forduló. Eldőlt, hogy bajnok a DVSC, mögötte a Vidi és az ETO jön, de a 4. helyért…..
Hirtelen felborult napirendnek és hasonló munkahelyi rémségeknek betudhatóan kénytelenek vagyunk minimalista stílusban dicsőíteni gigászainkat hétvégi, idénybeli 29. performanszuk tiszteletére. A tervek között szerepelt, hogy megemlékezünk Lázok doktorról, aki excsapata…..
A bajnokság kilencven százaléka lefutott, a Loki gyakorlatilag bajnok, a veretlenségük megőrzése kérdéses csupán. Az ezüstért harcol még a Győr és a Vidi, a negyedik helyért reálisan a Honvéd és a Kecsó megy. Alul a Zetének már nem kell görcsölnie az első győzelemért, a…..
Csöndes forduló elé nézünk a hosszú hétvégén, a dél-dunántúlit és a kelet-magyart leszámítva igazi rangadók nélkül, ám még izgalmas üldözési versennyel mind a kiesőzónában, mind a bajnoki serlegig vezető bársonyszőnyegen. Sok a nyitott kérdés, és ha a színvonal nem…..
A börtönválogatott örökös kapitánya, Góré (polgári nevén Orsós István) a vasárnapi ebéd utáni pihenőn ijedt arccal fordult oda Sámlihoz (Balogh Antal), a csapat megtermett centerhalfjához: - Te Sámli! Még egy-kettő bejön ezek közül a kajmánok közül és soha…..
Gyanítom, a tapasztalt magyarfoci-fogyasztóknak (és a kapcsolódó médiumok nyomon követőinek) nem ismeretlen az ún. zanzanyilatkozat fogalma. A sportnapilapot (legalább pályájuk kezdetén, évekkel ezelőtt) rutinszerűen forgató bohócliger drukkerek között az ínyenceknek mindig is…..
Ahogy azt kell, a bohócligában és a labdabiztoson még november végén is mindenki teszi a dolgát. Az olvasó epedve várja a csütörtöki posztot, hogy leadhassa tippjeit a megjósolhatatlan kimenetelű mérkőzésekre. A heti felelős jó előre megírja a beharangozót, hogy már csak ki…..
Elérkezett hát az első tavaszi forduló is, rögtön pár nappal a novemberi utolsó két válogatott meccs után. A tavasz mindig a megújulás, és az optimizmus jelképe, így a mai beharangozóban teljesen pozitívan szemléljük az előttünk álló fordulót. Lichtenstein kipipálva,…..
Sajátos Grand Slam-sorozatra tehet pontot a magyar labdarúgás: az idei évben az összes elérhető európai miniállamot sikerült becserkészni. Andorra sajnos csak klubcsapat szinten sikerült, pici pipa, Liechtenstein péntek délutántól pipa, Luxemburg pipa. Monacoban még csak klubszinten…..
Ilyenkor, amikor az órákat már visszaállítottuk a normális téli időszámításra, amikor a sálakat már nem csak a szurkolói önazonosság, hanem a réteges öltözködés miatt is a nyakunkba csavarjuk, amikor a stadion büféjében a vizezett sör helyett már inkább egy forralt bort…..
Talán a közelgő nemzeti ünnep, talán az időjárás-változás hatásának tudható be, de viszonylag csendesen telt a hét a Kárpát-medence labdakergetőinek körében. Senki nem nyilatkozta le, hogy a Hold is az ő szerény személye miatt forog a Nap körül, az edzőképzés sem ért el…..