Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d'agneau

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Shazagi egy kétséges hasznú fejlesztésre lett figyelmet a MÁV jegykiadó automatájánál: A magyar vasút egyik új, számomra teljesen érthetetlen húzására szeretném felhívni a figyelmet. Történt, hogy múlt pénteken (2013.02.01- a dátum még fontos lesz) szokásomhoz híven haza…..
Naiv ügyfél eldöntheti, hogy kicsit akar többet fizetni, vagy nagyon. Viszont hogyan alakul ki a határozatlan időre szóló, kedvezményes díjszabás? Interneten ugye már évek óta kizárólag hűségnyilatkozattal lehet előfizetni... Egyik közös kedvencünk, a UPC lepett meg egy…..
d'agneau 2013.01.18 23:09:55
@Fekete Dália: Érdekes, én tudtam a csatornakiosztás változásról...kaptunk emailt, meg a honlapjukon is fent volt egy ideje...
d'agneau 2013.01.18 23:14:39
@Judoc: UPC-nél ugyan arra a címre nem köthetsz új szerződést, ha felmondtad, 3 hónapon belül. Valszeg azért, mert ők sem hülyék.
Egyébként nem emelkedik automatikusan lista árra a hűség leteltével, nekünk már 2 éve nincs hűség a netre, és aztóta max 150 Ft-al nőtt az szolgáltatás díja.
d'agneau 2013.01.19 10:59:12
@benőci: De azt gondolom tudod, hogy a műholdas UCP Direct nem ugyan az mint a UPC Magyarország, kb három éve vált ketté, és külön cég már teljesen, egyik kábeles, másik műholdas. Magyarul, az, aki rá akar beszélni a műholdas upc-re, annak semmi köze/információja nem lehet a kábeles upc szolgáltatásával kapcsolatban.
Vik nem gyanította, hogy 15Mb/s-es internetét nem érdemes IPTV-re cserélnie, úgyhogy 2 év hűséggel megrendelte decemberben a T-Home-től. Miután negyedszerre sem sikerült beszerelni, felmondta a szerződést azzal a kéréssel, hogy állítsák vissza eredeti előfizetését.…..
d'agneau 2013.01.09 19:45:43
@Exxit: hát nem kéne, ugyanis a 20 az a névleges sebesség a garantál meg amennyivel akkor is mennie kell, ha égszakadás földindulás minden van.

Ha kevesebb a garantáltnál, na akkor lehet nekik szólni, hogy na-na. Ez minden szolgáltatónál így van, és az ÁSZF-ben is így szerepel.

Érdemes mindig azt nézni, hogy a szolgáltató milyen sebességet garantál, és az alapján dönteni.
Mert én is mondhatnám azt, hogy hát lehet jönni hozzám adok én 120 mbit/s-es netet, igaz a garantált csak 5,5... és ha ez benne van a szerződésben( meg ugye a honlapon is szerepel), ügyfél aláírta, akkor egy szava sem lehet. Evvan
d'agneau 2013.01.09 19:54:07
@kovi1970: jó, a törvényi szabályozását nem ismerem. Nem tudom, hogy van e arra külön szabály, hogy a névleges szolgáltatásnak hány százalékát kell minimum garantálnia is a szolgáltatónak.

Csak azt tudom, hogy ha a garantált sebesség megvan, akkor fölösleges háborogni, mert úgysem lesz jobb, és az ügyintéző sem tud mit tenni.
Pedig komoly városban lakom. Ma egy kulcsot akartam lemásoltatni - amire már önmagában is az emberi hülyeség, nemtörődömség és szégyentelenség miatt volt szükség, na de hagyjuk - , és délután három óra környékén nem találtam nyitva tartó kulcsmásolót. Tudtommal ma nincs…..
Tegnap délután, miközben a Tv2-ben mindenki már a The Voice-premierre készült és a gyakornokok kifosztották a környékbeli közértek pezsgőkészletét, a tévében csendesen ment az adásfolyam. A fél ötös Hal a tortán-ismétlést egy török szappanopera, a Tiltott szerelem 158.…..
d'agneau 2012.10.13 17:48:47
@pannapanka: Törökül ugyan nem tudok, a sorozatot sem ismertem, de utánanéztem (éljen a google), és hát én azt találtam, hogy a történet, az Halit Ziya Uşaklıgil novellájára épül...Arról a bizonyos Ece Jorens-ről semmit nem találtam, de hát ugye törökül nem tudok...
Zsolt érdekességet írt nekünk, ugyanis az általa utazott vonaton nem volt elegendő helyjegy+pótjegy kombinációt venni, hanem külön ki kellett volna emelni, hogy a drágább pótjegyet kéri. Mivel ő ezt nem tudta, odaúton élvezhette a tűzforró vasút kocsi örömeit, majd hazafelé…..
Volt már kérem itt az Urbanistán Budapesten játszódó Nokia-reklám, meg Budapesten játszódó Windows Phone-reklám is, de most itt a nagy összeborulás - szintén Budapestről. Amúgy a Lumiában a blog.hu mesterkedésének köszönhetően, állítólag még Urbanista-alkalmazás (csempe…..
d'agneau 2012.07.19 09:29:05
@Peter Walnut: Hát, akkor szerintem nem a WP-vel van baj...nekem elsőre sikerült a gmail fiókot beállítani.
d'agneau 2012.07.19 11:01:25
@hunter84: Nekem két hónapja van meg a Lumia 710em, és még egyszer sem fagyott, pedig mielőtt megvettem, ismerősök fogadást kötöttek, hogy mikor fog először lefagyni. Úgyhogy innentől kezdve nehéz hosszú távú következtetést levonni:)

Én amúgy telefonon nagyon meg vagyok elégedve a a WP-vel, átlátható, rendezett. A droidot telefonon nem kedvelem, túl sok információ egy kis kijelzőn, tableten viszont nagyon szeretem használni.

Úgy gondolom a lényeg, hogy van választás, és mindenki azt használhatja, ami neki leginkább kézre áll.
A jókedélyű propaganda és az ingyen hajózás lehetősége sokakat megmozgatott, hogy kipróbálják a BKV csodahajóját. Az első horrorsztoriból kiderült, hogy alig lehet rá felférni, több időt tölt kikötéssel, mint amennyit halad, és néha még a hajó is elfüstöl. A Homárhoz is…..
A napokban olyan szürreális elképzelések hangzottak el Karácsony Gergely szájából, olyan utópisztikus, és talán elképzelhetetlen ötlettel állt elő, ami arra késztetett, tegyem én is ezt. Nem csak azért, mert néha jó elrugaszkodni a valóságtól, de a sok nyitott kapu miatt is,…..