Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dani576soul

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozat, amelyben 1970 előtti horror-filmek vannak terítéken. Mivel eddig ebben a rovatban jóformán csak jó filmekről írtam, talán sokaknak az a kényszerképzete lehet, hogy régen minden jobb volt. Pedig már negyven-ötven éve is készültek kifejezetten rossz alkotások. A most…..
Ennek a vendégírásnak az a története, hogy a Facebook oldalunkon valaki "nyomasztó" filmet keresett, más valaki ezt ajánlotta, megint más valaki megírta. Értitek? :) Utóbbit varin-nak hívják és ezúton is köszönjük neki.   Megan is Missing (2011)   Rendezte:…..
Filmdroid A hobbit posztere 2012.07.07 21:32:00
Véget ért A hobbit forgatása, de már be is lendült a marketing, hiszen decemberben érkezik a Gyűrűk ura előzményének első része, tehát itt film posztere. ..
Azoknak, akik azt szeretik, ahol szexi, csöcsös csajok szaladgálnak valamiféle gyilkos elől. A Girls Gone Dead története ennyiben ki is merülne. Viszont megpakolták néhány ismert névvel, hátha szereznek pár nézőt. Jelen lesz Jerry Lawler pankrátor, felbukkan Ron Jeremy pornósztár,…..
Az ősszel érkező Silent Hill Revelation 3D néhány napja plakáttervező versenyt hirdetett facebookon, s bár a verseny már lezárult, azért a jelentkezők műveiből szemezgessünk kicsit.  ..
Tegnap megnéztük, hogy miket tartok esélyesnek arra, hogy hozzánk is eljussanak. Most lássuk azokat, amelyekre csekély, vagy semmiféle reményt nem látok erre. Pedig némelyiket még be is zsákolnám DVD-n. A nagyon ótvarnak tűnő alkotásokat igyekeztem azért kiszűrni. Nosza! 1.…..
A gagyi koppintásairól és másolatairól hírhedt Asylum újabb B kategóriás filmet készít elő. Ezúttal Tolkien világába (vagy ahogy ők fogalmaztak: reimagined version of JRR Tolkien) kalauzolják el a kitartó rajongóikat, ugyanis júliusban indul az Age of Hobbit forgatása, amelyhez…..
Tessék felkészülni, hogy a héten egy egész előzetes-cunamit fogtok kapni. Nagyon sok horrorról ilyen-olyan okból nem volt még szó, ideje bepótolni a hiányosságokat! Annyi gyűlt össze, hogy több posztra kellett vágnom. Kezdjük a legizgalmasabbal, azokkal amik biztosan eljönnek a…..
Horror-Mirror Gyilkos plázarobotok 2012.03.10 13:12:00
Ismét emlékezzünk meg egy olyan filmről, amit hamarosan remake-elnek, hogy legyen majd összehasonlítási alapunk. Chopping Mall (1986) Rendezte: Jim Wynorski Ó azok a '80-as évek! Szintipop, idióta frizurák, vasfüggöny és robotok! A hármas számú űrbázis, Rövidzárlat,…..
 Elnézést kérek mindenkitől a nagy eltűnésem miatt, de a javamra szóljon, hogy teljesen önhibán kívül történt a dolog. Ugyanis elég durván lebetegedtem ( rohadt Jaguar, tudtam én, hogy még bánni fogom, hogy megittam ), úgyhogy tegnap még a szobámat is csak alig-alig…..
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
 ....avagy elefánt a porcelánboltban - Balint_bacsi edition, de így nem mondjuk, mert szarul hangzik :D.A mai két tesztelendő alanyt azt hiszem, jószerivel senkinek sem kell bemutatnom, mert aki nem egy szatyorban éli életét az 1987-es év óta, az biztosan hallott már az…..
Ajánlót bárki tudna írni a mai napra. Én azt mondom, hogy ilyenkor mindenki a kedvenc horrorjait nézze meg, az a tuti. Ne pocsékoljuk el az időt holmi ótvar gagyiságokkal. Íme néhány mű, amik ugyan a Halloween-hez köthetőek, azonban attól még nézhetetlenek. A kritikák rövidek…..
Cápák, amelyek a homok alól támadnak. Mit mondhatnék? Beszéljen helyettem az előzetes.  A Sand Sharks címre hallgató alkotást Mark Atkins dirigálta, az úriember már ezelőtt is alaposan nyakig merült a szennyben, a nevéhez fűződik az Asylum égisze alatt készült Battle…..
dani576soul 2011.11.02 13:07:00
@Curtis666: Paranormal Entity... te jó ég, életem legrosszabb filmje! Már az alap Activity-t sem bírom, de ez... kb. olyan izgalmas volt, mint egy másfél órás mosóporreklám.

A homokcápához: A Sharktopus után én már semmin nem lepődök meg. A kis Brooke meg énekesnő után most színésznőnek képzeli magát? Na nem baj, megnézem, az apja iránti tiszteletből. (Mert a pankráció király! :D)
 Délután öt óra. Egy szép, szombati nap, kellemes idő, tökéletes pillanat, hogy belevágjak a tegnap ígért kis bejegyzésembe. A rendkívülien ötletes cím ezúttal az Adrenalin energy drinket takarja, és annak társait, az Adrenalin XXL-t, az Adrenalin lightot, és az Adrenalin…..
Darren Lynn Bousman közelgő horrorja a 11-11-11 címre hallgat, a produkció azt a jóslatot, hiedelmet veszi alapul, miszerint 2011 november 11-én megnyílik a Menny 11. kapuja és átjön rajta egy démon. Az Asylumnál gondoltak egyet és elkészítették a saját verziójukat, amelynek a…..
Horror-Mirror Új dizájn 2011.10.08 20:20:00
Feleségem csinált egy új dizájnt. Rengeteget dolgozott rajta, erre " valaki" feltörte az oldalt és szétcseszte. Úgyhogy csinált egy másikat, nem teljesen ugyanolyan, de reméljük, tetszik majd és most már a betűk színe sem lesz zavaró. Azért kibiggyesztek egy szavazást.…..
amerikai misztikus/horror, 81 perc (1999)Rendező:Daniel Myrick,  Eduardo SánchezSzereplők: Heather Donahue,  Michael C. Williams, Joshua LeonardHa úgy vesszük, akkor ez a film terjesztette el a még ma is igen gyakorta használt kézi-kamerás ál-dokumentarista stílust. Azt viszont…..
Szegasztok! Mivel már megírtam az első széria kritikáját, eljött az ideje a sima Dragon Ball széria utáni Z szériáról írnom, ami az eredeti manga második felét dolgozza fel, és amelyik széria a legnagyobb visszhangot kapta a trilógiából. Íme hát a Dragon Ball Z kritika!…..
Az első részben egy  tudós azzal kísérletezett, hogy összevarrjon három embert, ezzel létrehozva az emberi százlábút. A folytatás nincs messze, ami elviekben még őrültebb lesz az elsőnél, legalábbis ezt ígérte Tom Six, a rendező. Sőt úgy véli, hogy a második…..
dani576soul 2011.09.06 18:18:21
@gorre126: Hol látsz te itt Ausztráliát? :D

Egyébként nálam nagyon várós, minél betegebb annál inkább!
Szegasztok!Mint tudjátok, a Animax Szeptember 20-tól vetíteni fogja a Dragon ball GT szériát, feltehetőleg magyar szinkronnal.Nos, bevallom, ez egyben egy jó, és rossz ötlet. Hogy miért? Kezdjük a "jó" résszel. X év után újra lesz Dragon Ball magyar…..
Sziasztok! A Neverending Shounenek és Shoujok úgy látszik hogy nem képesek egymás nélkül létezni! A 70-es években volt a Kinnikuman+Cutey Honey páros a 90-es években a Dragon Ball+Sailor Moon párosítás volt a nyerő tehát a 2000-es években a Naruto illetve a Bleach mellé is ki…..