Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chief Stone

54 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BurgerMinutes Bp BARbq 2016.12.17 16:33:02
a streetfoodért. Nem viszik túlzásba a szendvicset, ropogósra pirított alap zsömlében adnak tépett malachúst, nem édes coleslaw-val. A húsnak nincs effektív bbq íze, de nem is az a magyaros pörköltes, ahogy néhány helyen csinálják itthon. Én azt mondom, inkább Amerika felé húz. Az ilyen…..
Pár hete egy több mint 6 órás San Francisco-i átszállás során volt elég időm kiszaladni a városba és megkóstolni Kalifornia büszkeségét, az In-n-Out Burgert. Aki nem ismerné, ez Amerikában kb a leginkább sztárolt gyorsétterem lánc. De olyan mértékben, hogy még Anthony Bourdain is azt állítja ez a…..
BurgerMinutes Pántlika fiaskó 2015.09.06 13:04:49
Az én szememben a 2015-ös Burger Day nyertese a Pántlika volt. Nem csak a burgerükkel, de a pulled pork szendvicsükkel annál inkább. Ezen felbátorodva igen hamar betértünk a kilencvenes évek városligetében elhelyezkedő szocreál Pántlikába, hogy repetázzunk. Legnagyobb…..
A Hard Rock Café Budapestre jövetele után hamar elvitte az itteni burger mezőny aranyérmét. Pár év után most szülinapom alkalmából csekkoltuk, meg tudta-e tartani dobogós helyezését. IGEN! Minden összetevő teljesen rendben volt, a zsömlétől a kevés zöldségen, a ropogós…..
BurgerMinutes Meat and Sauce 2015.05.09 12:55:19
Egy kis update: Belekóstoltam még egy két meat and sauce készítménybe és egyre jobban szeretem! A Food Truck Show-n a currys malacot kóstoltam, ami a korianderen kívül instant kedvenc lett. De sajnos csak addig amíg egy ebéd menüben ki nem próbáltam az (kreol) oldalas szendvicset –…..
BurgerMinutes Mangalica és társa 2015.04.23 18:44:36
A Mangalica és Társa kétkezes (nyilván mangalica) burgerét már korábban is sztároltam, most egy rendhagyó poszt keretén belül egyéb finomságaikra térnék ki. Ha van étel, amit jobban szeretek a hamburgernél az a ribs. Így hát egyből ráugrottam a Karavánban, amikor megláttam…..
Régebben már volt szerencsém a we love burger alap burgeréhez, azt hiszem a nyitás után nem sokkal. A designjuk már akkor is kifejezetten tetszett, de ha jól emlékszem az ételek közül a Heston Blumenthal krumpli jött be jobban, nem a burger. Ezúttal a hátszín burgert kóstoltam meg…..
BurgerMinutes Meat point burger 2015.03.10 20:17:17
Nem mondanám, hogy törzsvásárló vagyok, de ettem már párszor a Meat Pointban különféle húsételeket, mégis amikor évekkel korábban először megkóstoltam a burgert, kifejezetten nem ízlett. Meglepő módon pont a hús miatt. Viszont mivel a Westendben nem túl sok értelmes ebéd…..
BurgerMinutes Caledonia burger 2015.02.22 17:47:53
A Kaledónia nem csak a brit expatoknak kulrikus hely, de nekem is nagy kedvencem. Még a burger boom legelején többször is faltam ott különböző hamburgereikből, de az átépítés óta most kóstoltam meg a először az új kínálatot. a régi konyha helyén nyílt asztaloknál ülve…..
BurgerMinutes Betevő Burger 2015.02.08 14:26:32
Jó érzéssel tölt el, hogy Budán is alakulnak a jó burgeres helyek. Igaz a hely aprócska és parkolót találni is nehéz, a hamburger bajnok. A Betevő érdekessége, hogy nem fél használni az édes ízt. Ez igaz a zsemlére, a káposzta salátára, valamennyire a szószra is, de…..
BurgerMinutes Tuning Bar Burger 2014.12.27 22:03:57
Az ünnepi zabálás tökéletes kezdése volt a Tuning Bár, ahol nem csak azt tudják, hogy kell összepakolni egy frankó kis burgert de azt is, hogyan kell elkezdeni az evést. Sok helyen írták már és valóban igaz, mindenki a ház vendége egy pálinkára. Talán Magyarországon ennél nem…..
BurgerMinutes TGI Friday's Lunch 2014.12.14 14:56:15
Visszakerült a burger a TGI Fridays ebéd menü kínálatába! Legalábbis a Westendben, ahol egyébként nagyobb a kínálat, viszont minden lunch menü tétel drágább, mint az Oktogonon. Persze ez már nem ugyan az mint a régi szép időkben, amikor még kb 1200ért brownie is járt a Burger…..
BurgerMinutes Dob3 Burger 2014.12.06 15:43:39
A szerintem viszonylag új Dob3 sajnos csak a középmezőnyt erősíti a Gozsdu vonzáskörében egyébként is elszaporodó hamburgeresek körében. Az persze nem rossz, hogy nő az opciók száma és nem csak a Zingben vagy a véleményem szerint borzalmas Legendában lehet burgerezni minimális…..
Már kezdtem azt érezni, hogy Amerika után egyetlen hamburger sem fog itthon ízleni. De Spíler hamburgere megmentett még mielőtt belesüppedtem volna az Iron Man 3 alap hangulatát adó poszt New York traumába. A burger maga nem biztos, hogy kifogástalan, de hús szinte már tökéletes. Ezt…..
BurgerMinutes Pesti Burger és Bár 2014.09.22 19:14:28
A tompa utcában található kifejezetten fantáziátlan névvel bíró pesti Burger és Bár ha jól emlékszem több top tizes hamburgerlistán is szerepelt igen előkelő helyen. Azt hiszem első is volt. Ez újfent bizonyítja, hogy az emberek Magyarországon nem tudnak enni. Ez a hamburger egy…..
BurgerMinutes Kandalló burger 2014.08.24 12:49:50
A kandalló volt szerintem pár éve a hamburgerláz viszonylag elején az egyik legjobb hely. De ezt már korábban említettem. Sajnos mára ebből mér nem sok maradt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a most felszolgált burgerük rossz vagy ehetetlen. Szimplán csak ízetlen. A hús is, a…..
BurgerMinutes Nem meglepő hír 2014.07.17 18:11:00
Kitölöttem az online humor legprofibb és legtudományosabb hátterével rendelkező buzzfeed egy releváns tesztjét: http://www.buzzfeed.com/asdauk/which-barbecue-food-are-you Az eredmény azt hiszem nem lep meg senkit...  ..
"Tudom mire gondolnak" kezdené Sörös Sándor, Magnum magyar hangja. Még két hónapos sincs a blog máris megszegem a mission statementem, miszerint egy hamburgerről nem több mint egy perces véleményt írok. Nos a rövidséget megpróbálom megtartani ételenként, de attól félek ebben a…..
BurgerMinutes Black Cab Burger 2014.06.17 22:25:13
Itt sem először járok már, viszont nem vetettem internetre a gondolataimat eddig. Ma viszont, mivel bombariadó volt a plázában és nem tudtam a KFCben enni, úgy gondoltam hozzácsapok egy kicsit az ebédidőmhöz és átjoggolok a 9. kerületi betondzsungelen a Black Cabhez. Szerintem ez a…..
BurgerMinutes Húspatika Burger 2014.06.09 18:50:59
Tegnap a Street Food Show és a Főzdefeszt közös vurstliján megtaláltam Magyarország hamburgerét. A Mangalica és társai avagy Húspatika "kétkezes mangalicaburgerének" köszönhetően végre nyilvánvaló lett, mit tud a nemzetünk hozzátenni egy ilyen metropolita ételhez. A mangalica…..
BurgerMinutes Burger's Bar Burger 2014.06.07 14:00:37
Igaz mostanában legalább edzés után megpróbálok az étkezésre figyelni és minél több fehérjét bevinni (sovány húson keresztül) nem volt nehéz megfűzni, hogy inkább hamburgerezzünk. Az igazság, hogy farkas éhes voltam ezért jól esett a burger, de azért így is éreztem benne…..
BurgerMinutes Varieté Burger 2014.05.25 14:39:52
Hopp ez még egy ősrégi hosszúhajas kép! 2013 eleje. Varieté hamburger: sok jót olvastam erről a hamburgerről úgyhogy már nagyon vártam. Csalódnom ugyan nem kellett de az elvárásaim nagyobban voltak. A szendvics termézetesen nagyon finom, habár közelebb áll a magyaros burgerhez…..
BurgerMinutes Semmi Extra Burger 2014.05.25 14:39:48
2014 Április Tökéletes példa, hogy a baráti ajánlás és a generálisan jó reviewek után is csalódhat az ember. Jelen esetben elég nagyot, főleg, hogy egy állítólagos texasi tripadvisor utazó szerint ez egy igazi kiváló hamburger. Nos én a wasabis hamburgert kértem, aminek talán…..
Burgermaaster Amsterdam: jó tipp volt a tripadvisortól ez a kis hely elég közel a belvároshoz, hogy megtaláljuk de elég mesze ahhoz hogy màr a helyi sajátosság legyen. A burger először nem nyert meg magának de a végére igazán finom lett. Cheddar helyett tehettek volna bele goudat és…..
2014 Február Reggel olvastam a Dining Guideon egy igen pozitív cikket a Burger and Love-ról, úgyhogy egyből ki is próbáltam a hátszín burgerük. Azt hiszem a két trip advisoros poor review szerzője nem érti milyen egy gorumet burger. Ez ugyanis az. Már onnan lehet tudni, hogy korrekt…..