Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cyrax96

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét megszólal a blog! A Vörös zsaru VHS-kedvence, az Alkonytájt vámpíros kult-klasszikusa és a Nevem: Senki népszerű spagettiwesternje után ezúttal a posztapokaliptikus autós akciók legendás alapvetését vettük elő. George Miller trendteremtő mozijával kapcsolatban…..
Tényleg patrióta propagandafilmet készített Clint Eastwood? Mennyire hiteles és realista az Amerikai mesterlövész? Megérdemelte-e az Oscar-jelölést? És azt, hogy végül nem díjazták? Miért imádja mégis az amerikai közönség? Többek közt ezeket a kérdéseket boncolgatta tegnap…..
Az AVGN film kapcsán gondoltam rá, hogy készítek egy top 10-es listát a kedvenc Angry Video Game Nerd epizódjaimról. A videó alá végül is nem tettem magyar feliratot, mivel voltak részek, amiket pontosan szó szerint nem tudtam volna lefordítani, illetve bizonyos helyeken mindig…..
Jó régen volt új bejegyzés a blogon, ezért mindenkitől elnézést kérünk. A dolog oka kettős: egyrészt a mindennapjaim eléggé besűrűsödtek az utóbbi két hétben, így kevesebb időm volt a bloggal foglalkozni, másrészt pedig belefogtam abba a videóba, amit már nagyon régóta…..
Folytatjuk William Peter Blatty The Ninth Configuration című filmjének elemzését. Az első rész itt, a második itt, harmadik itt olvasható. Ördögűzők, boszorkánymesterek, pszichiáterek. Érdekes módon Blatty életművében Az ördögűző, a The Ninth Configuration és Az…..
Akkor eljött tehát a negyedik Filmelemző Oscar-t lezáró pillanat. Összesen 18 videó érkezett, ami elég szép szám. Mennyiségben úgy néz ki, ez a verseny is méltó a korábbiakhoz, a minőségről pedig valószínűleg a hétvégén (vagy jövő hét elején, attól függ, hogy tudjuk…..
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Intacto. Megfejtő: Ficus Cucis (4 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (7 pont)3. fhio (5 pont)4. Mozsy (3 pont)5. Ficus Cucis (2 pont)6. Tnitike (1 pont)..
Cyrax96 2013.07.25 22:26:39
Hamarosan pár napot Egerben töltünk és egri lakosok (vagy tapasztalt turisták) tanácsát kérném, hogy van-e valami spéci bennfentes dolog, amit meg kéne látogatni, amiről elsőre nem tud egy látogató. Illetve klassz éttermeket is lehet ajánlani, ahol aztán újra lecsapnék hagymás…..
aeon flux írópárbaj: döntő 2012.09.22 09:30:00
Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire meglepett minket a nagyfokú érdeklődés a régóta érlelődő szerkesztő-toborzás iránt, ami aztán egy többfordulós és tagadhatatlanul népszerű Írópárbajjá nőtte ki magát. Több mint 30-an jelentkeztetek, amiből aztán volt lemorzsolódás,…..
Cyrax96 2012.09.22 13:00:19