Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judisz

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy érzem ideje, hogy már róluk is tisztességesen megemlékezzek. Amúgy is hiányoltátok már a "nagyobb projektjeimet". Tessék. Figyelem! Mivel folytatásokról, egymásra épülésekről beszélhetünk, így óhatatlanul is spoilerezni fogok. Másrészről viszont az ilyen kaliberű…..
Tales from the blog V/H/S/2 (2013) 2013.06.12 17:57:00
A tavalyi év kellemes meglepetése volt a V/H/S című horror antológia. A kis költségvetés ellenére is kiemelkedett a found footage filmek alkotta masszából, de még azt is megkockáztatom, hogy a gyengécske 2012/2013-as mezőnyből is. A hírek szerint üzletileg sem alakult rosszul a…..
Megtartom jó szokásom és erre a hétvégére is egy toplistával ajándékozlak meg benneteket. Bár tulajdonképpen eme összeállítást vehetitek filmajánlónak is hiszen lefogadom, hogy a benne szereplő filmek nagyobb részét még nem láttátok. Ezzel azonban semmi baj nincs, hiszen Magyarországra csak nagyon…..
Igazi oldschool hangulatot teremtett Stevan Mena a Malevolence-szel a 2000-es évek elején. Első rendezése volt ez a film, és bár nem alkotott maradandót, de azért tisztességes munkát végzett. Érezhető volt, hogy rajong a műfajért, és afféle tiszteletadás ez a film a 80-as évek…..
Horror-Mirror Május vár... 2013.04.25 10:34:24
Örömteli, rövid hírek a hazai mozi fronton: 1. A hívás -  The Call 18-as karikát kapott, vagyis a telefonálgatáson kívül lesznek izgalmasabb jelenetek is. Ráadásul szinkronizált lesz. Előzetes itt. (Bemutató május 2.) 2. Hirtelen lett hazai bemutató dátuma a…..
Rendhagyó módon most sokkal inkább egy vígjátékról lesz szó, mintsem horrorról. Noha a téma értelemszerűen erősen kapcsolódik hozzánk, hiszen a széria mindig is az aktuális sláger horror-filmek kiparodizálásáról szólt. Hogyan is kezdődött? 2000-ben a Wayans-fivérek…..
"Az FBI nemcsak vadászik a pszichopatákra, hanem alkalmazzák is őket versenyképes fizetségért és előnyökért annak reményében, hogy felhasználhatják tébolyult elméiket." Múlt héten ott hagytuk abba kedves olvasóimmal, hogy megvitattuk: nem igazán bánnánk, ha netalántán…..
Májusban minden sorozatrajongó örvendezhet, ugyanis a Viasat 6 nem kisebb neveket tűz műsorára, mint az American Horror Story -t (aminek meghagyják az eredeti címét!) és A horror mestereit! Illetve végre valahára leadják a Dexter 6. évadát is. Örvendezzünk! A részletekért katt a…..
Mindenki erről beszél, boldog-boldogtalan látta, és mellvillantás nélkül is beékelte magát a köztudatba. Igen, az AXN legújabb sorozatáról van szó, ez pedig nem más, mint az NBC által gyártott Hannibal. Láttátok, olvastátok, ízleltétek, hiányoltátok, mi azonban kivártuk…..
Hét év (!) után új résszel érkezik a Horrorra akadva széria, aminek már ideje volt, hiszen ennyi idő alatt sok ismert horror látott napvilágot. A found footage őrületről már nem is beszélve. Szóval alapanyag van bőven egy jó kis paródia-filmhez. A bemutató jövő héten,…..
Byeong-ki Ahn dél-koreai rendező neve megmerem kockáztatni, hogy nem tartozik a legismertebb direktorok közé, bár érdemes róla tudni, hogy 2000 és 2006 között 4 produkciót is leforgatott és mind a négy esetben a horror palettáját igyekezett színekkel ellátni. Ezek közül mondjuk…..
Na végre, erről beszéltem! Úgy tűnik, a drágalátos írók olvasták a múlt heti kirohanásomat, mely szerint rossz mederben van a sorozat, és emiatt úgy döntöttek, hogy újraforgatják a harmadik részt, hogy az én kényes ízlésemnek is megfeleljen. És nemhogy sikerült megfelelniük…..
..
judisz 2013.03.31 13:16:59
Erre a darabra már többen is felhívták a figyelmemet, nem véletlenül. Tekintve, hogy rég volt filmkritika, így csapjunk is egyből bele a közepébe! Vile (2011) Rendezte: Taylor Sheridan A kezdés nagyon megkapó: egy lekötözött, pánikban lévő férfit látunk, akit…..
Engem ért a megtiszteltetés, hogy végigkísérhetem veletek Norman Bates életét, egészen gyermekkorától kezdve. Szégyenkezve bár, de megvallhatom nektek, hogy bizony az eredeti Psycho filmet egészen a múlt hétig nem volt alkalmam megnézni. Tudjátok, van az a fajta ember, aki erős…..
A Blood Runs Cold első előzetese 2011 májusában került ki a netre, idén március 22-én Amerikában pár moziban bemutatják, majd július elején DVD-n is kiadják. A készítőket állítólag Sam Raimi és John Carpenter korai művei inspirálták. A történet egyik főszereplője egy…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x12 2013.03.05 20:22:57
Kissé eseménytelen -mondhatni töltelék- epizódot láthattunk, ami csak három szereplőre koncentrált. Név szerint Marlboro Man, Mini-Cowboy és Afro Ninja. Ez utóbbi miatt izgulhattunk, hogy képes lesz-e három mondatnál többet kinyögni. Közben láthattunk egy régóta hiányolt…..
Kedvelem az antológiákat. Egyrészt, a rövidebb epizódok okán általában kisebb rá az esély, hogy a film idő előtt unalomba fullad, másrészt így minden lehetőség adott arra, hogy a készítők egy érdekes, sokszínű és jó esetben változatos alkotást adjanak ki a…..
Ezen a hétvégén sem szeretnénk Titeket filmes lista nélkül hagyni, így ismét lépjünk egyet vissza az években és lessünk rá, hogy mit is érdemes megnézni a 2005-ös évből, már ha horrorról beszélünk. A lista természetesen ezúttal sem hiánytalan, így kommentben várjuk a…..
Ez a hír több szempontból is érdekes: 1. Ruggero Deodato újra horrorfilmet rendez. Erre az 1993-as (Magyarországon is forgatott!) The Washing Machine óta nem volt példa. (A mester legismertebb művét had ne írjam már le, cikinek érezném.) 2. Folytatnak egy olyan filmet, ami 1980-ban…..
Újabb hét telt el és sikerült pontot tennünk a következő horrorfilmes listánk végére is. Legutóbb 2007-nél hagytuk abba, így egyet lépünk vissza és újabb 19 film következik, amit erősen ajánlunk megnézésre. Aki már hosszabb ideje nyomon követi a listáinkat tudja, hogy nem a…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x10 2013.02.19 20:16:00
Nagyon úgy tűnik, hogy kár volt ennyit várnunk az új részekre, mert míg a legutóbbi idegesített, addig ez csak simán unalmas volt. Vélhetően majd az utolsó epizódban megint kapunk valami adrenalin bombát, aztán várhatunk félé évet... No de ne szaladjunk ennyire…..
judisz 2013.02.20 20:18:49
@Tadt: Na igen,ebben van valami. :D Amúgy én sem hagytam volna életben a gyereket,túl sok macera van vele....sőt ha rajtam múlna Szöszke és Carl(nem tudom mi a neve) sem élne már...bár akkor Marlboro Man végképp bedilizne:DD
judisz 2013.02.21 16:20:52
@purga: Azoknak akik a börtönben vannak pont szerencséjük van,mert jobban meg tudják védeni a gyereket,de ha megnézzük azokat a mexikóiakat már nem volt ilyen szerencsés a helyzet.A nő nem tudott védekezni,mert a babát védte.