Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jeloszabmarina

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képregénykiállítás nyílik a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában (1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17.) A kiállítás kurátora Zsigó Bianka művészettörténész, a Magyar Képregény Szövetség tagja. A kiállítást szeptember 7-én pénteken délután 5 órakor nyitja meg Szép Eszter képregénykutató,…..
A 27. Québec-i képregényfesztivál alkalmából (április 9-13), a Kanadai és a Magyar Képregény Szövetség közös szervezésében "Képregény, le 9ème art en Hongrie" címen nyílik kiállítás március 31-én a Musée de la Civilisation de Québec-ben (85, rue Dalhousie, Québec). A tárlat március 31. és április…..
A magyar képregény is meghívást kapott a legnagyobb görög képregényfesztiválra, az athéni Comicdom-Conra. A 2014. április 4. és 6. között megrendezett eseményen magyar részről Fritz Zoltán rajzoló, a Magyar Képregény Szövetség ügyvivője és Zsigó Bianka művészettörténész, az MKSZ kiállításainak a…..
Európai körútja során, a Prágát és Poznant megjárt tárlat október 18-án 18 órakor Bukarestben debütál. A megnyitót október 20-án déltől workshop követi a Magyar Képregény Szövetség és a Magyar Képregény Akadémia képviseletében Fritz Zoltán és Zsigó Bianka részvételével. Mindenkit szeretettel vár a…..
A mai napig, ha a tudományos szakirodalomban a képregényt művészetként említik, gyakran az alábbi jelzőkkel egészítik ki: kommersz, underground, populáris, triviális és alacsony. Azzal, hogy 1994-ben Robert Williams az egykori Zap Comix képregényrajzolója elindította a Juxtapoz magazint,…..
Képregény A Pinkhell Prágában 2011.12.11 19:20:00
Ismét turnézik a magyar kortárs képregény, a decemberi állomás a Prágai Magyar Kulturális Központ lesz. A Magyar Képregény Szövetség és a Magyar Képregény Akadémia közös szervezésében megvalósuló kiállítás anyaga az akadémiai tagok munkáiból készült válogatás. Megnyitó: 2011. december 14., 19 óra…..