Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoppábaszki

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időszakban ismételten kísért a sajnálatos őcsényi baleset emléke. Nem, én nem voltam ott, legfeljebb videóról láttam az esetet, ráadásul ez még modellező pályafutásom kezdete előtt történt. Azonban a különböző hivatali útvesztőkben és a magánbeszélgetésekben…..
Érdekes levelet hozott a villanypostás a GVMW kft. óráival kapcsolatban. Úgy véltem, hogy a blogmotor küldte automatikusan, ahogyan szokta amikor új bejegyzés érkezik, ezért csak átfutottam és töröltem, hiszen úgyis olvasható a blogon. Nos, tévedtem. Kérem a küldőt - neo(?) -,…..
Hoppábaszki 2012.04.05 08:41:44
Nekem is tegnap jött meg ez a szépség:
imgs.inkfrog.com/pix/miracle/KS020-2.jpg

szerintem ugyan az gyártja mint Königswerk órákat...mind Kínai
ettől függetlenül, nekem semmi bajom a Kínában gyártott dolgokkal...igazából elég sok mindent rendeltem már onnan és ha az ember elkerüli az ilyen pár dolláros valóban bóvli dolgokat, akkor nagyon jó vásárokat lehet csinálni.
Kedves Népek!Végéhez közeledik a remekül zakatoló őszi WM/H liga, és ennek apropóján rögtön indítanánk is egy hasonlót Malifaux-témában - a végén valami jóféle egynapos versennyel. Nincs semmi készre főzve a szabályokkal, lebonyolítással kapcsolatban, ezért üdvös lenne,…..
Péter kitartó és türelmes ember, de még kitartóbb, bár nem türelmesebb a T-Mobile, ha számlázásról és szopatásról van szó. Ügyfél és szolgáltató küzdelme szélmalomharcnak tűnhet, mi azonban - Péterrel együtt - hiszünk a boldog végkifejletben.Úgy gondoltam a történetem…..
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..