Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellrod

4 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A film első kritikája itt található Nemrégiben bepótoltam a Végtelen háborút, és FroG (meg csomó más ember) kritikáját újra elolvasva úgy éreztem muszáj, hogy én is leírjak pár dolgot, amelyet vagy pozitív, de inkább negatív szempontból kiemelnék. (Spoileres írás jön!)..
Amerika Kapitánytól a Végtelen háborúig. Hogyan lehet közte magunkat kiismerni? Íme a képes útmutató, videókkal!..
hellrod 2018.05.14 23:08:17
@hullajelölt88: A kommented kb. annyira segítség az olvasóknak, mint aranyérre az Erős Pista. Számunkra a megtiszteltetés, hogy ilyen hatalmas véleményvezér idetévedt és megmondta a frankót:)
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
“Egy generáció, és eltűnik a vallás” - ígéri Lawrence M. Krauss, és ezt komolyan is gondolja. Az amerikai fizikus, akihez képest még jó barátja, Richard Dawkins is tépelődő idealista, nem elégszik meg azzal, hogy ateistaként egyszerűen tagadja Isten létezését, 21. századi…..
hellrod 2015.04.11 22:46:36
@♔batyu♔: A liberális baromság tapasztalaton alapul, amit a hozzászólásod csak megerősít. Már ott bukott a történet, hogy a magad fajta veszett fejsze nem tudja a teológiát és a valláshoz való jogot összekapcsolni. Majd legközelebb.
hellrod 2015.04.11 23:02:01
@Brendel Mátyás: Batyu pajtás alapján ezt csak megerősíteni tudom, a stílus sokat elárul. Talán a vallásos nevelés az oka.
..
Hatalmas rajongói tábora a Facebookon követeli vissza Reisz Andrást, aki a megújult közszolgálati csatorna arculatába nem fér bele, ezért a továbbiakban nem fog időjárást jelenteni az M1-n. Reisz András az Origónak megerősítette: konkrét szerződésbontás nem történt, azonban…..
hellrod 2015.03.18 11:52:08
              Ez nem az a babás-kislányos vonal, amelyet Zimány Lindával szoktak általában fotózni, sőt! Ez egy olyan sorozat lett, amire nem lehet nem odafigyelni! Linda most huzamosabb ideig az Egyesült Államok naposabb felén tartózkodik, de ez az anyag itthon…..
hellrod 2015.03.12 07:52:38
@Túrós: velős:)
Még ugyan csak március van, de nem nagyon tobzódunk a jobbnál jobb filmekben. Az Oscar filmeket kivéve (amik ugye tavalyiak), ezért most összeszedtünk 15-öt, amit mi várunk nagyon idénre. Még összelehetne ugyanennyit legalább, de talán az alábbiakat néznénk meg már most, ha…..
Naked Diva 2015.03.05 11:22:54
..
hellrod 2015.03.06 07:56:48
@pythonozok: ja, múltkor én is beszéltem vele, de azt sem tudta, mikor volt a tatárjárás
Tegnap írtunk az Éden Hotel-sajtótájékoztatóról, ahol láttunk pár csajt és faszit a szereplők közül, de nem feltétlenül az első körös arcok közül - na, most megmutatjuk az első 12 szereplőt, hogy mindenki be tudja lőni magának, hogy mire számíthat február 23-tól. Van itt…..
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
hellrod 2015.01.31 09:43:06
Az embernek nincs ideje arra, hogy minden érdekes alkotást azonnal megnézzen, különösen akkor nem, hogyha az egyetem mellett egyedül ír napi rendszerességgel frissülő blogot. Nem, ez nem önfényezés, egyszerűen csak az oka annak, hogy mostanáig nem iktattam be az utóbbi néhány év…..
Andy Rehfeldt zeneátalakító-guru munkásságának már a múlt héten adóztunk egyszer. Akkor azokat a darabokat veséztük ki, melyek eredetileg rockdalok voltak, de a mi drága Andynk valami egészen mást csinált belőlük. Na, de most! Itt van 10 - na jó bónuszokkal együtt 12 - olyan…..
hellrod 2014.11.30 19:24:50
Attention! Prêt! A legjobb az volt tizenöt éve, amikor egy hatalmas csúszdán keresztül kellett szaladnia a szakácsoknak egy tortával a kezükben, miközben a nyúlnak, kacsának vagy épp tyúknak öltözött játékosok a csúszdán lecsúszva megpróbálta elkaszálni a szakácsokat, hogy…..
Az utolsó válogatáson megint volt minden, mint a búcsúban, de a hagyományoknak és a kézikönyvnek megfelelően erre az adásra jutott a legtöbb jó hang is Hogy aztán a táborban az idei új szabályok (erről mindjárt egy külön posztban még írunk) mennyire kavarják meg a dolgokat,…..
hellrod 2014.09.28 12:06:12
A most következő poszt koedukált lesz, ami annyit tesz, hogy öt színészt és öt színésznőt fog rangsorolni, ami férfiszemmel nézve egyrészt jó, mert lesznek szexi nők, másrészt annyira mégse, mert lesznek itt izmos férfitestek is. De mindent az olvasókért ugyebár, úgyhogy most…..
Nem igazán tudtam/akartam felfogni azt a pillanatot, amikor először a tévében megláttam a Viva új műsorának felvezetőjét. Baszás, dugás, kefélés, kúrás, pina, csöcs, pia, farok, izom, buli, baromi ostoba szétsminkelt véglények és kigyúrt agresszorok. Nem, ez nem a Jersey…..
hellrod 2014.09.17 07:37:03
A Sztárban sztár második adásában az ötvenéves Keresztes Ildikó olyat spárgázott a levegőben, hogy a fal adta a másikat, Koós Réka szétvert egy hungarocell-falat, Pál Dénes búgott, ahogy szokott, Dukai Regina műmellekkel csücsörített, Nagy Sanyi meg kimozogta magát a…..
Barna hajú lányok Evita 2014.09.10 06:05:00
..
hellrod 2014.09.11 07:53:58
Barna hajú lányok Sophie 2014.06.29 07:02:00
..
Ugyan már Bruse kolléga készített egy hasonló listát lassan két éve, természetesen nem egyezhet mindenben a véleményünk, így én magam is jelentkezem most egy ilyen jellegű összeállítással. A vezérlő elvem ugyanakkor más volt: míg ő elsősorban az ismeretlenség megfelelőjeként használta az…..
A Napi Gazdaság (a kormány csöcsein lógó Századvég alapítvány lapja) lehozott egy szenzációsnak szánt leleplezést, ami, abban a formában, ahogy ők megírták, kiválóan alkalmas volt arra, hogy a kedélyeket felborzolja és az emberek szája szélére habot képezzen (1,6 milliárd…..
hellrod 2014.06.24 07:49:17
@Koca Caola:
ezen azért felkuncogtam
Még 2011 októberében, azaz már több, mint két és fél évvel ezelőtt készítettem egy TOP10 Kedvenc sorozatom című videós toplistát. A nemrég frissült képregényfilmes toplistánál azt írtam, hogy a korábbi rangsor bővített és aktualizált változatáról van szó, viszont ez…..