Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOKO96

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nagyon sajnálom, hogy ma nem lesz videó, de a szándék megvolt. Nekem indavideón 150 mega a limitem, ezt a 133 MB videómmal sikerült is betartanom. Azonban hiába próbáltam meg feltölteni, ezt az üzenetet kaptam. Ami ugye nem lehet. Írtam az adminnak, aki mint a villám…..
Ha beírja a keresőbe az ember, hogy mesterlövész, vajon mi lesz a legelső (azaz gyanítom utóbbi időben legkeresettebb) ajánlás? Plusz még a többi vele kapcsolatos link. Mesterlövész puska? Mesterlövészek? A hét mesterlövész? El sem merem mondani mi van akkor, ha…..
        *Az alábbi részek feliratosak, így online nem is nézhetőek meg. Amint lesz szinkron ehhez az évadhoz is, természetesen le lesz cserélve az összes...
Íme eljött az idő,mikor TI döntitek el,hogy milyen játékot mutassak be legközelebb!Hála Athemilnek,sikerült megoldani,hogy rendes szavazóablak is legyen!Az eddigi kommentes szavazatokat természetesen beszámítjuk!Ezekből lehet hát válogatni: ..
KOKO96 2008.05.05 00:50:46
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Rossz PC Juniorok CS 1.6 RatStyle 2008.02.01 16:02:44
Van benne poén csak hosszú a videó a folytonossághoz képest, de elsőre nagyon jó :)..
Emlékeztek még az "Afrika sötét titkai" kézikönyvre? Ha nem, link itt, itt és itt. Nos kérem szépen, a 64 oldalas kis könyvünket simán übereli az, amit Kecske küldött nekem. Jön egy kis pixeles, de lényegretörő bizonyíték: Idézet:Azt hiszem megtaláltam a világ…..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Tegnap ugye meséltem az etikátlan Irate Gamerről. Elmondanám újra, nem azzal van a baj, hogy ő is csinál bemutatókat, ez mindenkinek a szabad joga. De ő tagadhatatlanul sokszor egyszerűen lenyúlja más szellemi termékét, és eladja mint saját. Ez plágium (Plágiumnak nevezik azt a…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Nem tudom, ezt most illik-e ide beraknom, aki írta, és ezt most olvassa, ne vegye személyes sértésnek.Amerika titkos hadműveletei:egy hiba van FreddyD!amikkor a bush mongya hogy harcolnia kell van rajt sisak de amikor mongya hogy nem kap sisakot már nincs ssisakHa már itt vagyok, és még…..