Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GamesBond

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszakézből hárítják a terrorveszélyt az Aldiban, biztonsági embert hívnak a gyanúsan telefonáló személyekre: Az Aldi Váci út 14-sz alatti üzletében kerekedett a történet 02. 04-én. Az üzlet egy régi moziból lett kialakítva, ezért az utcáról egy hosszú, széles…..
Ne legyünk annyira negatívak, végülis a tömege legalább nem lett több a teszkós sajtnak az új címkétől: Tegnap vásároltunk a szolnoki Tesco-ban. Felirat: Akció -33% Azt hiszem a képet nem kell magyarázni (a címkék egymáson voltak én vettem le kíváncsiságból… rendes…..
GamesBond 2013.02.12 15:23:16
@racrac: Drága barátom!
Sajnos nem vagyok egy konkurens cég tulajdonosa így semmi okom a Tesco sározására.

Tudom hogy a cikk olvashatatlanul hosszú, ezért kiemelném neked azt a részt ameddig nem jutottál el az olvasásban:

Kérdésed: 2. A címkét úgy szokták ráragasztani a termékre, hogy lefedje a régi vonalkódot.

A válasz:
"a címkék egymáson voltak én vettem le kíváncsiságból… rendes arculcsapás volt…"

És most nem volt sárga... amúgy nincs olyan kisbolt ahol Tesco-s matricát ragasztanak.
Képzelhetik mennyire pörög még mindig a Mikulásbiznisz így január végén. Naiv ügyfél ezért nem érti, hogyan nem sikerült időt szakítani a tavaly meghiúsult látogatást sztornózni: Tavaly történt, hogy elhatároztuk, gyermekünk élete első Mikulás élményét Mikulás…..
Magam sem tudom, milyen befejezést vártam a Fringe-től, mert a harmadik évad után kétségbeejtően félrecsúszott történetet talán nem is nagyon lehetett volna normálisan lezárni. Jó, hiába sír a szánk az observeres jövő miatt, és a szürke, lepusztult (CGI) világra gondolva,…..
Eszterék meglepődve értesültek róla, hogy már nem kell eldönetniük, 1 vagy 2 év hűséget szeretnének vállalni a T-Home-nál. A szerződést ugyanis helyettük kitöltve küldték meg, véletlenszerű személyi igazolvány számmal, aláhamisítva: Jól indult az idei év, új…..
GamesBond 2013.01.16 11:59:40
@ColT: Biztos csak el akarta ásni és beleásott a metró alagútba :-)
Inkább 2 éve T-Homles...
Európa legsikeresebb edzőjével találkozott Pep Guardiola. Orbán Viktor a FIFA-gálán fotózkodott a munkanélküli spanyollal, és kedd este töltötte fel a fényképet a Facebook-oldalára. Edzők egymás közt(Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala) A képek között van még egy, amin a…..
GamesBond 2013.01.08 21:44:44
@seahawks: a másik keze a mi zsebünkben van... inkább arra kellene koncentrálni.
GamesBond 2013.01.09 14:11:05
@Appaloosa: "Magyar munkanéálküli" van olyan?
Orbit tud róla?
Zseniális kamucenzúrás videóválogatást találtunk a Youtube-on! Egy elmeroggyant, de lelkes retrómániás összevágta mindenki kedvenc Szomszédokjából azokat a részeket, ahol kúrás helyett fúrást, baszás helyett meg alvást emlegetett Lenke néni, Böhm bácsi vagy épp Gazdagrét…..
Sajnos ez az üzenet pont a külföldiekhez nem fog eljutni, úgyhogy, ha lenne valaki olyan szíves, és kiragasztaná ezt a bejegyzést angolul, az sokat segítene. Welcome to Hungary: 290.62-es hivatalos árfolyamnál lőttem ma este (01.06.) ezeket az árfolyamokat a 2-es terminál egyetlen…..
GamesBond 2013.01.08 15:10:50
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
Úgy látszik a csődbe ment Aranyközpont tulajdonosa hisz az új év-új élet mondásban. Illetve arról is meg van győződve, hogy az emberek fél év alatt mindent elfelejtenek, hiszen mi másért hirdetne a köztévén aranyat? Bízom benne, hogy pórul járt hozzátartozóm…..
Ágnes megtanulta, hogy többet nem vásárol kuponos terméket: 2012.11.21-én a www.kuponvilag.hu-ról vettem egy automata robotporszívót 36500 Ft-ért. Az összeget elutaltam a Kuponvilág bankszámlájára, majd amikor megkaptam a kuponszámot, azt beváltottam ezen az oldalon:…..
Belsőség A napszemüveg büntet 2012.11.15 18:12:55
Ez egy hivatalos Ferrari fotó. A várva várt F70-es fejlesztéséről. Mosolyra nyílt a szám, amikor belenéztem a hírbe. 1978? A piros szigszalaggal odatákolt kábeldzsungel, a poroltó a sarokban, az olaszos káosz. Mind semmi ahhoz az archoz képest, azzal a napszemüveggel meg a…..
Csütörtökön indul a magyar verseny, amelyen majd eldől, hogy melyik dal képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon - jelentette be Gazsó L. Ferenc, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tartalom-előállítási vezérigazgató-helyettese…..
Azért a Redbull jól megtervezte Felix Baumgartner világrekordját. Valószínűleg dizájnerek és marketingesek hada dolgozott azon, hogy az egész olyan legyen mint egy hatvanas évekbeli scifi a retrovonalvezetésű lakókocsitól a roswelli központon át egészen a légi irányító popartos…..
GamesBond 2012.10.17 17:42:31
@atpijkamo: Nem az a durva, hogy átlépte... hanem az hogy gyalog! :-D
Végre van egy tévéműsor, amiben nem kell azt mondani, hogy az egyik közösségi portál vagy a másik piacvezető csatorna, hanem néven lehet nevezni végre azt a kurva terméket, mint mondjuk az Iphone5-öt – ez a műsor a Brandmánia, ami szeptember elején indult el az RTL Klubon. A…..
Naiv ügyfél kideríti, miért kerül a vártnál sokkal többe a Telenornál a fix havi 800 perces, 16 ezer forintos csomagja. Teljesen hiába méri ugyanis telefonján a perceket, minthogy nyáron megváltoztatták a szerződés feltételeit. Ez alapján a 800 percéből 480-at beszélhet le…..
Régen minden jobb volt, de főleg a Traubisoda, a Skála és a Müszi reklámja? Az Index és a Bistro Reklámügynökség most kultúrforradalmat hirdetett a tévéket, a rádiókat, az újságokat és az utcákat elárasztó, gyatra minőségű reklámok ellen, és Aranydisznó-díjjal jutalmazza…..
GamesBond 2012.10.02 14:27:26
Van egy sörmárka akinek a reklámjai mindig a toppon voltak.
De szerintem a marketinges munkatárs csúnyán rákapott valamilyen bódító hatású szerre...
www.youtube.com/watch?v=7YD92Gbk9IA
Olyan szinten sikerült összevissza idegesítő látványt kreálni mint amilyen erotikus zenét (csak úgy baxa a fülem) alápakolni.
Komolyan mondom a tököm is ökölbe szorul tőle...
Az RTL Klub jól járt azzal hogy a Tv2 október közepéig nem indítja el a The Voice című új tehetségkutatóját, az X-Faktor harmadik évada konkurencia nélkül tarolja le a nézettségi piacot. A válogatók simán hoztak kétmillió fölötti nézőszámot, és a most hétvégi…..
GamesBond 2012.10.01 12:58:55
Nem a reptéren váltják legrosszabb árfolyamon az eurót. Az OMV benzinkutakon ha jól emlékszem 40-50 forinttal voltak a mindenkori árfolyam alatt, de még az sincs sehol ehhez képest. Ezt kedden lőttem Egerben a vár alatt. Az euro váltási árrésük elég jó nem…..
GamesBond 2012.09.20 13:17:36
Naiv ügyfél a Netrisken látta, hogy teherautójára érdemes biztosítót váltani, és csak ezután kapta meg a jobb ajánlatot, így mégse váltott. A Netrisk azonban igen, bár visszaigazolták, hogy lemondta az akciót. Viszont ennek nyoma sem volt 2 hónapig, élő szerződést mutatott a…..
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..
GamesBond 2012.08.31 17:26:56
Úgy tűnik, nem csak a bankok álltak át az éjszakai smsezésre. Már a Telenor is a hajnali 2-4 közötti időszakot látja a legmegfelelőbbnek értesíteni a felhasználókat, pl a digitális számla letölthetőségéről: UPDATE 09/10: Emailben kell kérni az értesítést, akkor nem…..
Bhaal tapasztalata alapján komoly biztonsági rést ütöttek a Praktikeren a tolvajok. Azóta a párszáz forintos zárakat zárt szekrényben tartják és a kiválasztott terméket is külön személyzet viszi a pénztárhoz: Ma (2012.08.19-én) délután 1 óra körül elmentünk a párommal,…..