Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi911

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jövő magyar felsőoktatására vonatkozó elképzelések folyamatos össztűz alatt állnak. Nem tud úgy nyilvánosságra kerülni egy részlet sem, hogy azt ne érje komoly támadás valamely társadalmi csoport részéről. Nincs ez másként az úgynevezett röghöz kötés…..
Tomi911 2011.10.08 01:11:55
@Matt G.: Szia! Nekem a call-centeres dologgal kapcsolatban lenne néhány észrevételem. Nem is igazán ezzel a munkaformával, hanem amúgy a fizikai/félszellemi segédmunkával, ami sok esetben egyetlen opció a számunkra.

Nos... Én eddig kőművessegédként, sírásóként, biztonsági őrként és - ahonnan ezt a bejegyzést épp írom - hajléktalanszálló "szociális portásaként" dolgoztam, dolgozok. Eddig sehol nem kerestem 500 Ft/óra nettónál többet. Ez az elmúlt öt évben történt (hozzáteszem 2 évig munkanélküli voltam.) Én nem tudnám kifizetni a tandíjamat, amit azért kell fizetnem, mert pár 50-es politikus aki állami pénzen tett le több diplomát ingyen, úgy gondolta, hogy csak egy diplomát finanszírozzon az állam egy adott szinten... Ha szüleim nem fizetnék a tandíjamat eláshatnám magamat. Egyszerűen nem tudnám fizetni a lakhatásomat, kajámat, pedig sokszor hétvégenként is dolgozok és éjszakai műszak után innen járok egyetemre. :S Ez nyomot hogy a tanulmányi eredményemen és a közérzetemen is. Meló mellett, nem lehet normálisan tanulni.

Én azt szeretném, hogy azok a döntéshozók akik 3 állami diplomával rohangásznak visszafizessék a képzésük költségét jegybanki alapkamattal terhelve. Csakis az igazságosság nevében. :)