Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r23k43

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült ByeAlex új videoklipje a korábban megjelent Nekemte című dalhoz. A rengeteg szuggesztív elemet tartalmazó kisfilmben az előadó mellett állandó gitárosa is feltűnik, aki eleinte látszólag nagy gondban van, amiért nem tudja hogyan kell befűzni a filmet az analóg…..
r23k43 2013.07.01 20:34:27
@kcsbi: hat egyertelmu...egy az egyben azert kicsit kemeny lenyulni valamit..
P.A.W.A. néven elektronikuszenei projektet indítottak a Kaukázus és a Magashegyi Underground tagjai, Fodor Máriusz és Toldi Miklós. Magukat így nevezik: utózenekar. Bemutatkozó számuk egy klip formájában itt hallható először a Lángoló Gitárokon. „Alapvetően az egész zenélést…..
r23k43 2013.04.18 17:59:31
@petibétmen: szerintem a többin sem..
pl: youtube.com/watch?v=2DO6Y9_5e7A
 Először félve készítettem el a ezt a levest. Féltem, mit fognak hozzászólni a fiúk. Nem egy szokványos levesről van szó, de gondoltam kipróbálom. Rákerestem a receptre, találtam is párat, de nem volt az igazi. Próbáltam a mi ízvilágunknak megfelelően összerakni. Az…..
Bár a dal címével ellentétben nem a fő galamblelőhelyek szerepelnek a klipben, azért van egy csomó klassz kép a városról.Tényleg szerintetek hol van a legtöbb galamb Budapesten? Nekem a Blaha és a Moszkva/Széll ugrik be. ..