Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mirosláv

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A fofos de belas ránézésre kevéssé, ízében annál inkább hasonlít kedvenc nemzeti süteményünkre.     Három a magyar igazság – szokták mondani, de a ráadás ezúttal elmaradt: két próbasütés után, harmadszorra sikerült az interneten talált fotón látható desszertet…..
Sokan megsiratták a lángoló várat Szlovákiában és Magyarországon is, amelynek a nevét még ti is szlovákul mondjátok. A különböző médiumok és technikai eszközök széleskörű használata miatt, a szélesebb nyilvánosság talán először szembesülhetett a térségben egy…..
Ukončete, prosím, výstup a nástup, dveře se zavírají - aki életében egyszer járt Prágában, bizonyára örökre megjegyezte a metrók indulása előtti figyelmeztetést. Május 9-én hangzott el először a ma mobiltelefoncsöngésként is használt ikonná vált mondat: harmincnyolc éve…..
A BKK tájékoztatása szerint régóta esedékes tömegközlekedési fejlesztések valósulnak meg a közeljövőben Budapesten, és ami különösen ígéretes, hogy a tervek szerint végre-valahára létrejön az első füves villamospálya is. Miért jó a zöld pálya, mi az előnye,…..
A gyorsbeküldőn kaptuk a linket, mely egy már több mint két éves videóra mutat. A YouTube-ra feltöltött videón az látszik, hogy nyitott ajtóval elindul az IC, majd már elég jó sebességgel halad, amikor becsukódik az ajtó. Szakértő hozzászólóink majd biztos…..