Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kistesoka

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.03.30 09:08:34
Borzadályból autó Jáj anyám, kiderült, hogy kicsi a 1982-es, 1.3-mas colt, kellene venni valami nagyobbat, szebbet, erősebbet. Olcsón. De mit? A kisoroszlán nagyot harap Kb 30 000 km ezelőtt elkezdte csinálni, hogy jobbra kanyarodásnál világít az olajnyomás lámpa biztos…..
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
Koczy blogja Winter is coming! 2014.01.25 17:08:59
Emberek, ismét nagy lázban van az ország! Nem, nem a Való Világ szereplőiért izgulunk ennyire, de még csak nem is a Dal ma esti adása miatt, hanem azért, mert így január közepén, télen az…..
1960. december 16-án késő délelőtt a TWA 266-os járata New York légterében összeütközött a United Airlines 826 gépével és a Staten Island-re, a United repülő New York, Park Slope nevű részére, egy nagy forgalmú kereszteződésbe zuhant. A két gépen összesen 128-an utaztak, mindössze egy fiú élte túl a…..
Kis BKV-s (pardon: BKK-s) szösszenetek. Első. Utaznék a 7-es buszon a Móricztól Kelenföld-Városközpont felé. Nem jön. Már régóta nem jön, ellenben a Duna felé szirénázó mentő siet. A villamosok se jönnek. Biztosan baleset van, sóhajtok. Éppen elkezdenék töprengeni,…..
kistesoka 2013.11.01 08:37:22
@Jóképességű Takarítónő: "hanem egy jól öltözött középosztálybeli srác".

Ha jó ruhákra telik, akkor bérletre is...

Ált meg lehet nézni, hogy a jobban öltözött, jól menő fiatalok azok, akik a legjobban próbálnak mindenhol spórolni(csalni). A kis egyszerű szegény gyereknek hidd el, ott a bérlet.
a szőr a hátán. Béres Jóskó megkergeti az Audi Quattro S1-et. Nincs zene, nincs pofázás, csak üvöltő motorhang van. Kisbéres pedig szépen megüli a kanyartól kanyarig ágyúgolyóként működő Quattrót. (Hang nélkül is meggyőző, de hanggal megőrülsz.) Tessék…..
kistesoka 2013.05.15 14:37:12
Kigondoltam Riasztás és riogatás 2013.03.25 06:06:00
Riasztás során olyan, alapvetően nem várt dolgokra hívjuk fel a figyelmet, amely bekövetkezett vagy bekövetkezik. Ilyen esetekben cselekednünk kell; cselekvési sorozatot hajtunk végre és az adott riasztás tárgyának megfelelően próbáljuk kezelni a kialakult helyzetet. A riogatás…..
Azt, hogy milyen idő lesz március idusán, 4-5 napja pontosan lehetett tudni. A hőmérsékletét is, a jellegét is elmondta az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Időkép, amatőr meteorológusok sora, fent volt a GFZ-modellen. Olyan persze előfordul, hogy amíg nincs itt a hóförgeteg,…..
Az országos rádiók konzervet sugároztak, a vezető hírportálok nagyrészt kidőltek, a vidéki rádiósok és a közösségi média azonban megmentette nemcsak az újságírók becsületét, hanem valószínűleg számos ember életét is a márciusi télben. A magyar médiaelit…..
kistesoka 2013.03.15 11:44:43
@gabardin:
Tegnap én is délután 4kor közlekedtem a hófúvásban, mert haza kellett valahogy érni, de tudtam mi vár, tájékozottam, ha necces volt a helyzet akkor megfordultam és mentem más merre.
Igen, a meleg szobából könnyű okosnak lenni de talán azért is, mert mi nem mentünk sehova. :)
De tényleg nem bántani akarom a bajbajutottakat, viszont azért nem az állam és a médiumok tehet róla hogy ott vannak.
Nem egy sarkvidéki ország vagyunk ahol több 10e hókotró van, ha beüt a krach, akkor bizony idő kell mindenhez. Nem véletlen mondják hogy NE menj sehova autóval, csak velük és nem utolsó sorban magaddal cseszel ki..
És most dicsérni fogom az m1-et. A tavalyi borzalomról szóló posztomat ezekkel a mondatokkal fejeztem be: Valahogy a köztévének politikai kurzustól függetlenül nem megy ez showműsorba ágyazott keresgélés. Talán a jövőben nem kéne erőltetni... Örömmel jelenthetem,…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
kistesoka 2013.03.03 12:20:49
@kristoof: Az a rádió ami manapság Party rock-ot és hasonló nyalánkságokat játszik? Már bocs, de a Petőfi mikor átalakult, nagyon jó volt, látszott rajta hogy nem a mainstream szarokat akarja játszani, hanem igeni a neve nincs előadok jó számait.
Csak sajnos ez egyelő azzal hogy üzletileg szart sem ér. Már nincs Neo, ott volt a hatalmas űr, sikerült is meglovagolniuk, de sajnos olyan áron ami egyelő lett azzal hogy a Petőfi is már csak egy tucat rádió, és nagyon ritkán mondom azt hogy fél-1 óra hallgatás után: na ez jó volt.
Szóval a Petőfi hallgatói mára már ugyan az az 1 bites hallgatóság mind a többi országos csúcs rádióé.

De offon kívül is, ez a szám egy vicc, semmi jellegzetesség, csak egy nyálas valami ami sajnos manapság a menő :(
Az hogy Gigi-t meg mindenki szidja, hát nem tudom. Nem egy Einstein az tuti, de jól énekel és szerintem helye lett volna ott.
Felejtsük el egy kicsit a kényelmetlen turistaosztályt és képzeljük el, hogy felszállás után beülünk a moziba, esetleg lefürdünk a márványkádas fürdőszobában, kényelmesen megebédelünk a hatalmas étkezőben, leszállás előtt pedig megérdeklődjük, minden rendben-e a…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
„Talán mi vagyunk azok, a félmillió, akik miatt egyszer nálunk is normálisan lehet majd élni, dolgozni" – írja a mai posztban Öreghaver, akinek írásában sok olyan pont van, amivel egyet lehet érteni, és persze nyilván sok olyan is, amivel majd vitatkoztok. Egy biztos: ötven…..
kistesoka 2013.02.11 11:26:17
@zachary: isten ments hogy akik elmenekülnek innen, azok kezébe kerüljön az ország. Aztán ha jön egy kis gond, megint elfutnak innen. Ilyenből kösz, de kösz nem. Jó helyen vagytok kint, vissza se gyertek soha :)
Látom, hogy van ez a szép új Index2, jó az nekem, ha rajta vagyok? Persze. Az Index2-n szerepelni olyan, mint régen a blogketrecben volt. Annyi a különbség, hogy sokkal szebb és látványosabb, hangsúlyosabb megjelenés. És mivel más is van benne, nemcsak blog, így talán még többen…..
kistesoka 2013.01.08 07:18:02
@kistesoka: Ez most nem beszólás akart lenni, inkább egy javaslat, csak idegesítő így a reggeli átfutás az oldalon...
Igen nem egy csúcsgépről nézem, de eddig nem voltak ilyen gondok, most meg mintha egy PII-es gépről neteznék :(
kistesoka 2013.01.08 11:14:19
@cadix: Köszi, remélem sikerül legalább megközelíteni a régi sebességet.
HELLÓ! Android készüléket kaptál karácsonyra? Gratulálunk! Ha más platformról vagy nem okostelefonról érkeztél ide, akkor pár mondattal hozzájárulnánk ahhoz, hogy sikeres legyen az együttműködésetek. Az alábbiakban általános dolgokat olvashatsz, amik az androidos eszközök…..
kistesoka 2013.01.02 09:45:52
Kezdőknek még jól jöhet még ez a kis könyvecske is:
android-forum.hu/viewtopic.php?f=58&t=700

Szerintem egész jól összeszedte a gyerek benne a dolgokat :)
Mi ez a drámázás? Az verte ki a biztosítékot, hogy egy fél generációra való fiatalt akart megbélyegezni a kormány. A lébecoló diák bélyegét sütötték mindenkire, aki nem fejezte be időben a tanulmányait, tekintet nélkül a körülményekre. Mindegy, hogy egy gyermek születése,…..
kistesoka 2012.12.20 08:22:26
@Zabaalint: Akkor szerencséd volt. Nálunk évről évre változott a tanterv, mert az új diákok egyszerűen nem tudták teljesíteni amit az előző évfolyam meg tudott csinálni.
3 év alatt kb megfelezték az első év tananyagát hogy ne hulljon ki mindenki.
Még egyszer mondom, volt és lesz is ilyen, csak nem mindegy milyen arányban. Sok ismerősöm tanul egyetemen, és igazából másról nem tudnak beszélni csak hogy milyen buliba voltak épp, milyen vicces dolgot csináltak stb..
kistesoka 2012.12.20 08:33:40
@Zabaalint:
Hát ha lehet több száz tanulót nézve szubjektíven beszélni akkor valóban csak egy ilyen a véleményem :)
Utáni időszakról beszélem.
kistesoka 2012.12.20 08:45:30
@Zabaalint: El sem merem képzelni akkor milyen változások történtek... :) Nekem már ez is kiverte a biztosítékot.
Érdekesen számol reálbér-növekedést a Századvég Gazdaságkutató vezető elemzője. A Miki barátunk által pótmatolcsynak vizionált Barcza György szerint két százalékos reálbér-növekedés lesz 2013-ban. Ez úgy jön ki, hogy az idei 93 ezer forintról 98 ezer forintra nő a…..
kistesoka 2012.12.20 08:26:53
@Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll: Hm, igen nincs pénze. Mégis harcol a fél ország hogy minél több kamuszakos diák tudjon ingyen tanulni, aki már régóta tudja hogy csak ki akarja használni az ingyen tanulást és elhúz külföldre általában pincérkedni.

Nem vagyok egy politikai meg pénzügyi zseni, de valahogy ezek a dolgok nem férnek össze. Tudjuk hogy szarban a haza, de kisegíteni már nem akarja senki.

ui.: azért ne felejtsük el hogy az ördögi kör már régóta él. minél több adó kell, mert egyre többen csalják el. Persze így az szívja meg aki becsületes, mint mindig :(
kistesoka 2012.12.20 08:44:08
@Mr. Waszabi: Aki tanul, és nem csak lébecol ezután is megtehette volna ingyen. Egyszerűen csak a sok lébecoló számát akarták lecsökkenteni. Azt meg ugye tudjuk hogy nekik van a legnagyobb szájuk mindig..
Egy jó tüntetés velejárója, hogy a tömeg együtt mozogjon és együtt éljen. Ehhez szükség van közös jelszavakra, könnyen és látványosan kimondható üzenetekre. A legjobb eszköz erre a közös dal, nóta, skandálás.2006-ban a focimeccsen szocializálódott közeg könnyen átvitte…..