Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hasta la vista

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   A legtöbb rutinos motorgyűjtőnek és roncshalmozónak megvannak a maga teóriái, hogy melyik motorját miért nem adja el, és hogy időről időre miért kell mégis újabb és újabb motorokkal és…..
Belsőség Hatvanéves a DS 2015.01.23 16:29:51
Idén 60 éves a DS - áll a Citroen sajtóközleményében, amit Papp Tibi beküldött a szerkesztőségi levelezőlistára. Ennek kapcsán idézzük fel Vályi Pista csodálatos tesztjét, ami méltó emléket állít az autók istennőjének. ..
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
Itt van mindjárt 2013, és egyből belevágunk a legközepébe. Megint a menőség minőség? Új szelek fújnak Ugyan...! Megint az árak - hallom a halkan felszisszenő hangokat. Hagyjunk most fel néhány pillanatra a panaszkodásra épített ezer éves hagyománnyal, nézzük, mi van…..
Az év végi prémiumok miatt eltörött a szocialista mécses. Hiába táncolja egymást körül az utóbbi időkben a kormányváltásra készülő Együtt 2014 és az MSZP-s Szövetség a Változásért, az orosházi MSZP-sek már csak Orbán Viktorban bíznak. Amiatt fordultak hozzá, hogy…..
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Hasta la vista 2011.08.28 10:41:57
@LBL:
Mit tegyek? Cicám kimegy a kertbe, eltűnik egész napra, este hazajön. Hiába mondom neki, nem érti...
De: süni is van, őt nem én tartom, csak van, és ő is piszkít, no meg a nyestek.
És az éjjel vazze akkora vihar volt, tele a szép kertem összeszáradt falevelekkel, két nap, mire összeszedném...
Azé' sem költözöm el!
Hidd el, nem érdemes idegeskedni.
Múltkor láttam valami macskariasztó dudát, vagy mi a szart. Ki kellene próbálni: meglátod a macskát, rádudálsz, és ezt naponta háromszor, utána nem jön többet, tuti...
Hasta la vista 2011.08.28 10:49:26
@zootyo:
Az inkább nyest: vigyázz az elektromos vezetékekre, nagy ízlik nekik!
Hasta la vista 2011.08.28 11:10:48
@Dövan:
Úgyis megpróbálod kikerülni, mert törhet az autó... ugyanez mókussal, kisrókával, őzikével, stb. az országúton.
Egy február közepi estén, kicsit hosszúra nyúlt bentlét után elindultam haza a szerkesztőségből. Hullafáradt voltam, maradt még otthonra is meló, vágytam valami jó hírre. Felhívtam hát Csabit, aki a Ponton-Mercimet alakítja már szeptember óta – hátha van valami…..
Hasta la vista 2011.03.13 09:48:50
@Dixi.: Fotókat készítettél arról? Meglesném...
Belsőség A kínai gagyi bosszúja 2011.02.19 08:35:00
Az új himbasor a szelephézagállító golyós, önbeálló csavarokkal A korábbi motorjáratás a vezérlés és a szelephézag állító csavarok cseréléséig jutott, ezek gyengének bizonyultak. Az amerikai fórumok böngészése után, valamint a hengerfej gyártójának javaslatára…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Hasta la vista 2010.05.09 10:10:14
@süni007: Tévedsz.
A biztosító fizeti a többiek kárát, és behajtja Bucin! Az utolsó vasig!
Három totál verda, ebből kettő idgen, az úgy 5-6, plusz a Subaru is ugyanennyi...
Hasta la vista 2010.05.09 10:17:38
@süni007: Igazad van. A károsultak helyében már holnap ügyvédhez fordulnék, hogy fél év múlva megkapjam az összes károm ellenértékét.
Külön tortúra...
A tapasztalatok szerint a kerékpárbalesetek felelősei szinte kizárólag a személygépjárművek és teherautók vezetői, akik nem figyelnek kellően a kanyarodás során - állítja a területen jártas ügyvédünk. Nagy Péter szerint az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban keresték meg…..
Egy éves lett az Indafotó! Ünnepeljetek velünk a virtuális szülinapi ünnepségen, töltsétek fel szülinapos, tortás képeiteket! Egy éve, munkával töltött hosszú hónapok után megpihanve izgatottan figyeltük, hogyan veszitek birtokba Magyarország új fotómegosztóját. Íme…..
Hasta la vista 2008.11.30 01:29:17