Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grossis86

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi nem lepődtünk meg a teszteredményeken, hiszen a kislányunk születése óta elég sok pelenkát kipróbáltunk. A baba bőre sem tűr el minden pelenkát, így az anyukák is tesztelnek folyamatosan, amíg megtalálják a megfelelőt gyermeküknek. Most teljes sajátmárkás körképpel és teszttel próbálunk meg…..
grossis86 2018.01.30 21:42:38
@OsoLalalala: pàr napja van a dm-nek is webàruhàza,tudsz neten is màr rendelni
A kislányom egyre jobban kezd nőiesedni és teljesen meg van őrülve a pörgős szoknyákért, illetve a kopogós cipőkért. Szeretném meglepni egy különleges darabbal, amihez rengeteg keresgélés után a MiniLady oldalán meg is találtam a tökéleteset! Még én is tátott szájjal nézem…..
Egy Anyának, Szülőnek az a legfontosabb, hogy kisgyermeke boldog, kiegyensúlyozott legyen és ehhez természetesen minden körülményt biztosítania is kell. A kicsik legelső éveiben a pelenka az egyik főszereplő kiegészítő, melyben már rengeteg féle, fajta modell közül…..
A Blikk írása:Labancz Anna gyilkosát már nem ítélhetnék el2010-11-15 13:55:00Nyomozók generációi dolgoztak az ügyön, a találgatások családokat tettek tönkre. Ezt az aktát már soha nem nyitják meg újra. (a.gy. MEGJEGYZÉSE: Anna se éltében, se holtában egyetlen családot sem…..