Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Music Pix

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelenlegi felállásban 2011 óta működő Tweed zenekar nem bízta a véletlenre az új dal elstartolását. Egyrészt a Fallen Angel című felvétel producere a hazai alternatív és mainstream világában egyáltalán nem ismeretlen Takács Zoltán Jappán volt, másrészt a master a Vígh Arnold…..
Ahogy azt az már megírtuk, a Megadeth rockmaratonos fellépése (hivatalosan) lábtörés miatt elmaradt, ezen pedig nem csak a rajongók, de a főszervező, Varga Zoltán is úgy kiakadt, hogy kissé elragadtatta magát a színpadon, és olyan dolgokat is elárult a zenekarról, a szerződésről, amiket nem szoktak…..
Music Pix 2016.07.20 20:29:36
@Sátán meg a Jocó:

Figyi Jocó! Megállapodtak egy összegben, leszerződtek. Ha leszerződtek, akkor a szeglyukban is fel kell lépniük, hiszen elvállalták. Ennyi pont. Válogatott volna élőbb és akkor nem kell elvállalni.
Bevezető 1986. április 26-ra virradó éjjel felrobbant a csernobili atomerőmű négyes számú reaktora. Ami ezután következett, az az ENSZ szerint „a legnagyobb környezeti katasztrófa volt az emberiség történetében.” Csernobil éppen az a baleset volt, ami az atomenergia-ipar ígéretei alapján soha nem…..
Te egy világfelfedező vagy, akit folyamatosan hív a kalandvágy? Erős szenvedély van benned a világ, az emberek és a Földünk gyönyörű tájai iránt? Az a hang, mely a következő kalandra szólít, sosem halkul el benned? Te nem félsz semmitől sem? Akkor a következő filmek csak felerősítik ezeket az…..
  A ráérős fiú, aki végig nézte a 10 órás Nyan Cat videót: És ezt már láttátok?  A másik ráérős idióta, aki végig nézte a 10 órás Nyan Cat videót végig néző fickó 10 órán át tartó monitor előtt ücsörgését: Na, én meg kicsit ledőlök. Két napja fent…..
Mindenki értetlenül nézett, mikor az idei Sziget utolsó napján én mindenképpen ki akartam érni INVSN-re. Mi az? Minek? Ilyen korán? Elég sok emberben felmerülhetett ugyanez a pár kérdés, ugyanis az A38 színpad előtt alig voltak. Pedig az INVSN nem rossz zene.  Dennis Lyxzén…..
Az Indexen megjelent Gerendai Károly-interjúban van egy, a rock/metal tábort telibe találó kérdés és válasz A Hegyalját idén már meg sem tartották és a Szigeten sincs már egy ideje metálsátor. Hogy lehet, hogy senki nem akarja már kiszolgálni a rockot, metált szerető…..
Music Pix 2014.08.21 20:02:03
Rocco Morabito 1967 júliusában egy megbízás miatt kocsikázott Jacksonville-ben, amikor meglátott egy csapat munkást a nyugati 26. utcában, akik egy villanyoszlopon dolgoztak. Morabito így emlékszik vissza a szerencsésen végződött balesetre: „Elhaladtam a férfiak mellett, akik éppen…..
Music Pix 2014.08.03 21:01:50
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Valószínűleg volt CB rádió a kocsijában.
Music Pix 2014.08.03 21:04:03
Budapest Tételesen itt van, miért ciki a készülő Városligeti Építési Szabályzat (éf - cím) Végleges: 18 900 forint lesz a Bubi egy évre (kerékagy) Budapesten nagyon jó élni - Újabb világlistán szerepel fővárosunk (re) Az egyetlen villamosplakát…..
Music Pix 2014.04.04 11:39:42
Az össze-vissza nyeklő-nyakló ajtó, és a harmonika-rendszerű pavilon után itt egy újabb ki-be csukható csoda. Láttunk már ilyet párat, ám ez abban különleges, hogy nagy hirtelen nem is tudom, hol lehetne elhelyezni. Elég böszme nagy ugyanis ahhoz, hogy egy kis lakásban ne férjen…..
Pár nappal ezelőtt az év végi összefoglalónkban írtuk, hogy tavaly rekordszámú koncerten jártunk, több mint 100 eseményen vettünk részt és tudósítottunk ezekről. Ezeken a bulikon fotós kollégánk, Réti Zsolt jóvoltából kattogott is a fényképezőgép rendesen, így volt…..
Music Pix 2014.01.06 21:37:17
@Kalanukka: úgy látom tetszenek a képeim, köszi ;-)
Szeptemberrel beköszöntött az ősz, a legtöbben visszatértek már szabadságukról, vége a forróságnak, a fesztiváloknak, a vízparton döglésnek, a munkamániások sem egyedül ülnek már az irodában. A nyár a legeseménydúsabb évszak fotós szempontból, nagy részetek ilyenkor…..
Music Pix 2013.09.02 15:33:04
Veszprémben a néhány napos rossz idő elég volt ahhoz, hogy súlyosan megviselje a százmilliókért épített vadonatúj beruházásokat. Miközben tóvá változott a belváros közlekedési csomópontban a 150 milliós aluljáró, a város határában épült kerékpáros alagútban mocsár…..
Music Pix 2013.08.28 19:08:33
@fda: köszi

megelőztél

ha majd lesz rajta növényzet akkor majd, annak a gyökérzete megfogja a földet

ennyi
Subba A Sziget bukása 2013.08.13 11:11:20
Pár nap és lepörög ez a nullszaldóskarcsis téma, ahogy szokott. Ezért ezt azonnal nézzétek meg, mert most még vicces: Über !..
Music Pix 2013.08.13 21:33:36
Azt már korábban is tudtuk, hogy ByeAlex alapvetően kedveli a rockot és a metált, csak eddig a saját zenéjében kerülte a műfajt. Most azonban elkészítette a korábban akusztikus verzióban megjelent Messziről című szám rockos változatát. A dalszöveget a Petőfi Rádió…..
Music Pix 2013.07.24 13:59:30
Huszonegy évvel az eredeti megjelenés után újra kiadták a nyolcvanas évek egyik emblematikus magyar zenekarának, az F.O. Systemnek az egyetlen lemezét. Ennek kapcsán beszélgettünk a csapat két alapító tagjával, Mátyás Attila gitáros-énekessel és Jerabek Csaba basszusgitárossal.…..
Music Pix 2012.11.29 21:23:54
Music Pix 2012.11.30 09:40:38
Sok frissítés várható most, rengeteg új filmcím, de a két újonnan feltöltöttet is némán fogjátok végig sírni nézni... Ígértem például, hogy begépelem azt a filmlistát, amit a Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Kara nyújtott megtekintésre a Kutatók Éjszakáján.…..
Music Pix 2012.11.03 23:11:25
Számtalan olyan ügyes szerkezet létezik, amivel egy vagy több gyereket lehet szállítani bringával is. Hiszen szülőként fontos a példamutatás, a zöld gondolkodás, de az is, hogy ha lehet, kényelmesen és gyorsan eljussunk oda, ahová csak szeretnénk. Budapesten és a magyar…..
http://en.wikipedia.org/wiki/Sidewalk_Bubblegum http://www.sidewalkbubblegum.com/!!! http://supercashmoneysystem.com/sidewalkbubblegum//Sidewalk_Bubblegum_Complete_Collection.pdf !!! ..
Music Pix 2012.03.01 13:31:36
Budapest Egy budapesti vasúti aluljáró históriája (timelord - kép) Egy fotó: gyönyörű Budapest a jeges Dunával (fb) Felfalják egymást a plázák? Ki marad talpon? (ingmag) Újabb klassz fotóblog Budapestről (checkmybudapest) Budapest legszebb lépcsőházai: Apáczai Csere…..
Fesztiváldepresszió és fájdalom sújtotta testemet alig tudtam rávenni, hogy megírjam a 2011-es Sziget fesztivállal kapcsolatos érzéseimet.Mondjuk egyáltalán van-e erre szükség? Hiszen nyilván mindenki el tudja dönteni, hogy jól érezte-e magát, a nagyszínpados műsor…..
Szerencsére vasárnapra is maradt jópár remek koncert, sőt, többen is benne van a lehetőség, hogy az egész fesztivál legjobb bulija kerekedjen ki belőle. Például a Gogol Bordello is dobhat nagyot, bár őket talán túl sokszor láttuk már ahhoz, hogy bármi meglepetést okozhassanak.…..
Music Pix 2011.08.16 13:52:22
 Az Indafotó rég várt, izgalmas funkcióval gazdagodik. Az Indafotósok mostantól egy-egy téma vagy esemény köré szervezett, közösen szerkeszthető albumokat hozhatnak létre. Az új szolgáltatást Gyűjtemények néven találjátok meg az Indafotón. Miért örülünk a…..
Music Pix 2011.07.18 10:50:44
@Mityu:
@Evaneni:

+1

Igen, nagyon jó lenne ha a keresésnél lenne egy olyan opció, amikor a nem csak a fotók, címkék és felhasználók között lehetne keresni, hanem a gyüjtemények között is.
Music Pix 2011.07.18 11:05:37
@darthwalk: szuper