Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrRaizy

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan már öt éve csinálom ezt a blogot, és nyugodtan mondhatom, hogy mostanra egyfajta hagyománnyá vált, hogy minden év tavaszi-nyári időszakában tartok egy olvasói hetet. Ezek a projektek az előző évek során igencsak sikeresnek bizonyultak (itt található a tavalyi adag), így…..
David Finchert is beállították már a sorba: A tetovált lány után a Holtodiglan is szinkronizáltan kerül a magyar mozikba. Akkor ez bevált, biztosan most is segít majd, lássuk hát, kiknek osztottak lapot. Ben Affleck – Széles Tamás. Nem valószínű, hogy maradt mára olyan,…..
MrRaizy 2014.09.30 20:43:48
@Zalaba_Ferenc: Valamelyik nap néztem a vetítéseket, és nem volt eredeti nyelvű vetítés. DE ha lesz, akkor ott leszek.
MrRaizy 2014.09.30 21:36:25
@Zalaba_Ferenc: Ohde.. pont az :D ez jó vicc volt. Megnéztem amúgy, és a MOM tényleg vetíti eredeti nyelven. Szuper. Köszi.
Kérte: MrRaizy Szeretjük azt hinni, hogy minden gyerek békés, boldog környezetben, szerető családban nevelkedik fel. Hogy a valóság ettől a bugyuta, naiv képtől mennyire messze áll, azt talán nem is lehet megfelelő jelzővel kifejezni. Mert talán nem túlzás kijelenteni, hogy nap,…..
Kérte: MrRaizy Megromló házasságok, széthulló családok, bizonytalanná váló környezetük hatására feszültté, kétségbeesetté váló gyerekek mindig is lesznek. Viszonylag gyakran előfordul, hogy a szülők, akár több évtizednyi házas élet, vagy együttélés után arra az…..
A Movie Tank talán legsikeresebb múltbéli projektjei az Olvasói Hetek voltak. Három ilyen jeles alkalomra került sor eddig (első, második, harmadik), és most eljött az ideje, hogy meghirdessem a IV. Olvasói Hetet! Újoncoknak röviden: A lényeg az, hogy egy teljes hétig, hétfő…..
Balra ugye Mayim Bialik, a The Big Bang Theory Amy-je látható, de ki van a jobboldalon? ..
Brad Falchuk és Ryan Murphy párosa megérezte, hogy a haldokló minőségi horrornak mikor van szüksége a vérfrissítésre. Egészen rendkívüli kreálmányukkal, az Amerikai Horror Storyval világszerte kilóra megvették a műfaj rajongóit. Az antológia-jellegű sorozat első két évada…..
MrRaizy 2014.02.01 12:54:35
@Sparrow: Amúgy te tudsz olyasmiről, hogy mikor, és mi körül fog szólni a 4. évad?
MrRaizy 2014.02.01 15:05:51
@Sparrow: Én ma néztem utána, és elvileg az 1950-es évek körül fog játszódni. Meg, hogy már Jessica Lange elkezdte fejleszteni a német akcentusát.
Jól hangzik. :)
aeon flux oscar-jelöltek 2013 2014.01.16 14:10:00
És itt van a jelöltek névsora. A 12 Years a Slave jóval gyengébben szerepelt a vártnál, a Dallas Buyers Club, és főleg az American Hustle viszont sokkal jobban. Ez utóbbi SOKKAL jobban. További olvasnivaló: A kritikusok díjazottjai, Golden Globe, szakmai jelölések LEGJOBB…..
Movie Tank Karácsony 4.0 2013.12.24 00:01:00
Negyedszerre ünnepel karácsonyt a Movie Tank, és akárhonnan nézem, ez egy filmes blognál igencsak nagy számnak számít. Lassan kezdem elhinni, hogy egész komoly dolog lehet ebből a hobbiból indított blogocskából. Szeretném megköszönni minden olvasómnak, hogy velem tart, a…..
Nyilván, azok, akiket legalább egy kicsit érdekel a Family Guy című, felnőtteknek szóló rajzfilmsorozat, már értesült az alkotók által produkált megrázó csavarról, a széria eddigi leghihetetlenebb mozzanatáról, amit öt nappal ezelőtt vetítettek le az USA-ban. Ha esetleg van…..
Számolja még valaki, hol tartunk? Igen, ez már a hatodik rész, kezdődik a sweeps, úgyhogy ki kell törni a sok ezer másik tévés podcast közül. Szóval bekészítettük az Earl Grey teát, mellé a kekszet, behúztuk a függönyt, hogy ne kelljen néznünk az albioni ködöt, és elhívtuk…..
Itt megnézhetitek az eddig versenyző videókat! Ne feledjétek, a verseny holnap éjfélkor "hivatalosan" véget ér! Nem hivatalosan hétfő reggel fog, mert nem tudok éjfélig fenn maradni. Szóval ha valaki esetleg éjszakába nyúlóan készíti még a pályázatát, hétfő reggel még elfogadjuk! (Szabályzat itt!)..
MrRaizy 2013.08.06 06:47:47
@Dante Sinistra: Senki sem érti..
Ezúttal egy régen várt filmről mondtuk el vegyes érzéseinket. ..
Jobb szerettem volna az ellenkezőjéről beszámolni, de úgy tűnik, a "Three Flavours of Cornetto" trilógia harmadik része elkerüli a hazai mozikat. És még azt sem mondhatnám, hogy túlzottan meg vagyok lepve. Az Edgar Wright/Simon Pegg/Nick Frost-trió korábbi filmjei sem muzsikáltak…..
MrRaizy 2013.06.21 17:43:03
Kérte: Értelmiségi Pocok „ Úgy távozom, ahogyan érkeztem: Ártatlanul. ” Manapság nagyon ritka a jó thriller, főleg az olyan, aminek kellően csavaros, érdekfeszítő forgatókönyve van. Hitchcock után leginkább a Másvilág, a Két nővér/Hívatlan vendég, A 23-as szám, vagy…..
MrRaizy 2013.06.15 10:10:49
@doggfather: De adták a mozik, én ott láttam. Bár nekem annyira nem jött, olyan egyszer elmegy kategória.
A poszter után már meg is érkezett a december közepén debütáló második felvonás első trailere. Az első rész alaposan megosztotta a közönséget, úgyhogy hajrá, várjuk a véleményeket. ..
MrRaizy 2013.06.11 19:33:27
@Zalaba_Ferenc: Nekem sem rémlik, bár azt értem, hogy őt mégsem lehetett kihagyni, csak egy picit letekertem előbb a kommentek között és már most a 80-90%-uk: LEGOLASSS!
A magyar idő szerint hajnali háromkor kezdődő Sony E3-as konferencián lelepleződött a PS4-konzol külalakja, ára, játékpolitikája, gyakorlatilag minden, és egyesek már most arról beszélnek, hogy a nextgen-háború már most el is dőlt. De vajon tényleg eldőlt? Az Xbox One-ról…..
Kérte: RadEEEr „ A boldogtalanságba való belenyugvás megtagadása. ” A vágyak hatalma óriási. Ez leginkább az egyén lelki és mentális magatartásán mutatkozik meg. Vágyakozunk, epekedünk bizonyos dolgok után, amiket ha nem kapunk meg, képesek vagyunk a végletekig kiborulni.…..
MrRaizy 2013.06.10 16:16:40
Amerikai Pite - Találkozó: Káromkodás+egy félmeztelen nő Trónok Harca: Folyamatos meztelenkedés, folyamatos trágár beszéd és kemény akciójelenetek. Találjátok ki, melyik kapott magasabb besorolást... ..
Ahogy az első részről írt szösszenetemben megfogalmaztam, egyáltalán nem vagyok otthon a Star Trek világában, de J.J. Abrams 2009-es rebootszerű folytatása ( a féreglyukon átjutó öreg Spock tulajdonképpen összemossa az eredeti történetfolyamot az újjal ) elnyerte a tetszésemet.…..
Két évvel ezelőtt Nicolas Winding Refn olyan ritka dolgot művelt, ami napjainkban szinte lehetetlen; amikor az Internet, a média és mindenféle virulens marketingmegoldások felhasználásával maguk az alkotók próbálnak mesterséges kultuszt teremteni filmjükhöz, szóval ebben a korban a…..