Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pamplam

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Divatos téma, ráadásul most tervezzük a másodikat, így az első posztom, amibe be tudtam vonni a feleségemet is. Persze a saját és ismerőseink helyzete mellett a Google segítségével szétnéztem a világban is. Mikor megtaláltam Domicát, a példaértékű korfájával és az alacsony női foglalkoztatási…..
pamplam 2018.07.14 08:20:14
@Behajtó70: ugyan az első mondatodból látszik, hogy nem érted a cikket, de egy nagy tévedésre, a sok közül, felhívnám a figyelmed. Ha az anya otthon marad három évig, a harmadik évben a GYES összege csak 30.000,- forint körül van. Ezt a pénzt nem kapja akkor, ha visszamegy dolgozni. Az csak a GYED-re vonatkozik, amit a gyerek 2 éves koráig kap.
Hozzáteszem, én nem tartom kevésnek ezeket a pénzeket, és teljesen feleslegesnek tartom egy gyerekkel a három éves otthon maradást..
Ez a story mindenkinek egy kicsit másról szól. És az eltérő alapok miatt eltérő módon fogjuk értékelni a storyt. Én a story elején 3 kérdést tettem fel magamnak. És Laár András választ adott ezekre. Igaz választ, de nem azt a választ amit szeretett volna adni. Leginkább azért, mert fel sem merül…..
pamplam 2018.01.06 15:17:52
@Válasszunk: Szerintem Laárnak van annyi esze, hogy amíg az ügy nem zárul le, addig nem tesz semmilyen nyilatkozatot sem pro, sem kontra.
Egyébként te honnan tudod, hogy a srácot a rendőrség teljes mértékben tisztázta? Tudod hányan lettek tanúból vádlottak?
pamplam 2018.01.06 15:41:16
@Válasszunk: Gyanúsítottként nem hallgatták ki. A rendőrség tisztázta a szerepét az ügyben. Ezt írta az Index.
Nem azt írták, hogy a rendőrség szerint ő egy jóhiszemű balek!
pamplam 2018.01.06 15:51:28
@Válasszunk: A rendőrség szempontjából egy tanú, akinél egy lopott erősítő volt. Ez azért nem túl jó pozíció. De szerintem te is várd meg az ügy lezárultát, mielőtt mindenkinek a szerepét leírnád.
Nemrég átjött a szomszédom, és mondta, hogy nézzem meg a konyhájukat, mert most újították fel. Pontosabban nem felújították, csak kicserélték a csempét. Átmentem, megnéztem, és megállapítottam, hogy a csempe most már nem így csíkos, hanem úgy. Olyan százezer forintos nagyságrendbe került…..
pamplam 2016.09.18 10:05:25
@Petra033:
És a következő kivitelezőre mennyit kellet várni, mire el tudta kezdeni a munkát?
  Kérdezi a kolléganő a munkahelyen, egy ismeretlen kismama a buszon, a nőgyógyász a rákszűrésen és egy régi „kedves" ismerős a kávézóban. Először is: Tessék? Másodszor pedig: Márminthogy TESSÉK??? Persze először én is csak pislogok, mint hal a szatyorban, aztán amikor már nem,…..
pamplam 2016.07.16 10:29:13
@mézesmackócskácska: Én is aliennek néztem mások gyerekét. Fogalmam sem volt, mit kezdjek egy nyálzó, beszélni nem tudó élőlénnyel. Egy kutyának jobban értettem a kommunikációját, mint egy gyereknek. De mióta megszületett a sajátom, azóta el sem bírom képzelni nélküle az életet! Az ilyen jellegű idegenkedés, mint a tiéd, kb 3 másodperc alatt múlik el...
Biztonsági kutatók igazolták, hogy a számítógépházban található hűtőventilátor gyorsításával és lassításával adatok továbbíthatók egy közeli mobiltelefonra vagy más hangrögzítő eszközre.   Azt gondolhatnánk, hogy nem lehet jelszavakat ellopni olyan számítógépről, ami nincs hálózatba kötve, és még…..
Az emberi lét egyik mozgatórugója, hogy szeretnénk valamit elérni az életben. Mindenki vágyik rá, hogy büszke lehessen egy olyan dologra, amit jól csinál. Ez lehet a családi élet, a karrier, vagy egy hobby, amiben nagyon ügyes. Akadnak olyan hírességek is, akik csak egyszer villantottak nagyot az…..
pamplam 2016.06.06 09:25:25
Az alapvetően olcsó(bb) szállásokra specializálódott közösségi oldalon néha egészen furcsa (és egyáltalán nem olcsó) ajánlatok is megjelennek. Például egy luxusjacht, amelyen maximális kényelemben és luxusban tölthetünk el egy (vagy több) éjszakát – más kérdés, hogy…..
pamplam 2015.09.22 08:55:15
@fakatonafalova: négymillió egy napra, mert 2 a bérlés, 2 a letét.
Az USA, de általában a világ filmiparában, legyen szó színészekről, rendezőkről, vagy más területen alkotókról, számtalan olyan név fordul elő, melyeket látszólag könnyű kiejteni még azok számára is, akik amúgy nem beszélnek idegen nyelve(ke)t. Rengeteg tévéműsorban, interjúban, mozielőzetesekben…..
A magyar politikusok ma még mindig simán lehallgathatók akárki által, de a pinabubusok már nem. Nekik van már annyi eszük, hogy titkosítják telefonjukat, ha szeretőjükkel akarnak beszélni. - legalábbis ez derül ki az egyik cég most közreadott információiból. Noha a WikiLeaks…..
A Chevrolet Spark/Daewoo Matiz vezetőüléséből fejét fogva előkerülő nő hálát rebeghet a mérnököknek, akik a modern kamionok őrületesen hatékony fékrendszereit fejlesztik. A videó tökéletesen bemutatja, hogy egy modern nyergesvontató fék- és menetstabilizáló rendszerei és…..
pamplam 2014.05.17 09:37:38
@muslica1: A kamion rakomanyanak a sulya nem befolyasolja a fektavot, barmilyen hihetetlen is. Ha vegignezed te is lathatod: www.youtube.com/watch?v=UL7A6Fb8AGw&t=0m39s
Hugh Jackman Jackman is bevallotta, hogy pornóban kezdte a szakmát, címeket azonban inkább nem mondot. Arnold Schwarzenegger Ő egy homoerotikus lapnak, az "After Dark"-nak ("Sötétedés után") pózolt. Gwyneth Paltrow Neki is ott a folt a karrierje…..
pamplam 2014.04.07 08:26:25
@Cukor88: Erről tudnál valamilyen forrást adni?
Első fokon négy évre ítélték VV Lacit, a csütörtöki beköltözőt egy 50 milliós sikkasztási ügyben. A Frisss.hu információja szerint a 40 éves, szombathelyi férfit 2012-ben sikkasztás és egyéb bűncselekmények miatt négy év börtönre, közügyektől eltiltásra és…..
pamplam 2014.01.18 09:57:28
@ifj. Vezetéknyi Zászló: Koztiszteletben... Ahha....
Sokan értetlenül állnak (hajtanak) egyes sebességkorlátozó tábláknál, hogy vajon mi indokolhatja az adott útszakaszon ezt az intézkedést. Cikksorozatunkkal a lehetséges okokat járjuk körül. Azt azonban máris szeretnénk hangsúlyozni, hogy egy sebességkorlátozó tábla kihelyezése általában nem egy…..
pamplam 2013.10.25 17:50:56
@kiwirágós kivirradtig:
"Régen rossz, ha a gumi és az aszfalt közti tapadás fékez,..."
Te kiwi, szerinted ha egy autóra, amin marad ugyanaz a fékrendszer, felszerelnek egy SOKKAL vékonyabb gumit, akkor az ugyanakkora távon fog megállni?
Vagy például gumi tesztekben szokták mérni a féktávot. Ugyanarra az autóra felszerelnek különböző típusú gumikat. Más-más eredményeket kapnak, az egyiknek hosszabb, a másiknak rövidebb. Akkor szerinted a féktávban nincs szerepe a gumi és az aszfalt kapcsolatának?
Belsőség Heti merítés 2013.06.16 12:01:38
A legFIATabb Zaszti Az autót 2010-ben vettem első autónak, vezetni már tudtam csak elegem volt a fatertól vagy mutertól kölcsönkérni az autót mikor asszonypajtáshoz kellett menni (50 km egy irányba mit ne mondjak... de már nincs meg :D). Ezért egy jelentéktelen mennyiségű…..
pamplam 2013.06.16 12:43:16
@zselatnye: Szerintem nem azert sir, mert felesleges, hanem azert, mert hasznalhatatlan, vagy nem tudja azt a funkciot, amit igertek ( pl ules szelloztetes ).
Ilyen, de még ehhez hasonló március 15-re nem emlékszem. Behavazott, megdermedt Magyarország és alattomos módon menekülő politikusok... Holisztikusan gondolkodóként eltűnődtem a „hókatasztrófa” és az országunk nemzeti ünnepe között lévő esetleges összefüggéseken.   Mivel tudom, hogy véletlenek…..
Kicserélte a Kindertojást igazira, csóri csemetéje meg jól ráharap, aztán meg még el is kezd bőgni. De legalább a szülők kurva jól szórakoznak a háttérben ..
pamplam 2013.02.07 14:50:14
@Edomer.: Tótok? Már a brazilok/portugálok is tótul beszélnek?
pamplam 2013.02.07 15:00:31
@Zsuzsikám-reloaded: Már mindent értek! Világuralom lesz ebből...
Ha elvesszük a gázt, semmit nem fogyaszt az autó. Van ennél takarékosabb? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
pamplam 2012.01.26 08:15:45
@Toyotásember: Miért nem olvasod és értelmezed a cikket....