Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kockaházak

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hungarocell tojásokat sokféleképpen díszíthetjük. Ezek közül az egyik a videón bemutatott technika. Régóta gyűjtögetem már én is a teás tasakokat. Sok mindent lehet vele dekorálni.A következő videó bemutatja, hogy hogyan is tudod elkészíteni ezeket az egyedi húsvéti…..
kockaházak 2018.02.02 15:41:52
    Ha valaki nem rendelkezik baleset vagy életbiztosítással, valamint nem üzemibalesetet következtében lett rokkant, akkor a TB listán szereplő kerekesszékek (tolókocsi) közül, közgyógy jogosultsággal csak az alapmodelleket igényelheti, mostmár csak 85%-os…..
kockaházak 2016.03.17 12:06:47
@eTUS: Most tudtam meg.hogy csak annak írnak ki rokkant mobil kocsit, akinek csípő protézise van, nekem csak a gerincem beteg 2 műtétem volt, de a szűkülettel és két sérvet ott felejtettek. Alig bírok járni, ülni sem állni sem a hát ízmaimat is hiába tornáztatom nem tudom már megtartani, a derekamat 84 éves vagyok
A Magyar Szentföld Templom (II. kerület, Heinrich István utca 3-5.) az egyik legmostohább sorsú budapesti épület - bár azért páran biztos versengenek ezért a címért. Már magának a tervezőjének is elég hányatott élete volt, hiszen Molnár Farkas maradhatott volna Bauhaus tag…..