Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leslie72

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kivételesen két rövid történet következik. Ami összeköti őket, hogy mindkettő két országban játszódik, Magyarországon és Németországban és kórházi élményeket hasonlít össze. Neked is van külföldi kórházi élményed? Írd meg a hataratkelo@hotmail.com címre!..
leslie72 2020.01.22 23:40:01
@irdesmond: Mi Brémában lakunk 7 éve. Egyik éjjel begörcsölt a vesém kb 5 perc alatt itt volt a mentő értem és már vitt is a kórházba ami egy mezei sima közkórház. A vizsgálatok után felkerültem az osztályra ahol 4 ágyas kórterem saját fürdőszoba+ 2 lcd tévé felfüggesztve. Svédasztalos reggeli és vacsora az ebéd az menüválaszték volt+ napközben ki volt rakva kávé, tea, 3 féle ásványvíz, 4 féle ivólé stb . 7 napot voltam bent és éjszakánként kb 15 percenként ránk nézett valamelyik nővér, hogy minden rendben van-e. A műtét előtt először a műtős doki mondta el ,hogy mi lesz utána rá 1 órára az altató doki is elmondta, hogy mi lesz és mikor letoltak az előkészítőbe ott is elmondták, hogy mit fognak majd csinálni.Ja és ezért fizetem a napi 10 euró napi díjat (70 eurót) Nagyon rendes volt mindenki és vér profik. A magyar kórházakról csak annyit, hogy a páromnak a kecskeméti repülő kórházban ahol a vadászpilóták szemét vizsgálják nem vették észre, hogy zöldhályog van a szemén, a sportkórház vezető professzora öcsém csuklótörésére annyit tudott mondani, hogy menthetetlen, amit aztán egy mezei csont kovács úgy össze rakott , hogy a mai napig motor versenyeken szerepel.
A mai poszt szerzőjét (mint oly sok sorstársát) a devizahitel sodorta abba a helyzetbe, hogy úgy érezte, külföldön tudja csak helyrehozni az életét. Ő magát „Balek Bélának” nevezi, és az alábbi posztban kifejtettekkel indokolja, miért nem tér haza. (Őszintén bevallom, nem vagyok gazdasági szakember,…..
leslie72 2017.05.29 21:54:58
@Arthamyr: Mi kint élünk Brémában és nem vettem észre hogy a német állam magára hagyná a gyerekes családokat, nem véletlenül van a családi biztosítás itt kint.Otthon sokkal kevesebb a támogatás mint itt kint.A 29.oldalon van Németország hogy mennyi és milyen támogatások vannak az anyáknak ja és ezek az összegek azóta emelkedtek. szociologiaszak.uni-miskolc.hu/segedanyagok/eu_tamogatas.pdf