Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyuggervadász

0 bejegyzést írt és 582 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én tényleg nagy rajongója, kedvelője és megértője vagyok a németeknek, tudok egyet s mást a történelmükről, a szellem- és kultúrtörténetükről, s arról is, hogy mi folyik manapság a Fel-Duna meg a Rajna vidékén. Van valami fogalmam arról is, mi hogyan és miért sikerül jól…..
Nyuggervadász 2013.03.25 22:32:08
@quadcore:
Az utóbbi:
"szemrebbenés nélkül nézi hülyének az embereket"
Mandiner blog Petőfi hava 2013.03.17 07:17:00
Így szombat éjfél felé, amikor ezt írom, és amikor az összes létező híradó visszanézése miatt vagy nyolcszor hallottam Harangozó Tamástól, hogy „a kialakult helyzetben”, amikor alacsonyan szállnak a minőségi állami szolgáltatásokra szuperérzékeny blogbejegyzések, amikor…..
Nyuggervadász 2013.03.17 13:58:48
@Mr Falafel:
Mondd, a te szürkeállományodból - az örökös zsidózást leszámítva- már mindent kiirtottak?!?
Néhány éve olvasóinkat kértük, hogy segítsenek megtalálni a ma élő legnagyobb kommunistát. A ti ajánlásotok alapján jutottunk el Biszku Bélához, amit még egyszer köszönünk. Most még érzékenyebb dologban lenne szükségünk segítségre. Készítünk egy filmet a Vörös…..
Nyuggervadász 2013.02.15 12:34:53
@Fell Bandi:
Primitív szöveged miatt csak az alábbi rövid választ küldöm:
- a Kádár-éra alatt gyermek voltam, tehát nemigen lehetek "kádárfan",
-nem vagyok zsidó, ez az ország a hazám, tehát maradok,
-ha te meg tudod érteni Hitlert, akkor azonosulni tudsz a gyilkosokkal. Szomorú, de legalább nyíltan bevallod, hogy nem vagy holokauszt-tagadó.
Nyuggervadász 2013.02.15 17:14:31
@tevevanegypupu:
Végre, az első ember, akinek a véleményével azonosulhatok. Most már bevallhatom, hogy utálom a ruszkikat, Vörös hadseregestül, gulágostól, gyarmatosítástól, mindenestül. De ugyanígy utálok minden győztest (legyen az náci, ávós, stb) - a múltban és a jelenben-, aki a hatalmával visszaélve, embereket gyilkol, nyomorít meg. Az ilyeneknek (még ha magyar is volt) nem adok felmentést!
Nyuggervadász 2013.02.15 21:28:08
@tesz-vesz:
1. Nem, akasztott ember még nem voltam.
2. Nem, nem szégyellem diplomáim számát. Ha téged irritál, csináld utánam.
3. Rosszul tudod: Horthyék senkit nem ítéltek halálra az újvidéki vérengzések miatt. Feketehalmy 15, Grassy 14, Deák 13, Zöldy 11 évet kapott. Feketehalmy tábornokot Horthy szabadon engedte, aki azonnal Németországba távozott, majd a nyilas puccs után, SS tábornokként visszatért. Őt a háború után halálra ítélték

@Boltzmann:
1. Pikírtnek szánt megfogalmazásodból ( "jogász, fogász nem doktor") gyanítom, hogy te nem vagy doktor. De az általános iskolát befejezted, ugye?
2. Mi a köze a komplexitásnak ahhoz, hogy nem vagyok kádárfan? A történelem negatív hősei nem a példaképeim, ergo, a fanjuk sem lehetek.

@Tehetetlen Dodó:
Csak annyi unokatestvérem lehet Ukrajnában, mint
ahány "zabi" tesód van neked, idehaza.
Megjöttek a számok:"A KSH gyorsbecslése alapján Magyarország bruttó hazai terméke 2012. negyedik negyedévében 2,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az információ, kommunikáció, valamint a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás…..
Nyuggervadász 2013.02.14 21:35:13
@Balibgeczyk:
Azt írod, nálunk csökkent a munkanélküliség. Csak éppen azt nem veszed figyelembe, hogy mindez a közmunkások számának növekedése miatt következett be (persze most, hogy a közmunkát 8 óráról 6-ra fogják csökkenteni - a 48 ezer forintot pedig 36-ra- máris más lesz a leányzó fekvése).
A lényeg, hogy nominálisan valóban csökkent a munkanélküliség, csak az a baj, hogy a közmunka nem valódi termelőmunka, így a GDP- növekedésre gyakorolt hatása elenyésző. Ez meg is látszik az 1,7%-os GDP csökkenésen ( pedig még Unortodoxiára is érvényes az a tézis, mely szerint egyenes arányosság van a megnövekedett munkamennyiség és a megtermelt jövedelem/GDP között. JA, elfelejtettem, hogy Tündérországban élünk, ahol " a minusz növekedés is növekedés").
Summa summárum: ezzel a mutatószám növekedéssel én nem dicsekednék ...
Nyuggervadász 2013.02.14 22:03:37
@sárkányfő:
Igazad van. A "hazaáruló, kivándorló bitangokról" megfeledkeztem (akik ahelyett, hogy itthon eszegetnék a Túró Rudit, elhagyva Tündérországot, más nemzetek GDP-jét növelik, és termelik meg a mai fiatalok nyugdíjalapját. Pfúj!)
Nyuggervadász 2013.02.14 22:52:28
@Vidéki:
Hurrá! Itt a Vidéki! hosszú volt az eligazítás? ( Téma: miként kell megvédeni a szar, TÉNYLEGES adatokat, amelyekről be kell bizonyítani, hogy a számok ellenére, mi vagyunk a legsikeresebbek!)

Csak annyit kérdeznék, hogy az általad idézett Csaba László MOST kinek a (kilábalási) gazdasági programját készíti???? Hát, nem a fideszét, az biztos!
A szakadó hó ellenére is ezerrel közeledik a tavasz, ezért mi is megpróbálkozunk egy kis megújulással. Na meg azért is, mert unalmas már a második Orbán-kormánynak "köszönhetően" gombamód elszaporodott politikai blogok között századikként, ezredszerre is elmondani, hogy "ejj,…..
Nyuggervadász 2013.02.13 18:06:46
@Vidéki:
Idefigyelj, te szarházi (és ez a legszolidabb szó, amit rád tudok aggatni)!
Van pofád olyanokat irkálni, hogy a CÖF-ös molinó legális volt? Csizmadia László ( a Simicska és Nyerges -visszaosztott pénzeiből működő- békamenetes vezér) közölte, hogy engedély nélkül feszítették ki a molinót! És érdekes módon, az ott tébláboló rendőrök, meg a leskelődő házőrök ezt szó nélkül tűrték. Miért? Mert ilyen parancsot kaptak. Most bezzeg tudtak a törvényre hivatkozni. Mármint, hogy nincs területfoglalási engedély. Ez a kettősség csak a ti világotokban létezik: van egy fidesz igazság, meg egy másik.
Más: azt írtad, hogy Bajnaiék között mennyi dagadt milliomos van, aki az éhezőket sajnálja. Nézzél már körül a saját nyájadban! A Viktorod, (aki utálja a dagadt tábornokokat) olyan hasas lett, mint egy keljfeljancsi...Aztán Simicska, meg a többi dagadt! Igaz, ők nem is aggódnak az éhezők miatt..
-Ne gyere nekem a szokásos elterelő dumáddal, a hutu meg a tuszi viszállyal. Lehet, hogy nemsokára itt is hasonló vérengzések lesznek. Igaz, nem vallási alapon, hanem az éhség és kilátástalanság miatt. A te nagyfőnököd szavait idézte az egyik államtitkára, amikor azt mondta, hogy Orbán tudatában van annak, hogy a lakosság 30 %-a leszakadt, nem tudnak velük mit tenni! Emlékszel még arra a fideszes dumára, hogy "mi senkit nem hagyunk az árok partján!"
Persze, senkit, csak éppen milliókat. Az álműveltséged ellenére csak láttál, olvastál híradásokat arról, hogy gyerekek százezrei éheznek? Hát persze, " Mindenki annyit ér, amennyije van", ugye?
Tudom, a seggnyalásodért kapott "fizetséged" miatt, neked nincsenek mindennapos gondjaid (milyen érzés Júdás-pénzből jól élni?), meg aztán empátiás képességeid sincsenek, így aztán átérezni nem tudod a szerencsétlen, elkeseredett emberek helyzetét. Csak gúnyolódsz rajtuk hű fideszes -vagy CÖF-ös- módjára (persze, ez a kettő egy kutya, egy tőről fakadnak, és mindkettő a tőlünk elsíbolt pénzből él jól).
Sajnállak.
Nyuggervadász 2013.02.13 22:08:02
@Vidéki:
Te seggfej! Hányszor kell még téged megszégyenítem azzal, hogy századszor is leírom: a nick nevemet kommunikációs oktatód (Selmeczi Gabika "nyugdíjvédelmi" biztos őnagysága) kigúnyolása kapcsán vettem fel. De látom, jó tanítvány vagy, mert hazudozásban lassan felveszed vele a versenyt! A memóriafejlesztő gyógyszereidet azért ne feledd bevenni, mert az unokáidnak kínos lehet, ha gúnyolják őket a retardált nagypapi miatt...és ha a gyógyszerek hatására kissé kitisztulna az elméd, talán szégyenkeznél eddigi hozzászólásaid miatt...
A mélyszegénységben élők számát illetően pedig nézz meg hivatalos statisztikai adatokat, ahol -normális emberek számára- teljesen érthetően közlik, hogy a ti rezsimetek alatt többszörösére nőtt a számuk. Ja, hogy ti a KSH adatokat csak akkor tartjátok valósnak, ha számotokra kedvező számokat közöl? (nemegyszer olvastam már kommentjeidben, ha valaki statisztikai adatokra hívta fel a figyelmedet, gúnyolódni kezdtél ha az megszégyenítő volt, és ugyanazon blogon belül -ha az kedvező volt számotokra- a statisztika bizonyító erejére hivatkoztál).
A Milla aktivistái ma molinót akartak kifeszíteni a Kossuth téren, a hétfői hataloméhséges transzparens helyére, de közterület-foglalási engedély hiányában nem volt rá lehetőségük, a Házőrség kihívta a rendőrséget. Hétfőn ugyanitt az éhségmenetet Köszöntjük a…..
Nyuggervadász 2013.02.13 17:23:40
@mk27soundmaster:
@pacifista:
Eddig arról lehetett olvasni, hogy a "békemenetesek" (minő hazug fogalom!) sem kértek engedélyt. S lám, a rendőrség és a házőrség nem avatkozott közbe.
Most bezzeg, -milyen érdekes- a törvényt sértők a törvényre hivatkozva, közbeléptek!
Elgondolkodtató ez a kettősség....
Nyuggervadász 2013.02.13 20:14:18
@allen99:
"Bizony! Ilyen kettősség volt mindig is a liberálnácik uralma alatt. Ezért lett kétharmad!"
Nyilvánvaló szövegértési problémáid miatt -amit az általános iskola alsó tagozatában (értelmes gyerekek esetében) sikerrel kezelnek- fordulj tanítónénidhez.
Méltatlanul alulkommentelt webkontentbe szaladtunk bele: a téma a dialektikus materializmus csúcspontja, vagyis a munkásszocializmus, annak népével, a fizikai melóssal, a mára sajnos letűnt és eltűnt jómunkásemberekkel. A film bizonyára részrehajló és erősen egy irányba húz, de…..
Nyuggervadász 2013.02.04 22:51:05
@jose maria padilla:
"ugyan a tszbe pihenni mentek a délutáni háztájizók, meg az italt pihenték ki újabb ivással, mint a munkásosztály. és az irodisták is persze. mindenki lógott és lopott."
Tudod, hogy mekkora butaságot írtál? Háztáji földet az a tsz dolgozó kapott, aki (az előző évben) ledolgozta a kötelező óraszámot. Ezen a földön azt termelt, amit akart. A megtermelt terményből odahaza (a háztájiban) sertést, vagy baromfit nevelt, amit később értékesíthetett. Ergo: ha a "délutáni háztájiban" lógott, vagy a piálást pihente ki, saját magával szúrt ki, hiszen a plusz jövedelmét verte gallyra. Az ipari munkásoknak nem volt "háztájija".
Lehet, hogy a gmk-ra (gazdasági munkaközösségek) gondoltál? Bár lógni ott sem volt érdemes, hiszen ott is (munkaidő után) plusz jövedelemre tehetett szert a dolgozó.
A fő munkaidőben történt munkavégzés, az már más tészta! A kötelező teljes foglalkoztatás és a maximális mértékű szociális juttatások miatti alacsony béreket sokan "capcarákkal" egészítették ki.
Ebből a korból származik az a mondás is:
"Tiéd az ország, magadnak lopod!"
„Korunkban az a legnehezebb, hogy az eszmények, álmok és szép jövőképek már fel sem ötlenek, vagy ha mégis, elsöpri és elpusztítja őket a legkegyetlenebb valóság. Csoda már az is, hogy még nem adtam fel legszebb reményeimet, talán azért, mert olyan abszurdnak és…..
Nyuggervadász 2013.01.28 19:54:10
@hoplita:
"Szerintem vacsoraasztalnál fingani sokkal durvább."
Erre nem reagálok, hiszen ekkora bunkóságra normális ember csak annyit mondhat: no comment.
Nyuggervadász 2013.01.28 20:13:26
@tevevanegypupu:
A holokauszttagadást - mint aljas és megvetendő dolgot-
átvitt értelemben használtam. Értettem alatta mindennemű emberirtást (legyen az örmény genocídium, az ukránok halálra éheztetése, vagy a ruandai hutu és tuszi törzsek macsétás gyilkosságai, és még sorolhatnék sokat az emberi aljasságok tárházából...)
Lehet gúnyolódni, "nyugtatgatni", de ép ésszel felfogni, hogy ezekből a szörnyűségekből az emberek nem tanulnak, mi több, letagadják!
Nyuggervadász 2013.01.28 20:28:08
@hoplita:
Na, most én is leereszkedem arra a szellemi nihilre, amiben te leledzel!
Tehát bunkókám, mire is vagy te olyan büszke?
A 20-as IQ-ra, a nullás EQ-ra, a fasisztoid eszméidre?
Sajnállak.
Mellesleg, ha ennyire "színmagyarnak" érzed magad, tán a magyar nyelvet is tökéletesen kéne beszélned!
Az általad használt "ereggy" szó helyett (helyesen) "eredj" -vagy népiesen "eriggy"- szót kéne használnod....
A szocik már ott tartanak a megújulásban, hogy most épp az erdélyi magyaroknak nyalnak. Mondhatnánk, hogy ez abszurd, pedig valójában csak a vérprofi, mindent túlélő párt hideg logikával meghozott döntése a megváltozott körülményekhez alkalmazkodva. "Mégis kettős…..
Nyuggervadász 2013.01.21 19:28:53
@BenFranklin:
Eléggé süket ( és néha farizeus) a dumád:
"

1.Ha ilyen elvek alapján szavaznánk akkor 8 millió ember helyett 2 millió szavazásra jogosult lenne. Persze igazságosabb lenne ha 10x annyit érne a 10x annyit adózó szavazata. Ugye?

2. Ha a németek 20 éve így gondolkodtak volna az NDK-ról akkor ma nem No. lenne a No1 Európában. Pedig ők kőkeményen fizettek is amit neked nem kell. "

1. Akik most nem adóznak (nyuggerek), azok valaha adóztak. Az egyéb "adóelkerülőket" pedig merje már a NAV felderíteni! ( főképpen, ha milliomos, -sőt milliárdos- "hazánkfiáról" van szó, és nem beszélve a politikusok retyerutyáiról....)
2. A németeket, meg jobb, ha nem hozod fel példaként. Ha nem lett volna az a söpredék bajszos piktor (anno), nem lett volna NDK sem, amit ( a volt NSZK-nak) erkölcsi kötelessége volt támogatni.

Annak ellenére, hogy minden tiszteletem a határon túl élő magyaroké, milyen alapon szavazhatnak a mi sorsunkról?
Nyuggervadász 2013.01.21 20:47:06
@Éhes_ló:
Eddig mindig azt írtam ( és őszintén hittem), hogy minden tiszteletem a külhoni magyaroké.
Most az EMI-s közleményt ( és a hozzákapcsolódó kommenteket) olvasva, ezennel minden eddigi pozitív véleményemet visszavonom!
Nyuggervadász 2013.01.21 20:56:05
@der Medve:
A sors fintora ( vagy elégtétele), hogy nem csak a " kádárnyuggerek", hanem te is előbb-utóbb kipusztulsz ( sokak megkönnyebbülésére).....
Frissítette a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a Facebook oldalát.Az időzítés, az üzenet, a grafika - minden szempontból hibátlan:(Kattintva bejön teljes méretben)"2012 a Külhoni magyar óvodák éve volt a nemzetpolitikában. A rendkívül sikeres program…..
Nyuggervadász 2013.01.15 10:38:24
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Barátot az ember ( a rokonokkal ellentétben) a "similis simili gaudet" (hasonló a hasonlónak örül)
elv alapján választ....Gondolom, te sem érzed jól magad "agymosottak" társaságában.
A kinti barátainkban azt becsülöm a legjobban, hogy amikor a 2004-es, kettős állampolgárságról szóló népszavazás eredménye sokakra eléggé sokkolóan hatott, ők egértették: nem itt élnek, nem itt adóznak, tehát nincs joguk beleszólni az itthoni magyarok életébe.
Azt viszont elvárnák, hogy a fidesz se szóljon bele az ő, ottani életükbe. Mert, miután a fidesz felkavarta a kinti szart, elegánsan lelepett, az ott élőknek meg le kellett nyelni a narancsos színű fekáliát.
Nyuggervadász 2013.01.15 10:43:50
@bgp:
A fidesz-politikusok gyerekei nincsenek rászorulva az ilyesfajta támogatásokra, hidd el. Azok még az anyucijuk hasában úszkálnak, amikor már biztosított a helyük a legnevesebb külföldi egyetemeken (természetesen, nem költségtérítésesre gondoltam!) :-))))
Nyuggervadász 2013.01.15 11:14:56
@MeGmOnDtaM:
Azt hiszem, te kissé félreérted a külhoni iskolásoknak nyújtott támogatások miatti " felháborodást".
Itt senki sincs (legalábbis így hiszem), aki ne érezné, hogy a cél nemes.
De: ha nincs pénz, igenis be kell tartani egy fontossági sorrendet! Egy primitív, de eklatáns példa:
ha éheznek a gyerekeid, közben egy koldus kopogtat az ajtódon és kenyeret kér, kinek adod az utolsó szelet kenyeredet? Bár sajnálod a koldust, de előbb a saját gyerekeidet eteted meg.
Képletesen, amíg a magyar iskolákban éhező gyermekek vannak (és "nem mese ez, gyermek"), addig őket kell jóltartani, aztán jöhet bármi más (azaz, pénzhiányra hivatkozva, obnormális mértékben vonnak meg állami támogatásokat gyermekétkeztetési alapítványoktól és egyéb szociális egységektől, de nép-nemzeti mázzal leöntve, "mi, csak egyedül mi törődünk a külhoni magyarokkal" jelmezében tetszelegve, lehazaárulózzák azt, aki nem ért velük egyet).
Persze, azzal a szövegeddel maximálisan egyetértek, hogy inkább a kinti iskolásoknak, mint a Matolcsy újabb ámokfutásaira, vagy a Közgép -vissza nem térítendő- állami támogatásaira és banki hiteleire.... a lista hosszan folytatható lenne!
Vastagbőr Boldogat, Orosháza! 2012.12.28 09:01:00
Reméljük mindenkinek jól sikerült a karácsonya, az orosháziaknak is. A város fideszes polgármestere, Dancsó József (aki egyben a térség egyéni országgyűlési képviselője is) nevében az ünnep előtti utolsó tanítási napon, december 21-én az alábbi levelet osztották ki a…..
Nyuggervadász 2012.12.29 22:25:52
@Bee-zony:
Nagyon jó elemzést végeztél a magyar lélekről (jómagam is hasonlóképpen vélekedem).
Az átlagmagyar képtelen a nagy egészben gondolkodni, ok-okozati összefüggéseket kutatni. Ha valami nem az elképzelése szerint történik, rögtön összeesküvés-elméletet gyárt (lásd a békemenet eredeti célját: Orbánt meg kell védeni a csúnya, őt megbuktatni készülő IMF-től, EU-tól. Az, hogy előtte pávatáncról, sallerekről, kokikról volt szó, az már századrangú kérdés).
A "turáni átok"-ban hívők soha nem lesznek képesek önvizsgálatra, elemzésekre, majd korrigált viselkedésre (miként tették azt a németek a II.vh. után, a fasizmus -végérvényes- elítélésével. Mi magyarok, a Horthy-éra rózsaszínre festésével, állami szinten támogatjuk a nagy, nép-nemzeti nosztalgiát)
Mi magyarok, szinte csak szélsőségekben tudunk gondolkodni. Vagy -minden kritika nélkül- a győztesnek vélt nagyhatalmak feltététel nélküli kiszolgálói leszünk, vagy tövig nyalunk az aktuális hazai hatalomnak -megkérdőjelezhetetlennek véve azok "kinyilatkoztatásait"- és hazaárulónak tekintve minden, másképpen gondolkodni merészelőt. Vagy (félelemből, beletörődésből, gyávaságból?) passzív rezisztenciába vonulunk.
Pedig a képlet egyszerű lenne: felelősségteljesen gondolkodó kormányok kellenének ( akiket a hatalom hosszútávú megtartásán kívül a plebs sorsa is érdekel), valamint az agyukat (gondolkodásra) is használó választópolgárokra.
Csakhogy Magyarországon élünk, itt más törvények, törvényszerűségek uralják az emberek
agyát.....
Az MTVA levele a Kétfarkú Kutya Pártnak (kattintva bejön nagyban): A hirado.hu paródiájára létrehozott mtvhirado.com már nem elérhető. Szerzői jogi szempontból részben igaz van az MTVA-nak, a kamu-oldalon az eredeti oldalról készített screenshot volt, logókkal együtt. Nem…..
Nyuggervadász 2012.01.03 22:35:26
@TaTa86.:
- "csőcselék " : igen, akiket én láttam "akció" közben a TV székház elleni támadásnál (molotov-koktél dobálás, a rendőrök hergelése, autók felfordítása, felgyújtása, stb.) maximálisan kimerítették a csőcselék fogalmát!
-"vagy ha ne adj isten legalább a fülük botját mozdították volna az ezerszer elugatott rendőri felszólításoknak". Tv közvetítéseket nézve ( archív felvételeken ellenőrizhető!) a rendőrök milliószor -hangosbeszélőn- elharsogták, hogy mindenki hagyja el az adott területet! A "tüntetők" szartak eleget tenni a rendőrségi felszólításoknak! Volt, aki csak ácsorgott tovább, de voltak , akik köveket , molotov-koktélokat dobáltak a rendőrök felé, megint mások bemutogattak.
-" Nemzeti ünnepen ott gyülekezel ahol akarsz, és azt mondasz, amit akarsz, nem kell erre semmilyen engedély". Tévedsz! Nemzeti ünnep ide, vagy oda, csak területfoglalási engedéllyel lehet gyülekezni.
- ha a haverodon Kárpátia póló volt, -feltételezem- nem csupán (ma született bárányként) ácsorgott az út szélén. Ez a póló kifejez valamit és ehhez egy bizonyos viselkedésforma is járul.
(most nagyon udvariasan fejeztem ki a véleményemet!)
-"tessék észrevenni a különbséget. "... jogállam és rendőrállam között. Amit te akarsz az rendőrállam. Észak-Koreában remekül működik." Tudod, mi a különbség a 2006-os, meg a mostani tüntetés között ? Az, hogy a mostani tüntetők kultúremberként viselkedtek. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy 2006-ban mindenki - állat módjára- tört, zúzott, rombolt volna. Viszont a többiek, a helyszínen maradásukkal -kvázi- egyetértettek a csürhével.
Ráutaló magatartásukkal viszont sorsközösséget vállaltak ( most Morvai Krisztinát idézem) a
"forradalmi ifjakkal".
Ennyit az -egyugyanazon esemény- kétféle megközelítéséről.
Nyuggervadász 2012.12.26 00:59:48
@Fell Bandi:
@Ironfist:
Srácok, ti valóban dec. 23.-án válaszoltatok egy január 3.-i bejegyzésemre? Vagy a net ördöge (mikulása) tréfált meg karácsonyi ajándékként?!?
Apropó, Fell Bandi, milyen a "templomkilincsre emlékeztető orr"? Kérlek, világosítsd fel sötét elmémet, mert a végén még hülyén halok meg....
Egyébként, kellemes ünnepeket mindkettőtöknek.
Miközben (nagyon helyesen) egyetemisták, főiskolások, gimnazisták, szülők, szimpatizánsok tiltakoznak a kormány "három nap alatt elkészített felsőoktatási reformja" ellen, a csendben, a háttérben olyan "reformok" zajlanak, amik hasonlóan fontosak a felsőoktatási ámokfutáshoz,…..
Nyuggervadász 2012.12.21 11:51:47
@Vidéki:
Hihetetlen módon sajnállak...Szörnyű lehet élni, ilyen féktelen gyűlölettel a szívedben. Gyűlölni a fiatal, leendő diplomásokat, mert
- ők majd többre viszik, mint te,
-nekik nem seggnyalásból és mások felnyomásából kell majd előteremteni a mindennapi betevőt,
.-ők természetes úton, tanulás révén szerzik meg azt a plusz tudást, amiről te még álmodni sem mersz,
-ők majd a megfelelő helyen és megfelelő szövegkörnyezetben fognak használni olyan fogalmakat, mint a "Fényes ösvény", vagy " A munkásosztály a paradicsomba megy" (és főképpen nem ismétlik unos-untalan, mert kiderülne róluk, hogy nem is tudják, miről van szó!)
-ezek a fiatalok szégyellenének olyan baromságokkal érvelni, hogy : Széchenyinek nem is volt diplomája. Na, ettől akadtam ki a legjobban! Nem hittem volna, hogy baromságaidat tudod fokozni...hát tudod! Kimeríthetetlen tárháza vagy a gonoszságnak, a butaságnak, a rosszindulatnak. Helyedben, önmagamat ásnám el a föld alá, s mondanám magamnak: "könnyű legyen nekem a föld " (kiemelés tőled). Mellesleg: Széchenyi korában melyik királynak, fejedelemnek volt egyetemi diplomája??

Tudod vidéki, jól választottad a nick nevedet. Te tényleg megtestesíted (pejoratív felhanggal ) azt az elmaradott, szelektív gondolkodású vidéki tahót, aki gyűlöli a világot a saját elcseszett szaros kis élete miatt (mielőtt vidékgyűlölőnek neveznél, közlöm, tévedsz! Én csak a hozzád hasonlókat nézem le, -és ha lehetne- megóvnám tőlük a világot )
Nyuggervadász 2012.12.21 17:55:58
@Vidéki:
Figyelj, most már nem csak sajnállak, hanem szánlak is! A demenciád már annyira felerősödött, hogy tudom, felesleges, mégis : HARMADSZOR (és utoljára!) leírom:
-nick nevemet a Selmenczi "nyugdíjvédelmi"-kormánybiztos kigúnyolása kapcsán vettem fel
( akinek hathatós közreműködésével lopták el fél ország nyugdíját),
-azt is írtam már, hogy az avatárom Gabika rusnya orcája volt, de mert több kommentelő megkért, hogy a képet távolítsam el, mert hányhatnékjuk van, ha ránéznek, hát kérésüket teljesítettem.
Kegyetlen dolog a leépülés, de próbálj valamit tenni a folyamat lassítása érdekében...A családod érdekében! Gondolj arra, mi vár rájuk egy örökké gonoszkodó, kötözködő fogyatékos ápolásakor.....
Nyuggervadász 2012.12.21 20:23:39
@Vidéki:
Drága hülye gyermekem! Ha neked is annyi sötétség lenne a nyakad felett, mint nekem, most nem a tehén segge mögül kéne a szart pucolnod....

Téged (a III/III-ast) utánozva, én is ritka sorközzel írok:
-nem büszkén, hanem gúnyból és dacból viselem ezt a nevet.

-de miért nem a felvetésekre válaszolsz nekem (és a többieknek)? Arra már nem futja a naponta csökkenő IQ-ból?

Az, hogy grafomán vagy (aki a minőséget felcseréli a mennyiséggel), tudomásul veszem. De azt már felfogni nem tudom, hogy nem jut el a hajadig: mindenkinek hányhatnékja van tőled, és csak téged, egyedül TÉGED csesztet mindenki. Ezen azért elgondolkodnék....
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
Nyuggervadász 2012.12.18 20:51:05
@lkovacsik:
Szerinted az is törvényes, ha valakinek a neve mellé két függőleges vonást tesznek ? Ami, ugye azt jelenti, hogy "nem a barátunk"....
Az, hogy Amerikában a "listázás" törvényes, még nem jelenti azt, hogy M.o.-on is az. Itt ütközik a választási szabályokban foglaltakkal!
Vastagbőr Seggnyalás visszajár 2012.12.17 09:01:00
A Polgári Magyarországért Alapítvány a Fidesz pártalapítványa, elnöke Balog Zoltán miniszter. "A PMA 2005-ben hozta létre a polgári oldal életműdíjának is tekinthető Polgári Magyarországért Díjat.  Az alapítvány minden évben egy olyan személynek vagy közösségnek…..
Nyuggervadász 2012.12.18 01:09:26
@NYJetsTD:
@titanmanus:
Háát, elég hülyék vagytok mindketten, hogy ugrotok erre az agyilag impotens baromra (@Mystes: )! Teljesen egyértelmű, hogy csak titeket hergelve tud elélvezni....Ti meg vagytok olyan őrültek, hogy a mai est folyamán már többször is kielégüléshez juttattátok...
Nyuggervadász 2012.12.18 01:31:12
@Mystes:
Bár a vicc jelét kitetted (én meg nem akarok magyartanárt játszani), de áruld már el, mely szavak merítik ki a káromkodás fogalmát?!?
Nyuggervadász 2012.12.18 01:48:44
@Mystes:
Véleményem a témáról? És előre a demokratikus úton? Nagyon röviden: hányok ettől a bandától. Undorodom a kézivezérléstől ( a tévedhetetlen vezírtől), a bégető birkanyájtól, a szakmai analfabétizmustól, a választópolgárok hülyítésétől, semmibevételétől, a seggnyaló csinovnyikoktól, a demokrácia alapvető pilléreinek kiiktatásától...soroljam még?
Mielőtt kategorizálnál, közlöm veled, minden "homo politicus"-ról hasonló a véleményem (pártállástól függetlenül).
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
Nyuggervadász 2012.12.15 20:00:38
@Vidéki:
Tegnap azt írtam neked ( amikor az állami támogatásos képzés ellen ágáltál), hogy vigyázz, mit mondasz, mert kenyéradó gazdáid valószínűleg meg fogják változtatni a keretszám nagyságát (félve a diákság forradalmi hangulatától). S, mit ad Isten, Viktorunk ma azt mondta, hogy MEGSZÜNTETI a keretszámokat!
Látod Vidéki, nem lehet bízni az ÁLLANDÓSÁG csalóka délibábjában ( EGY NAP ALATT mekkorát változhat a világ!!!).
Ergo: most is gondold meg, miket irkálsz, hiszen gazdáid bármikor a szarban hagyhatnak.....
Nyuggervadász 2012.12.15 20:34:14
@milyen szép a Vértes, ó:
Ne izgulj, a Vidéki-félék pár pillanat alatt képesek (lelkiismeret-furdalás nélkül) átmenni "alakváltóba".
Vastagbőr Nem értik 2012.12.13 14:51:00
A legszomorúbb ebben a felsőoktatási "reformban" hogy a döntéshozók (szokás szerint) szándékosan vagy alapból egyszerre hülyék és cinikusak, össze-vissza hazudoznak és halvány fogalmuk sincs, hogy miért is fontos a felsőoktatás a fiataloknak. Ennél még az is jobb lenne, ha…..
Nyuggervadász 2012.12.14 20:28:13
@Vidéki:
Te, a Sötétség Fejedelme! Mit szólsz majd ahhoz, -és hogyan változtatod meg 180'-kal a mostani véleményedet- ha kenyéradó gazdáid módosítani fogják az állami képzésben továbbtanulhatók keretlétszámát?!? Ugyanis, minden jel erre vall: Kövér szerint jó dolog, ha a diákság kiáll saját érdekében, Balogh ( tiszteles úr létére még hazudni sem átall ) szerint még nem fix az a bizonyos keretlétszám.... Úgy látszik, a diákság ereje megrémiszthette a hatalom urait. Csak nem 1956-ra emlékezteti őket??
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
Nyuggervadász 2012.12.07 20:26:11
@Blogger Géza:
Geyza, Geyza,ne kend a szart, és ne tereld vakvágányra a témát! Ne az augusztusi kinyilatkoztatást hasonlítsd össze a mostani törvénnyel, hanem a szociális népszavazáskor tett kijelentéseket állítsd pariba a jelennel. Tudod, amikor a Vezír azt mondta, -a könnyeimmel küszködtem- hogy ő sem lenne itt, ha akkoriban lett volna tandíj! (uram-atyám, micsoda lidércnyomástól szabadult volna meg a nemzet!), s mi lenne az értelmes, de szegény diákokkal.... Még a gimit sem lennének képesek elvégezni...
Ezt a mondatot tán nem kellett volna bevágnod (mert felállt a szőr a hátamon):
"Egy önmagát finanszírozni képes felsőoktatási rendszerben gondolkodom, ..."
Ez az egyes szám, első személy, ez verte ki a biztosítékot nálam! Mert, hogy is hívják azt a társadalmi formációt, ahol így nyilatkozik a Szeretett Vezér? Diktatúrának?!?
Nyuggervadász 2012.12.07 22:22:35
@Blogger Géza:
Geyza, ne idegeskedj, mert akkor eléred, hogy Grazba kerülsz, ott pedig drága a gumiszoba.
Egyébként ahelyett, hogy engem sértegetsz, inkább arra válaszolnál, amit felvetettem: miért nem a szociális népszavazáskor tett kijelentéseket veted össze a mostani törvénnyel?
Vagy: valakinek ezeket írtad, hogy

"Söralátétes adóbevallás megvan."
Kérdés: hol?

"Az alkotmányra én nem emlékszem, ellenkezőleg, elég hamar belevágtak az új megalkotásába."
Tény, hogy hamar elkészült, de miért? Valószínűleg azért, mert Viktorunk azt mondta (ezt te sem tagadhatod), hogy : ha el is veszítenénk a 2014-es választást, megbénítjuk a következő öt kormány mozgásterét! (a módosítások 2/3-hoz való kötésével) Ez ám a hazaszeretet! A hatalom megtartása minden áron, még ha beledöglik is az ország....

"A benzinárnál mi volt az ígéret? Semmi ilyesmire nem emlékszem."
Ígéretre én sem emlékszem, arra viszont annál jobban, hogy Szíjjártó Petike hetente sajtótájékoztatót tartott, amikor a benzinár elérte a "bűvös" 300 ft/l-t. Azt óbégatta, hogy "ez a népnyúzó kormány mondjon le", meg hogy csökkentsék az üzemanyagok jövedéki, meg egyéb adótartalmát. Most, hogy ezek az árak jóval meghaladják a 400 ft/l -t, nemhogy csökkentettek volna, hanem 2011 őszén 16 ft-tal növelték a gázolaj jövedéki adóját.
Soroljak még egy-két ilyen "csemegét"?
Olvasói összefoglaló az erősödő kultúrharcról:A parlamenti zsidózás médialeple alatt a Fidesz beteljesíteni látszik az utolsó debreczenijózsefi víziókat is: az új választási törvénnyel keresztülvitték a választási regisztrációt, a kultúrában pedig…..
Nyuggervadász 2012.12.03 20:38:46
@Geza:
Géza, Géza, az első bejegyzésed kapcsán jót röhögtem, hogy íme egy f@szi, aki most egy jót trollkodik, hiszen egy bejegyzésben - a hályogkovács biztonságával- lefikázni a neki nem tetsző művészeteket, homofóbnak , rasszistának lenni, ez már súrolja a vicc határát, ez csak hergelés lehet!
Aztán a régmúlt idők inkvizítorai jutottak eszembe rólad (akik emberek ezreit küldték máglyára, mert a hivatalos -és megengedett- nézetekkel szemben mást mertek mondani). Aztán, hála a felvilágosodásnak, kiderült, hogy a Föld mégiscsak gömbölyű!
Milyen unalmas lenne a világ, ha az embereknek a te (és a hozzád hasonlók) véleményét kéne követniük. Egyenkönyveket olvasnánk, egyenfilmeket néznénk, egyenfestményeket bámulnánk. Be kell vallanom, én sem kedvelem az absztrakt és nonfiguratív képeket, mégis vettem a fáradtságot, hogy elmenjek a Dali , Picasso stb. múzeumokba, hogy próbáljam megfejteni a titkot ( hogy ezek a festők mivel tudták elbűvölni emberek millióit).
Azaz: ha valakinek tetszik a szar a tányéron, vagy a mosógépekből felépített színházi díszlet, hát engedtessék meg nekik, hogy azt nézzék! És ne te, meg a mindenkori hatalom seggnyaló vazallusai döntsék el, hogy KÖZPÉNZBŐL mi az ami nekem tetszik.
Amióta kinevezted magad "meg nem értett modern művésznek" (még, ha hír kategóriában is), még furcsábbnak tűnnek alábbi mondataid:
"Persze mint minden modern művész, én is meg nem értéssel találom magam szembe, és hiába is próbálkozok az önkifejezés újabb és újabb fajtáival, a derék fórumtársak (és a köztük megbújó pár tirpák ellenforradalmár) nem veszi az adást, és felháborodik, sértve érzi magát, úgy látja, hogy én a kedvenc eszméit támadom vagy fikázom, hogy neki 'szent' dolgokat pocskondiázok."
Ergo, te szabadon ócsárolhatod a neked nem tetsző dolgokat, de aki téged fikáz, az tirpák ellenforradalmár...slapaj tahó, etc.
Nyuggervadász 2012.12.03 23:58:41
@Geza:
Háááát, a művészetek megítéléséről szóló polémiád megnehezíti a válaszadást.
Ugyanis, bárhogy csűröd-csavarod is mondandódat a művészi szabadság határait illetően, számomra a végső konklúzió mégis az, hogy te a művészi önkifejezést határok közé szorítanád (még, ha tágak is azok a határok).

Hermann Nitsch "alkotásait" én is gusztustalannak tartom, de averzióim ellenére sem merült fel bennem, hogy a "művészt" keresztre feszíttessem, vagy ne adj' isten, műveit betiltassam. Hiszen egy művész csak addig tud létezni, míg van közönsége. Tehát Nitsch (annak ellenére, hogy sem te, sem én nem kedvelem) mégis tetszik az emberek bizonyos szegmensének (azt persze nem tudom eldönteni, hogy ez a "tetszés" a sznobizmusról, polgárpukkasztásról szól-e, vagy hogy Nitsch "művészete" egy öncélú, negatív tartalmú l'art pour l' art -e?)
Mindezek ellenére azt mondom, hogy akinek ez tetszik, hát élvezze!

Ugyanígy vagyok az Alföldi-féle Madách rendezéssel. Míg a családtagjaimnak igen, nekem nemigen tetszett ( e véleményem kialakításában viszont nem játszott szerepet Alföldi nemi identitása! Mert az a legkevésbé sem érdekel) ...Érdekes módon, a "Valahol Európában" nekem tetszett, a családnak nem. Ezek után, kérdem én, ki jogosult arra, hogy eldöntse: a klasszikus, avagy az Alföldi verzió a nyertes?

A művészetekben az a csodálatos, hogy mindenki megtalálhatja bennük a SZÉPET.
Summa summárum: én mélységesen elítélném, ha mindenféle normatívák közé szorítva kéne alkotniuk a művészeknek. Ettől még nem lesz anarchia, hidd el. Minden ember egy szubjektum. Ami nekem tetszik, másnak nem. De ki vagyok én, hogy a saját értékítéletemet rákényszerítsem másokra?

Az, hogy milyen lenne az Alföldi-féle "István, a király", nem tudom. Ebbe Szörényiéknek is lesz beleszólása. Mellesleg, hogy hergeljelek, én Koppány-párti vagyok. Megvetem az olyan "államalapítókat", akik saját véreiket legyilkolászva (mert Koppány is megkeresztelkedett, csak ő a bizánci hitet vette fel. Tehát Istvánunk - Róma nevében- keresztényt végeztetett ki, miközben jómaga gyáván lapult egy kápolnában, német lovagok védelmében), ősi történelmünk tárgyi emlékeit feláldozva, hagyta, hogy Vatikán eltüntesse a múltunkat (mielőtt történelemhamisítással vádolnál, mindezeket Badinyi Jós Ferenc volt jezsuita páter mondta, aki dolgozott a vatikáni könyvtárban, és a pincékben lelt rá a magyar múltra...)
Mindezeket azért írtam le, mert felhergeltél az alábbi mondatoddal:
"Egy normális, társadalmi értékeire büszke, azokat ápolni akaró társadalomban nem merült volna fel, hogy akkor most rendezheti-e egy ilyen véglény az államalapító királyunkról szóló művet, mert már Madách színdarabja után az lett volna kérdéses, hogy eléri-e élve az államhatárt az illető."
Mert, mi is volt az Alföldi-rendezésben az a szörnyűség, amiért halál járna neki ???? Miként írtam, nekem sem tetszett, de ezért gyilkolászni?!? (még, ha képletesen értetted is). Ezek a gondolatok számomra rémisztőek és kisértetiesen emlékeztetnek egy bajszos piktor kulturkampf-jára....
Nyuggervadász 2012.12.04 01:31:04
@kamarti:
Tény, hogy Badinyi 1946-tól Argentinában élt, és a Buenos Aires- i jezsuita egyetemen dolgozott, majd oktatott . Azonban, a sumerológiai kutatásokkal kapcsolatban az oktatást és az irányvonalat egy római intézettől kapta ( Inst. Pontificum Biblicum) .Nekik köszönhetően, huzamosabb ideig dolgozhatott, ill. kutathatott a vatikáni könyvtárban, a magyarság őstörténete után. Az ott talált (és eltitkolt) államalapítás-előtti tárgyi, és történelmünk meghamisításának írásos emlékei tették Vatikán-ellenessé.
A fenti, római intézet útmutatásai alapján 1966-ban sumerológ tanszék indul az egyetemen, ahová tanszékvezetőnek nevezik ki.
Én laikus vagyok e témában. Egy-két előadását meghallgattam, néhány könyvét elolvastam, de azt azért gondolhatom, hogy egy autodidaktára -nem valószínű, hogy- rábíznák egy sumerológiai tanszék vezetését. M.o-on (nyelvészek, kutatók között) legalább annyi követője, mint ellenzője volt. Azon meg ne csodálkozzunk, hogy legnagyobb kritikusa Jelenits István teológus volt, aki Badinyi valamennyi, Vatikánt támadó teológiai tárgyú kijelentését élesen bírálta.
Ezt viszont pontosítsd, légy szíves:
"De ettől függetlenül a többiben egyetértünk."
A Nyugat- és multiellenes unortodox magyar gazdaságpolitikai részeként(!) Orbán Viktor a magyar kormány nevében eddig hat stratégiai partnerségi megállapodást kötött multicégekkel, akiket "jó"nak tart. 2012.07.20.: Coca-Cola2012.11.02.: Richter (pdf)2012.11.07.: Alcoa-Köfém…..
Nyuggervadász 2012.11.29 21:09:43
@Vidéki:
Már leírtam, hogy a demenciád oly mértékben felgyorsult, hogy itt már az orvosok sem tudnának semmit tenni (bár jó gyógyszerekkel szinten tartható). Te vádolsz másokat mocskolódással, amikor te ebben utolérhetetlen vagy! Mostanság már "szövegeid" 80%-át mások piszkolása teszi ki. Egy megfáradt, lottyadt vénembert látok benned, aki úgy érzi, hogy lelkes seggnyalása ellenére nem kapja meg kenyéradó gazdáitól a megfelelő mennyiségű "hűségbónuszt" (apropó, nem irritálja a gyomrodat az a sok híg szar, ami - a seggnyalás melléktermékeként - a gigádon lecsurog?).
Nyuggervadász 2012.11.30 19:56:28
@Vidéki:
Róna Péterről elfelejtetted megjegyezni, hogy Orbán Viktorról azt mondta az ATv-ben, hogy agyilag nem tiszta, Matolcsyról meg, - az Unortodoxia kapcsán- hogy ez az ember minden, csak nem közgazdász! Ja, és röhögve mesélte egy másik riportban ( a Youtube-on még bizti, hogy fent van),hogy ez az unortodox barom volt az, aki (Antall József szaktanácsadójaként) azt javasolta az akkori miniszterelnöknek, hogy minden állami céget el kell adni, mert a magánszektor gondosabb gazda, mint az állam.... Most meg ezek a zsenik vissza akarnak államosítani mindent. Így könnyebb a lenyúlás, ugye???
Visszalépett a Prima Primissa díjra való jelölésétől Rostás Árpád, roma származású vándorasztalos. Mint a Nol.hu-nak nyilatkozta, többek között az őt a díj kapcsán ért megaláztatások miatt. Bár ennél többet nem szeretett volna mondani, így egyelőre sok kérdéses pont…..
Nyuggervadász 2012.11.28 20:14:26
@Gaius Plinius Secundus:
Ha hamut szórok fejemre, ruhámat megtépem, elvonulok a pusztába böjtölni, meditálni (esetleg sört inni),
akkor, de csak akkor, meg tudsz nekem bocsájtani, te, az önjelölt übermensch, aki felsőbbrendűsége teljes tudatában dehonesztálja a (szerinte) porban csúszó-mászó véglényeket?!?
(de arra azért magyarázatot várnék, hogy a szövegedben hogyan kell értelmeznem a "kedves Tanár Úr" kitételt?)
Mellesleg, Plinius vagy sírva fakadna, vagy röhögőgörcsöt kapna a stílusodtól...
A Jobbiknál szezonja van most a zsidóknak. Egyik nap Vona Gábor vezetésével demonstrálnak Izrael budapesti követsége előtt a gázai hadműveletek ellen. Másik nap a Jobbikból kizárt Lenhardt Balázs és kis csapata tüntet a pártból szintén kizárt, váratlanul…..
Nyuggervadász 2012.11.27 12:52:40
@libbancs:
Móni, Móni!
Jobb volna, ha csökkentenéd a kedvenc kajáid bevitelét (pizza, hamburger, gyros) mert azonkívül, hogy előbb-utóbb Pocok is lázadozni fog, -a magas zsírtartalom miatt- 24 éves korod ellenére az agyi ereid már most oly mértékben szűkültek, hogy csak baromságokat vagy képes irka-firkálni. Képzeld el, mi lesz veled 10-20 év múlva.....
Nyuggervadász 2012.11.27 22:57:23
@nookedli:
Te kis holokauszttagadó "hazafi", most figyelj:
-apám mesélte, hogy amikor (II.vh.-ban) katonáinak Ukrajnában megengedték a "szabadrablást", a magyar katonák közül többen orosz lányokat, asszonyokat erőszakoltak meg (büntetlenül). Ezek a katonák mocskos tettüket előbb vitték végbe, mint az orosz és román hordák M.o.-on (mielőtt apámat bolsi propagandával vádolod, közlöm, betegesen utálta a ruszkikat és a komcsikat. Az ÁVO hülyére verte 1953-ban). A te szavaiddal élve, én neki hiszek, mert ő "ott volt",
- nem úgy, mint a te nagyszüleid. Mert, ha ők tagadják a holokausztot, akkor ők nem M.o.-on éltek. Aki (akkoriban) Bp.-en élt, kellett, hogy tudjon a "zsidóházakról", a bevaginorozásokról, a Dunába-lövetésekről, a nyilas pribékek gyilkolászásairól...A vidéken élők pedig (miként az én nagyszüleim) sokat meséltek a zsidó vallásúak begyűjtéséről és eltüntetéséről!
Szóval, -a nacionalizmus köntösébe bújtatott zagyvaságaid kapcsán- csak úgy summázhatom a dolgokat, hogy én nem tudnék ilyen lelki teherrel élni, te viszont még büszke is vagy a szálasi-féle gyilkos gondolataidra. Sajnállak!
A kormányoldalon olvasható tájékoztató szerint a kormány a Magyar Vöröskereszt kezdeményezésére egy új törvénnyel szabályozza a szervezet működési környezetét. "A Magyar Vöröskereszt szervezetét és tevékenységét szabályozó, közel húsz éve hatályos törvény…..
Nyuggervadász 2012.11.25 13:58:22
@Ironfist:
Oké, legfőbb érték az ember. Ezért próbálom (kezdetben) csitítani. Hátha ért a "szép szóból" (ez a humanista hergelés). Ha viszont rájövök, hogy csak egy degenerált "izé"-vel van dolgom, én is is kifordulok önmagamból, és a búsba küldöm ( lásd: Vidéki).
Nyuggervadász 2012.11.25 14:08:31
@Ironfist:
Hogy leány-e a Picur3ka, nem tudom, de
-hergelésnek ez is jó, ezenkívül
-ez a nick olyan lányos, (vagy buzis)
-egyébként meg tényleg, lányosan hisztis a drága!
Nyuggervadász 2012.11.25 17:06:27
@Ironfist:
Egyetértek veled, hogy lassan (bármelyik blogról is legyen szó) minden az unalomba fullad. Fél évvel ezelőtt még vertem a billentyűzetet, sokat irkáltam. Most már csak átolvasom a bejegyzéseket, és nagy ritkán reagálok valamelyikre. Az agymosott, narancsszínű ködben ténférgő barmokat kijózanítani még észérvekkel sem lehet, akkor meg minek strapálja magát az ember?
Ahogy megfigyeltem, az utóbbi időben te is kevesebbet kommentelsz, mint anno dazu. Azaz, az ignorálás kiütéssel győzött a "népneveléssel" szemben.
Tavaly szinte ugyanekkor szintén a KDNP családról alkotott véleményéről írtunk. Most megint muszáj. Tegnap, mikor a parlament megszavazta Matolcsy csomagját és az új választási törvényt, a törpepárt benyújtott egy, a frakció valamennyi tagja által aláírt módosítót az…..
Nyuggervadász 2012.11.13 16:36:22
@Vidéki:
Vidéki fiam, az, hogy sötét vagy (még a Negró is világítana a szádban), köztudott. De az, hogy az okosat akarod játszani, és hozzászólsz mindenhez, amiről halványlila elképzelésed sincs, az röhejes. Amikor viszont felhívják a figyelmedet arra, hogy a mondásban szereplő Makó egy keresztes vitéz volt, nem pedig egy város, erre te - "köszönetképpen" - elkezdesz gúnyolódni a foxi-maxival, az már felháborító. Tökéletes a fidesz-identitásod! Csak nem Selmeczi Gabikához jársz továbbképzésre?!? (ő ugyanis mindig így tesz -ha a fideszt hazugságon kapják- rögtön visongani kezd, hogy mindenért az mszp a hibás!)
Szóval fiam, ez a fideszéknél elmegy, de nálunk nem!
Leülhetsz, egyes!
Egyébként, küldd be apádat, hogy megbeszéljük a kisegítő osztályba történő átirányításodat.
Nyuggervadász 2012.11.13 19:11:44
@Vidéki:
Látod Vidéki, jól jellemeztelek. Sötét vagy, mint az éjszaka....
"A nyuggervadászat egy becstelen foglalkozás!" Ebben egyetértünk.
A bibi csak az, hogy ezt a nick nevet Selmeczi Kiflicsücsök kisasszony -"nyugdíjvédelmi kormánybiztos"- miatt választottam GÚNYBÓL! Hosszú ideig a fotóját is használtam, de többen rám szóltak, hogy vegyem le, mert hányhatnékjuk támad attól a hülye tyúktól. Ezért a képét felcseréltem egy repülőgépre, hogy emlékeztessem - a náladnál értelmesebb, és-visszaemlékezni tudó polgártársaimat arra, hogy őnagysága SZENÁTORASSZONY(!?!) aláírással lobbyzott a Gripenekért - gondolom, nem kis baksisért. Mielőtt azt mondod, hogy mindez aljas rágalom részemről, közlöm, hogy a Gripen botrány vádlottjai vallották, hogy Magyarországon öt fő részére 180 millió schilling kenőpénzt fizettek ki .
Mindezt a szellemi épülésed miatt írtam le ilyen részletesen, mert őszintén sajnállak a fejedben uralkodó sötétség miatt!
Nyuggervadász 2012.11.13 23:08:52
@Tzio:
Gratula a korrekt megfogalmazásaidhoz. A demokrácia-értelmezésem hasonló a tiédhez.
A melegek kapcsolatairól annyit, hogy - bár a hideg rázna, ha egy azonos nemű közelítene hozzám- engem nem zavar az "elferdült" nemi identitásuk ( bár a homofóbok elleni, polgárpukkasztó felvonulásaik -számomra- kissé idegesítőek). A tárgyilagosság kedvéért, mintha sok-sok évvel ezelőtt felfedezték volna azt a hibás (és tört) gént, ami előidézője a homoszexualitásnak....
@ekszvájzed:
Néha szövegértelmezési hibákat vélek felfedezni kommentjeidben:
"Ha ők így szeretnének élni, miért ne tehetnék meg? Azért mert pár csökött agyú az idejétmúlt gondolkodását akarja mindenáron ráerőltetni egy egész országra? (Tzio írta)
"-Én nem láttam az 'egész országot' a buziparádén. Párszáz majmot láttam. Nem az egész ország akar itt valamit, mi jól vagyunk köszi. A majmok akarnak valamit." ( a te reakciód)
Közlöm, Tzio nem a homokosok , hanem a KDNP gondolat-erőszakáról beszélt.....
Sok politikust hoznak izgalomba a különféle internetes hozzászólások, amik korábban elsősorban fórumokban, néhány éve inkább blogokon születnek. Egy-egy ilyen megnyilvánulás aligha bír túl nagy jelentőséggel, egyes közszereplők mégis hajlamosak jelentős energiákat fordítani…..
Nyuggervadász 2012.11.11 20:30:31
@Vidéki:
Drága "vidéki"! Remélem, ez a zsigerekből jövő mély humanista gondolkodásmódod (lézerjani kiskorú gyermekeinek fenyegetettségére gondolok) OBJEKTÍV és pártsemleges. Azaz, akkor is felháborodtál, és hasonló tartalmú kommentet nyomtál, amikor a csürhétek Gyurcsányék háza előtt - a kiskorú gyermekek füle hallatára- hosszú időn keresztül olyan obszcén tartalmú szöveget óbégatott, amit nem merek leírni, mert még fel fogtok jelenteni. Akkor -érdekes módon- Gyurcsány nem jelentett fel senkit (mert szerinte ez is belefért a szabad véleménynyilvánítás kategóriájába) .
Mi több, a rendőrség sem zárta le az utcájukat, miként azt most teszik a híres Cinege utca kapcsán! Akkoriban más volt a demokrácia értelmezésetek?!?
Szóval, ha akkoriba -féltve Gyurcsány kiskorú gyermekeit- hasonlóképpen nyilatkoztál, mint most, akkor jogodban áll kritizálni, ha nem, akkor KUSSSSS!
Nyuggervadász 2012.11.11 20:38:32
@Alonee:
Most vettem csak észre, hogy mit írtál Vidékinek.
Háááát, én reagáltam, mert még mindig fel tud bosszantani...