Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztamas

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétféle Gmail-felhasználó van. Az egyik, aki a GTalkot is használja a Gmail mellett, és a másik, aki a Gmailen belül használja a csetfunkciót (Gmail Chat). Én az előbbi táborhoz tartozom, és mostmár évek óta világos számomra, hogy a Google lassan, de biztosan ki akarja véreztetni…..
Úgy alakult, hogy kaptunk 3 jegyet az áprilisi iPhone vs Android konferenciára, és ennek kapcsán kérdeztük tőletek a facebookos Webisztán-csoportban, hogy mi a kedvenc alkalmazásotok.Szép számmal érkeztek válaszok. A legtöbben a dallamfelismerő Shazamot írtátok be kedvencnek.…..
A Google Maps talán egyik legjobb funkciója az útvonalválasztó. Eddig ha egy tengerentúli és egy európai települést adtunk meg, a Google Maps azt ajánlotta, hogy New Yorknál csobbanjunk az óceánba és ússzunk 5571 kilométert Londonig.Az easter egget a Google nemrégiben kiszedhette a…..
Anno szándékosan nem írtam a Szonár.hu közösségi szájtról, mert egészen egyértelmű, hogy a szolgáltatás egy hazai marketingügynökség reklámfogása. Azzal meg foglalkozzanak a reklámszaklapok. A szinte leplezetlenül adatgyűjtésre és kontrollcsoportra használt júzerekből ki…..
Webisztán Api-t az iWiW-nek? 2007.12.11 17:19:00
A Webisztán facebookos csoportoldalát olvasgattam (amúgy immár 393-an csatlakoztak, wow), és ott találkoztam Magyar Attila fejlesztésével, a vivapival,ami lehetőséget biztosít bárki számára az iWiW megszokott funkciói mellé újakat készíteni.Ez a fejlemény jól mutatja, hogy az…..
Úgy néz ki, mint egy átlagos és unalmas mobiltartó. De nem teljesen az. Illetve az egyik zsebe teljesen hagyományos. De ha a másikba tesszük a mobilt, akkor elérhetetlenné válunk, mert a zseb valahogy blokkolja a jeleket. Azoknak ajánlott, akik soha nem kapcsolják ki a telefont.…..
A filmforgalmazás, promotálás új szakaszba látszik érni Magyarországon is. Egyesek szerint már az Üvegtigris 2 és a Zuhanórepülés körüli torrentügyek, valamint a Macskafogó 2 "véletlenül" idő előtt kikerült trailere is valamiféle okos marketingfogás részei voltak.…..