Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krise31

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..
Most hétvégén kerül megrendezésre a Hungaroringen a WSR, azaz a World Series by Renault. Ez az esemény négy bajnokságot foglal magában: a Formula Renault 3.5 Seriest, a Eurocup Formula Renault 2.0-t, a Eurocup Megane Trophyt, és a Eurocup Cliot. A különböző bajnokságokban a…..
krise31 2013.09.10 19:43:35
A karibi szigetvilág egyik legnépesebb államában, a Dominikai Köztársaságban, a gyönyörű tengerpartok, az erős szivarok, a finom rumok és a könnyű sörök országában trópusi lazasággal folyik a közlekedés is. Hivatalosan ugyan léteznek kresz-szabályok, de valójában egyetlen…..
krise31 2013.04.05 21:37:21
4” Android Dual Sim okostelefon magyar menüvel és wifivel csak 16.500 Ft 4” Android Dual Sim okostelefon WiFi-vel Magyar nyelvű menü Stílusos fekete és fehér színben (vásárlás során a kép mellett választhatod ki a telefon színét) Dual Sim: 2 SIM kártyát is használhatsz…..
4” Android dual sim okostelefon Magyar menüvel csak 12.500 Ft 4” Android Dual Sim okostelefon Magyar nyelvű menüvel Stílusos fekete és fehér színben (vásárlás során a kép mellett választhatod ki a telefon színét) Dual Sim: 2 SIM kártyát is használhatsz…..
Az Égéstér 39. adásának kommentposztja. Itt letölthető...
Merő rosszindulatból elegyedtem szóba a Tuning Show-n alig észrevehető kisebbséget alkotó suzukis srácokkal, akik délre már teljesen bepácolódtak a velük tőszomszédságban lévő pecsenyesütő irányából érkező ételszagtól. Személyes érintettségem miatt is érdekelt, miért…..
krise31 2012.03.31 16:23:35
Árpád csak egy jó hobbiautót akart. Volt is egy kivételesen szép állapotú, majdnem veteránkorú, 1982-es Toyota Carina Coupéja, egészen múlt csütörtökig. Akkor lopták el az autót Budapestről, a XI. kerületből, a Mohai útról. Mivel testületileg tagadjuk, hogy a szerelem csupán…..