Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b_lizard

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A repülőkutyás bejegyzés kommentjében klolytyi hívta fel a figyelmet a Futrinka Egyesület felhívására, amiben vizslafotókat kérnek a 2012-es naptárhoz.Most (időhiány miatt) csak Nándiról küldtem be fényképeket, egyet biztosan láttatok, a többire nem emlékszem. Íme a…..
Nándinak a hétvégi kertünk maga a földi paradicsom. Lehet fel-alá rohangálni, szimatolni, kesztyűt lopni, bárhol ásni és hullott gyümölcsöt enni. El is fogyasztott a kiskutya néhány körtét és szilvát a földről (már attól féltem, hogy be fog rúgni), elkunyizta tőlem az…..
Dacára annak, hogy egész délelőtt a megyét jártam, és szinte végig fényképeztem, a délutáni alig egy órás kutyasétáltatáson kétszer annyi képet csináltam, mint a munkában :) Pedig aztán nem volt semmi különös: Carlos ásott, Nándi pacsált.Néhány napja a hozzánk…..
A kis pisis ma ünnepli első születésnapját. Ez alkalomból egy disznólábbal kedveskedtünk neki - Carlos gégedarabokat kapott, a balhét elkerülendő. Nándi roppant boldog volt, azonnal nekilátott az ajándék elfogyasztásának.Furcsa pózban rágcsál:Amikor Carlos végzett a…..
A korábban bemutatott tuja (tudom-tudom, hamisciprus) alatt fekvésből Carlos átváltott a Nándi által gondosan kiásott gödrökben szunnyadásra. Laposan pislogott kifelé, a fényképezőgép hangjára megemelte a buksiját, aztán visszaájult.A fotózás után behívtuk az ebeket…..
b_lizard 2011.07.09 09:36:01
@v_era: Én még nem is hallottam róla soha :) Az élősködők, vakaródzás miatt kérdeztem. Egy bokszer annyira hessegeti a legyeket, hogy nyáron mindig véresre vakarja a fülét. Szerinted mit tehetnék?
b_lizard 2011.07.09 19:44:06
@v_era: Köszi! Ne is mondd a kullancsokat :( Attól félek, hogy a legyek a bőre alá petéztek, azért vakarja olyan hevesen. Ne is legyen velük dolgotok SOHA :)Még egyszer köszi!!!