Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blagolf

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem zavarna, hogy az egyáltalán nem bocsánatos önismétlés kockázatát vállalom ezzel, azt írnám most nem közéleti szereplő, nem mások lábán, így nem az én lábamon álló I. Orbán Ráhel egyelőre koronázatlan királykisasszony utóbbi napokban nyilvánosságra került…..
blagolf 2015.01.31 15:55:06
@schlumbergerna: A vér nem válik vízzé.
A VV7 legviccesebb egyben legostobább lakója ismét aranyat köpött:   ..
Van egy webáruház hazánkban, ami a törvényi előírásoknak szinte semmiben nem felel meg. A webáruházat (vélhetőleg) a Fidesz működteti. Azért gondolom, hogy a törvényesség bajnokai üzemeltetik, mert a http://www.fidesz.hu/webshop/ internetes címen érhető el, és fideszes…..
Valami ilyesmi volt a témája a mai kommentversenynek, ami leginkább Aurélió seggmosási fetisizmusára volt kihegyezve. Itt a három nyertes: Szabó Endre, Hajnády Krisztina és Majer Barbara előtt meglengetjük süvegünket. Úton van a fénypostán minden elismerésünk és a hozzácsapott…..
          A BBC híre:   " The European Parliament has rejected Hungary's EU commissioner-designate as unsuitable for the education and culture post."        A Reuters híre:  " EU lawmakers reject Hungarian culture nominee, disrupt Juncker plan"        A Wall Street Journal…..
blagolf 2014.10.07 11:38:34
Tessék, ezt mondtuk mi annak idején, teccettek volna a Motörheadet meghívni, akkor nem lettek volna sztárallűrök meg idegeskedés. A Bors infói szerint ugyanis a rapper olyan gyökér volt a színfalak mögött, mint amilyennek tippeltük jóelőre, ki sem ment a próbára, a produkció nem…..