Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s0larian

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtam én, hogy ez is csak idő kérdése lesz, és tényleg. Beperelték az Apple-t, mert eltörik az iPhone, ha leejted a földre.A pert természetesen az Egyesült Államokban indították, egy kaliforniai férfi kér kártérítést, amiért a lánya sms-írás közben egy méterről a földre…..
Bigyóblog Na, itt az új iPhone 2010.06.07 21:30:00
Sok meglepetés nem volt a mai Apple eseményen, Steve Jobs bemutatta az új iPhone-t. Az iPhone 4, mert erre a névre keresztelték, sokkal impresszívebb, mint elődei. Kijelzője 3,5 hüvelykes, 960x640 pixeles, a jelenlévők tanúsága szerint gyönyörű a képe. Az egyik legfontosabb…..
Az Egyesült Államokban az Android alapú okostelefonokból most először adtak el többet, mint az iPhone-ból - derül ki  egy kutatásból. Az NPD adatai szerint az okostelefonok piacán 28 százalékos részesedést szereztek az androidos telefonok az eladási adatok alapján, 21…..
Appleblog Egyre több a magyar iPad 2010.04.26 09:26:30
Sokan támadják Steve Jobsot azért, hogy az iPad keynote-on 60 napos várakozást kért az Amerikán kívüli világtól, később viszont bejelentette, nem tudják vállalni a határidőt az Egyesült Államokban tapasztalható óriási kereslet miatt.Csakhogy az Egyesült Államokban…..
Tegnap frissítették a gépeket, kijött a várva várt új sorozat. Mindegyik géphez hozzányúltak, hol csak egy kicsit reszeltek az eredeti koncepción, hol drasztikusan újszerű felépítéssel léptek piacra. De nézzük meg, hogy mit is jelent ez a sok változás a gyakorlatban. Első…..
s0larian 2010.04.14 12:46:34
@Dzsok: ez még G1, 8820as firmware van rajta, intel viszonylag keveset foglalkozik ezzel :( na meg az SSD-s tooljaik kritikán aluliak, pl van egy toolboxuk amit multiplatformnak írnak, nosza letöltöm ránézünk mi a helyzet, erre a kiterjesztése: .msi ........ :(. szóval nincs új firmware, szvsz nem is lesz. A megoldás vagy a downgrade 1.6EFi-re, akkor valamennyire működik a dolog, vagy Optibay mert a CD sata csatornája a hírek szerint tökéletes. Mindkét megoldás kompromisszummal jár sajnos, azt meg én nem szeretem. Ha szeretném akkor vettem volna hasonló vagy kicsit gyengébb HW-val szerelt Acert vagy FuSi-t........... negyedáron!
s0larian 2010.04.14 13:14:02
@Dzsok: de pontosan itt van a probléma, hogy a SATA2 az SATA2, 6 ÉVES _SZABVÁNY_!, támogatja a laptopod, támogatja a tárolód, berakod, és kalap kabát működik. 500k-s gép, 6 éves szabványt nem sikerült implementálni helyesen, WHAT? azért ezt bármilyen aspektusból nézzük, gigagáz.
Az Apple első mobiljából még több funkció hiányzott, mint amennyi benne volt, ezzel együtt sikeres lett, és így utólag nyugodtan kimondhatjuk: megújította a mobilipart. A 3G-s készülék hardvere aztán már jóval közelebb állt az aktuális csúcsmobilokéhoz, a 3.0-ás szoftver meg…..
Meg nem nevezett forrásokra hivatkozva Handrás megírta, hogy most már semmi kétség: érkezik a magyar iTunes Store. A Hungaroton nagyüzemileg digitalizálja a zenéket az Apple részére, ez egy valamit jelenthet, hogy hamarosan érkezik az iTunes Store Magyarországra! Esetleg már most…..
Ráadásul nemcsak a saját elemeit meríti bőszen, állítólag az új driverfrissítés óta (Wireless Keyboard Update 2.0) a Bluetooth-os billentyűzetet is kellemetlen helyzetbe hozza. Az Apple hivatalos fórumain többen is jelezték, hogy hetente kell cserélniük az elemeket a…..
József az anyósának adott egy pár éves digitális fényképezőgépet, és szeretett volna hozzá szerezni magyar nyelvű használati utasítást. Olvasónk egy PDF-re gondolt, és mailt írt a cégnek. A válasz annyira megdöbbentette, hogy megírta nekünk: a Fujifilm ugyanis 15 ezer…..
s0larian 2009.11.18 00:53:03
s0larian 2009.11.18 01:15:08
@Gera: itt sem magat a letoltest vedik, hanem a nyomtatott formaban valo hozzajutast, ezzel kvazi a szurke es feketeimportos 'szerencses' versenyzoket akarjak jobb belatasra birni, hogy legkozelebb tuti forrasbol szerezzek be a termeket, de persze ha jol ertem a post iroja nem ebben a cipoben van.
Hétfőn az Apple kiküldte tesztelésre a Mac OS X 10.6.2-es update-jét, egy halom javítás felsorolásával. A változtatások a operációs rendszer szinte valamennyi területét érintik, így a programokat (Address Book, QuickTime), a beépített szolgáltatásokat (Spotlight, Time Machine),…..
s0larian 2009.10.08 10:19:13
@trixilw: az aki már 2 hónapja várja a lehetőséget hogy megvegye a neki jogosult áron a rendszert? mellesleg miután kipróbáltam már nem is szeretném megvásárolni, inkább térnék vissza a leopardra.
Ránk jár a rúd azzal a poszttal, amiben egy felháborodott vevő arról számol be, több barkácsáruházban és hipermarketben olyan hosszabbítót akartak neki eladni fűnyíráshoz, amit kültéren tilos használni, mivelhogy beltéri. És ez ugye életveszélybe is sodorhatja a…..
Aki hétvégén lemaradt volna róla, annak itt a pótlink az évtized hírére. Minthogy a PDA-k erősen veszélyeztetik a mobilpiacot, és ott egységesen miniUSB-csatlakozóval lehet tölteni a készülékeket, a mobilipar is egységes töltőcsatlakozást talált ki. Persze, amekkora…..