Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yerma

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anya egyedül Érzőlény 2019.09.19 13:13:34
Arra ébredtem lelőttek, vér folyik a számból, a nyakamat találták el. A volt férjem volt az, látom, szemben áll velem, és mosolyog. A földön fekszem, ő lenéz rám, mosolyog, vérezve próbálok kiabálni, és nem segítségért, hanem azért, hogy tudják, ő volt. Elsétál és én maradok a vérben, a…..
Ott virít a kezedben, feketén-fehéren, pöcséttel kidíszítve a szakvélemény. Felhívod az anyukádat, a testvéreidet, írsz a közeli barátaidnak, hogy immáron hivatalos; a gyermeked autista. Eddig viszonylag könnyű a képlet, hiszen aki végigjárja azt a beláthatatlan, hosszú és cseppet sem kikövezett…..
A jó dolgokról könnyű beszélni, a szar dolgokról pedig nem szeretünk, egyszerű a képlet, csakhogy nálunk, introvertáltaknál tovább bonyolítja a helyzetet, hogy ez néha összefüggésbe hozható valamiféle önbizalomhiánnyal. A tudatos háttérbe húzódás és a félénkség persze nem ugyanaz, de a plénum elé…..
yerma 2018.02.02 18:33:34
Millió cikket olvastam már szegény autistákról, akiket nem ért meg a világ. "Minden a normálisoknak kedvez." - mondják. Hát tudják meg, nem csak nekik szar! A zárkózottságukkal, barátságtalanságukkal, félősségükkel folyamatos bizonytalanságban tartják a környezetüket - legalábbis engem biztosan.…..