Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagylaci5

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
Értéknövelt kiflikkel csábítja az új receptre vágyó vásárlókat a Tesco. A tesztszakaszban véletlenszerűen előforduló légy az ajánlat része!Újabb szfvári Tesco-s kapás...most ilyen hetem van. Rááll a szemem. Lehet lemaradtam valamiről és ez a fokhagymás-tejfölös kifli most…..
Korábban megírtuk, hogy az ABC elkaszálja évtizedek óta látható napi szappanjait, illetve kettőt, az All My Children és a One Life to Live című sorozatokat. A reakció az ilyenkor megszokott volt, a rajongók tiltakoztak, a színészek sírtak, azok a sztárok, akiknek karrierjét ez a…..
A Microsoft szerint a Google linux-alapú mobil operációs rendszere, az Android rengeteg szabadalmukat sérti, ezért azok a gyártók, akik Androidot használnak eszközeikben, kötelesek jogdíjat fizetni a redmondi cégnek.  A legérdekesebb, hogy a Microsoft a Google-t békén hagyja,…..
Gépjárművezetői oktatásban és vizsgáztatásban kereshetnénk bőven hibát. Sokszor látok olyan tanulóautókat a forgalomban, akik nem mennek a megengedett sebességgel sem. Ehhez még hozzájön, hogy sajnos vannak kötekedő vizsgabiztosok, akik abba is beleszólnak, aminek nincsen…..
Leadtuk az EU-s elnökséget, most már jöhetnek a rázósabb falatok. A friss heti menü: Elbocsájtások a közmédiában: "Létszámleépítés" vs. "politikai tisztogatás" Az MTV-ben az 1315 dolgozó közül elküldtek 285-öt, marad 1030. Magyar Rádióban a 906…..
A liberális Fideszt sok mindenért lehetett szeretni. A konzervatívat is. Na de ebben a mostaniban mégis mi szeretnivaló van? Milyen párt ez egyáltalán? Az ellenzékben szociális demagógiában utazó Fidesz kormányra kerülve persze visszatalált a gazdasági jobboldalhoz, ennyiben a…..
Gréczyblog Orbán bukása után 2011.07.08 07:06:00
Ebből lassan elege lesz Magyarországnak. Most már olyan méreteket öltött a kormányzati alkalmatlanság, az ezzel párhuzamosan áradó gőg, cinizmus és bunkóság, hogy Orbánnak és rezsimjének mennie kell.Képtelenség, hogy hosszú távon állva maradjon egy rendszer, amely képtelen a…..