Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ars et labor

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jön végre a híres-neves, számomra érthetetlenül, de kétség kívül sokakban megbotránkozást kiváltó Bodies kiállítás. Itt a weboldala. Itt meg az ezt a preparálási technikát feltaláló anatómusról olvashatsz(aki érti, annak ajánlom az angol testvéroldalt, mert az, mint…..
Egy igen érdekes kiállításra szeretném felhívni a kedves olvasók figyelmét. A BODIES nevezetű kiállítás arra hivatott hogy az egyszerű átlagembereknek is úgy mutassa be az emberi testet, ahogy azt eddig csak orvosok, tudósok, és boncmesterek láthatták. BODIES – A…..
MedIQ BODIES: A kiállítás 2008.05.13 17:20:25
Május 24. és december 31. között lesz megtekinthető a BODIES című kiállítás, mely az emberi testet hivatott bemutatni kicsit szokatlan szemszögből. A BODIES - A KIÁLLÍTÁS megismerteti a látogatókat a saját testükkel és hasznos információkkal szolgál arról, hogyan őrizhetik…..
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..
Tragikus hirtelenséggel meghalt Figula Mihály. Az Alkoholista információi szerint tegnap lett rosszul a borász, megműtötték, de nem tudták megmenteni az életét. A balatoni–balatonfüredi–csopaki minőségi borászkodás újrateremtője ötvenhat évet élt.Figula Mihály…..
Ars et labor 2008.03.18 20:57:03
Ki csodálkozik azon, hogy a jegylenyúlós eset nem egyedi? Na ugye. Máris jött a szintén bliccelni próbáló Zsolt válasza, aki sorstársnak nézte az ellenőrcsajt és lyukasztani akart neki is, ő viszont lyukadási hajlandóság helyett inkáb elkobozta a jegyét. Ilyenek ezek a nők. Csak…..
A JokerFood étlapkategorizáló felelőse olvasónk levele szerint szőrösen szereti a disznóhúst. Nem vitatjuk más emberek és homárok ízlését, mindenki ott szereti a szőrt ahol akarja, de azért mi nem szertnék torokba rakadt szőrszálakat felkrákogni az ebédünk után. Bőrkét meg…..
Ars et labor 2008.02.27 00:30:45
Abszurd csendéletben gyönyörködhettek tegnap a budapesti Nyéki Imre uszoda látogatói, ugyanis közvetlenül a medence mellett a lépcsőn ottfelejtettek egy bezsákolt halottat. Órákon át. Hogy teljes legyen a téboly, kiderült, hogy az úszómester a sikertelen mentés közben a…..
Dél-Afrikában kardinális kérdés volt, hogy hordhatnak-e magukkal a zuluk lándzsát a tömegközlekedésben. Budapest zului a jelek szerint a korisok: bérlettel amúgy rendelkező Naiv Ügyfelünket állítása szerint testileg inzultálta két ellenőr, amiért a hátizsákjára kötve vitte…..
Szó szerint életbevágó kérdést tesz fel Jaksi, akivel az történt, hogy - talán anyagkifáradás miatt, talán nem - a sítúra első lesiklásán magától darabokra szakadt-tört mindkét síbakancsa. A Naiv Ügyfél lassan ment, így nem lett baja, utána viszont már-már filozófiai…..
Már nem divat az éves bérlet, vagy miért akarta Leó visszavinni az övét az Akácfa utcába? Akárhogyis, nem volt elég gyors, mert az előző három ügyfél már kipucolta a kasszát, a becsületes büntetésfizető állampolgárok pedig még munkában voltak:Régen sokat mérgelődtünk…..
Elképzelni sem tudjuk, mikor és milyen körülmények között kerülhetett 16 ezer forintba az a 2004-es Bock Cabernet Franc, ami a 75%-os leárazás után is egy ezressel drágább a szolnoki hipermarketben, mint egy mezei boltban. A becsületes megtaláló ezúttal a Reakció blog csapata…..
Ars et labor 2007.10.25 19:58:42
Amikor a kicsinyesség az ügyetlenséggel találkozik, akkor az ember sokat vár a föld alatt, majd többet fizet, mint illene. András levelének végén a megoldás: használjátok a metrót, vagy parkoljatok a panelek közé ha a Sugár-hoz támad kedvetek, esetleg vegyetek egy doboz…..
Mandiner blog Elfúrtuk 2007.10.14 11:20:00
[Az írás a Reakció októberi papírkiadásában jelent meg.] interjú: Ambrus Balázs - Névai Gábor Az utas szó nem hangzik el gyakran a BKV felügyelőbizottsági ülésein – avat be minket a közlekedési vállalat titkaiba Vitézy Dávid, a Városi és Elővárosi Közlekedési…..
2007. október 23.: A 301-es parcellánál, immár hagyományosan, az SZDSZ tartott megemlékezést. [...] Kóka János pártelnök beszédében elhibázottnak nevezte, hogy a liberális párt tavaly nem lépett fel azonnal "a rendőri erőszakszervezetek túlkapásai" ellen.…..
Inti képes volt haza- és visszamenni a budaörsi Praktikerbe, csak hogy bebizonyítsa az eladónak, márpedig ő náluk vette a lámpát, amit keres, és az igenis létezik. A túlfűtött lelkesedésben viszont nem osztoztak az alkalmazottak, akik közül a kiválasztott a levél szerint egy idő…..
Ars et labor 2007.10.16 19:05:56
Döbbenetes turisztikai látványosságot és világtörténeti összefüggést fedezett fel Vik Wisconsinban. Egy félelmetes igazságokra rávilágító múzeum szerint Amerika nem csak, hogy összes találmányát a(z emigrált) magyaroknak köszönheti, de még neve sem lett volna magától,…..