Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erős Márti

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Adverticum AdServere az elsők között támogatja az egyes böngészőkben elérhető Do Not Track (DNT), azaz Ne kövess! funkciót. A Stanfordi Egyetem munkatársai és a Mozilla fejlesztői által indítványozott fejlesztés lehetővé teszi az internetezők számára, hogy letiltsák az…..
Egyik előző bejegyzésünkben szó volt a bannerekről, mint az online hirdetési kampányok hatékonyságának alapjáról. Azonban mit sem ér a jó hirdetés, a magas kattintási arány, ha a céloldalról magas a visszafordulások aránya. A legfontosabb tudnivalók erről is néhány…..
Az internet, mint kommunikációs csatorna két irányú, tehát a marketing üzenet célba juttatásán túl a fogyasztók aktivizálására is lehetőséget ad. Az interaktív kommunikáció bevonja a felhasználókat a márkák, termékek, szolgáltatások életébe ami elősegíti az…..
A mai hirdetők számára elengedhetetlen, ugyanakkor egy igen összetett kihívást jelent, ha a célcsoportjukat online szeretnék elérni. Egy kezdő hirdető számos problémával szembesül még a legegyszerűbb bannerkampány beindításakor is.   A legfontosabb tudnivalók pontokba…..