Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoldmanoka2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
zoldmanoka2 2011.07.08 16:47:07
@MaCS_70:

Szia, kösz az emberi választ.
Én nem lakom a környéken, de támogatok minden olyan "megmozdulást", amely arra
irányul, hogy emberi korlátok közé szorítsa és szabályozza a sajnos korlátlanná és szabadossá vált bulizást és "fesztiválozást". Sajnos ma a "pénz beszél", illetve a "haver elintézi" alapon sok olyan rendezvényt engedélyeznek, amelyek megszervezése,
helyszíne min. nem megfelelő. Azt tudom mondani - saját tapasztalatból, mert magam is érintett voltam ilyen rendezvényekkel korábban - hogy keményen kell fellépni : 1. bizonyítékokat kell szerezni ( pl. hang- és videofelvételek készítése a koncert helyszínén, illetve otthon ) 2. hatósági eljárásokat kell indítani ( birtokvédelem, szabálysértés ) 3. a helyi politikusok figyelmét nyomatékosan fel kell hívni a problémára, tiltakozni kell náluk.
Ez nálunk eredményre vezetett és nem is kívánom vissza magamnak és másnak sem kívánom azt, hogy a mélynyomó basszusára, ütemére ébredjen az éjszaka közepén, illetve el se tudjon aludni, és akkor még a környéken "szórakozó" fesztiválozók éjjeli - hajnali dorbézolásáról nem is beszéltem.

May the force be with you !