Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turhoparaszt

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember, miközben böngészi az Egyetlen Hivatalos Magyar Hírügynökség honlapját, percenként szembesül azzal, mennyi minden történik egy nap ebben az országban. Szerdán például sajtótájékoztatót tartott Volner János, a Jobbik alelnöke a fővárosi közlekedési káoszról,…..
Peter Berg, az NBC-DirecTV zseniális tévésorozatának (és az azt megelőző mozifilm) producere a Collidernek kijelentette, hogy bármennyire is szeretné, képtelenség összehozni a sorozatot lezáró filmet, így a projektet hivatalosan is lefújták. A 2011-ben befejezett sorozat mellesleg…..
             A laza sorozat utolsó írásában is a megyei választásokhoz térek vissza igaz, sajátos módon. A választási részvételt veszem górcső alá s egyben sajnálattal állapítom meg, hogy a részvétel ismételten alacsony volt. Sokan,…..
Gondoltam összeszedek néhány tippet mit vegyünk szeretteinknek, hiszen ha akarjuk ha nem lassan elérkezünk a finishez. Próbáltam különszedni ajándékötleteket nőknek, pasiknak, gyerkőcöknek, nagyszülőknek. Továbbá összeszedtem néhány olyan klisé ajándékot, amit szerintem ne…..
Turhoparaszt 2013.12.10 14:17:03
Bereczki Zoltán a Sztárban sztár következő adásában Michael Jacksont idézi majd színpadra, ami nagy falat még egy olyan énekesnek is, aki egyébként alakította már a pop királyát korábban. És hát ez a nagy tét az úgy nyomja rá a bélyegét az énekesre, hogy frászt kap Jacko…..
Teljesen nyilvánvaló, hogy abban a ligában, ahová rengeteg játékos a társadalom legalsóbb rétegeiből érkezik, nem idegen jelenség a botrány. A hirtelen megjelenő hírnév és a gazdagság még egy arra tudatosan készülő fiatal számára is komoly buktatókat rejt magában. Egyes…..
Történetem röviden : 2007-ben Albertirsán vett a lányom egy telket.Telefonon érdeklődtem  az illetékes épitési osztály vezetőjétől lehet-e a telek- re mobilházat vitetni? Igenlő válasza megnyugtatott,közölte,még bejelntési kötelezettség sem terhel,hiszen mobilról van…..
Turhoparaszt 2013.09.07 10:22:47
@elkeseredett.polgar: dehogy vagy te jogász, öcsém. nagyjából fingod sincs, miről beszélsz, ergo troll vagy, a legrosszabb fajtából. ezt a szerencsétlen nő bekerült a mutyis építőszakma és a korrupt bíróságok csapdájába, de megpróbál küzdeni, még az ő állapotában is. respect érte.
A meccs előtt fostak, utólag mindenki egyetért: a magyar válogatott tudását túlértékelték. Jó: mondjuk öt gólt sem rúgtak. Eközben Csehország szerte azt beszélik, hogy Jiraceket Magyarországon letartóztatták a fizika törvényeinek duva megszegése miatt! Dzsudzsák viszont…..
Múltkor már írtunk arról, hogy a mai drámai sorozatok főszereplői mindegyike egy pszichopata állat. Ebből kiindulva most összeszedtük a legtipikusabb családképeket, karakterfigurákat, jó- és rosszfiúkat. Mivel mi sem követ(het)jük hétről hétre az összes sorozatot, ezért…..
Mint kedves olvasóink azzal szembesülhettek, a Fostalicska blog már jó ideje meghalt. A szerkesztőség tagjai szétszéledtek a nagyvilágban, s eleve mindenféle egyéb dolguk akadt, ahelyett hogy az olvasót örvendeztették volna a fostos cikkekkel. Ezért mindannyiunk kurva anyját! Sajnos…..
Subba Faszkorbács 2013.07.22 14:57:46
Add fel öcsi, aki ennyi idősen nem vicces, az később sem lesz az...
Turhoparaszt 2013.07.27 13:45:16
Parti volt a Vencel téren a hétvégén! Egy spanyol divatmárka úgy döntött kihasználja a cseh melegrekordokat döntögető, errefelé meglehetősen szokatlan forróságot: az első száz ember, aki fehérneműben érkezik a boltba ingyen hazavihet két ruhadarabot! A meglehetősen…..
És a két műsorvezetőről is, akikkel kezdjük a sort. És megmutatjuk Gesztit is. Mert rendesek vagyunk. ..
Az HBO sorozata a sárkányok és a kváziközépkor izgalmas eseményei mellett még egy dologról híres/hírhedt: az irgalmatlan mennyiségű pucér nőről. Jó, nincs annyi csöcs és pina benne, mint mondjuk a Spartacusban volt, ahol minden belezésre jutott legalább egy pár szilikon vagy…..
Katasztrófális teljesítmény, brutálisan megerősödött outsider csapatok, kiegyenlített csoportok, lehet két győzelem nem lesz elég a továbbjutáshoz. Csúnya pofont kapott a Vb legöregebb csapata a leggyengébbnek tartott lettektől, jövőre lehet jön a derbi a B-ben a magyarokkal,…..
Hamar ellőttük a zsolit, nyerni kell a németekkel, az USA-val vagy az osztrákokkal, lettekkel szemben, különben baj lesz. Vagy megverhetjük az oroszokat, szmájli. A cseheknél nehezebb csoport, és tíz NHL sztár, de az edző láthatóan nem tudta összerakni a csapatot, kemény menet…..
Turhoparaszt 2013.05.05 16:56:02
A csapat, amelyik mindig jövőre jut fel. Kezdjük megsajnálni déli szomszédunkat, Mongóliát, ez nem lehet igaz! Végül kiraktátok azt a rasszista hokikapust is, aki niggerezett és csöcsörészett Amerikában, már nem emlékszem a nevére, de szép döntés volt! Eközben Szlovákia…..
Turhoparaszt 2013.04.24 15:04:20
Laszt jír áj vaz Kiskunmajsa, dö ötvenhatos kemp. Sírok baszmeg, csak még nem tudom, hogy vígalmamban vagy a szomorúságtól-e. Szegény litvánok, akik látják, szegény mi, akik láttuk. Vigyétek jóhírünk a nagyvilágba jól bele! Srácok köszi, tényleg! Nektek melyik a…..
Vöröshajú lányok Husis pizza 2013.02.22 17:30:00
..
Dunk Contest? - kérdezte cinikusan Lebron James a Twitteren, miután kihirdették a versenyzőket. A valaha az all star-hétvége legizgalmasabb eseményének számító, valódi küzdelmet és látványosságot hozó versenye mára közepesen izgalmas esztrádműsorrá vált, mert nincsenek igazi…..
Slovensko, do toho! Papírkutyák 2013.01.22 09:03:17
Nagyon megijedtek a „jobboldalon”: Mesterházy bocsánatot kért a határon túli magyaroktól Kolozsvárott. Az MSZP elnöke olyan területre merészkedett, amelyet huszonhárom éve a magát „jobboldalnak” nevező populista-"jobboldali" oligarcha vindikál magának: Erdély és a hatuma.…..
 A hétvégén a DopeManTV a zalaszentgróti Ibiza Diszkóban forgatott, ami a fantasztikus pizzája és a hihetetlenül kedves közönsége mellett arról is nevezetes, hogy őket hagyta ott két szám után, technikai indokokra hivatkozva a magyar sztárvilág legfényesebb csillaga, Majoros…..
Turhoparaszt 2013.01.14 18:42:43
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Jól jöhet Bálint Antóniának, hogy magánéleti válsága miatt újra a lapok címoldalára került. A Bors infói szerint az egykori műsorvezető ugyanis szerepet kapott az RTL2-n januárban induló Szombat esti lázban. Antónia hivatalos rajongói Facebook-oldalán azt írta vasárnap, hogy „jaj, nagyon jó hírt…..