Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Joci

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
  Pár napja több internetes hírportálon is  megjelent egy cikk, miszerint a bíróság ismét elmarasztalt egy ingatlanközvetítő céget a kizárólagos megbízása miatt, a következő címmel. A bíróság szerint az ingatlanközvetítő kizárólagos megbízása esetén is eladhatja ingatlanát a tulajdonos. Mióta…..
B.Joci 2020.02.03 20:55:34
@I Love Buda: Kedves László! idézve Öntől: "1. A mi megbízási szerződésünkben nincs apróbetű, bárki értelmezheti, kicsivel több mint 10 éve ezzel dolgozunk, egyszer sem kellett bíróságra mennünk miatta." Ha valóban "bárki" értelmezheti,akkor talán publikussá is tehetné cégük honlapján, szívesen elolvasnám, sőt akár egy linkkel közkinccsé is tehetné a nagy plénum számára, hogy mintaként szolgáljon..
Régen minden jobb volt rovatnak is hívhatnám a következő témát. A '90-es években elérhetőnek tűnő és a nagyjából elérhetetlen kategóriát egy dolog köti össze. A vágyakozás irántuk. Mérettől, formától függetlenül voltak/vannak olyan típusok, amiket egyszerűen érezni akarunk. Ezekről a típusokról vagy…..
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
olaszmamma Palermo kezdőknek 2019.06.17 19:09:25
Jártunk már Szicíliában, nem is egyszer, Trapanihoz és környékéhez kaptatok tippeket korábban, de megvolt már Siracusa gyönyörű óvárosa és a szuper Lipari-szigetek is, de Palermóhoz eddig még nem volt szerencsénk. Épp itt volt az ideje ellátogatni és igazságot tenni két  táborra szakadt barátaunk…..
Néhány napja írtam arról, hogy az EU vezetői Nagyszebenben elfogadtak egy nyilatkozatot, amiben a Nyugat-Európában zajló tüntetések hatására belevette az elfogadott nyilatkozatba, hogy szívén viseli a fiatal generáció sorsát, mondván, hogy joguk van egy kiszámítható és…..
B.Joci 2019.05.12 15:40:25
"A hulladék megsemmisítése komoly üzletág, amire a nápolyi maffia, a Camorra a nyolcvanas évek végén tette rá a kezét. A szemét megsemmisítésénél a legalapvetőbb környezetvédelmi előírásokat sem tartják meg, szabálytalan módon égetik el az autógumit, oldószereket, sőt, különféle háztartási gépeket is. Ennek során a légzést nehezítő vegyi anyagok kerülnek a levegőbe. A helyi vállalkozások inkább a maffiát bízták meg a szemét „eltakarításával”. Így olcsóbb, másrészt nem is akarnának ujjat húzni a Camorrával. A hulladékégetésnek ez a módja azonban a mezőgazdaságot is keményen sújtja. A gyümölcsök fogyasztása gyakran életveszélyes. Vizsgálatok megállapították, hogy a terményeken arzén és nehézfémek nyomai találhatóak meg. Sőt, olyan területek is akadnak, ahol a radioaktivitás is magasabb lett a megszokottnál.
A kormány mostani drasztikus beavatkozását nemcsak az államkasszából kieső tetemes összeg, valamint a környezeti hatások indokolják. Egy nemrégiben napvilágot látott felmérés szerint a Nápolyt övező régióban a férfiak között 47 százalékkal magasabb a rákos megbetegedések aránya, mint az ország többi részén. A nők esetében negyven százalékos ez a drámai mutató.

A maffia ráadásul Észak-Itália felé is terjeszkedik. Olaszország első számú „maffiavadásza”, Franco Roberti tavaly év végén azt közölte, jelentős illegális szemétlerakót találtak a toscanai kisvárosnál, Pratónál. Itáliát valósággal sokkolták az ügyész kijelentései. Toscana, Firenze és a régió régi történelmi emlékek mágnesként vonzzák a turistákat. Bár a helyi politikai élet képviselői hevesen cáfolták az ügyész állításait, Roberti alighanem tudja, miről beszél. Kiválóan ismeri a szervezett alvilág módszereit, ő maga Nápolyból származik. Roberti már tavaly novemberben is arra figyelmeztetett, hogy a szemétmaffia egyre inkább Észak felé tart, de külföldre is terjeszkedni próbál: Romániát és Kínát említette."
elgondolkodtató..