Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axaic

2 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor is meg kellett volna néznie a gyereket, ha egyáltalán nem oda tartozunk és egyáltalán nincs kártyája. Valamiért csak kitalálták a Hippokratészi esküt. Tisztelt Praxis!   A napokban sikerült olyan sajnos rossz tapasztalattal gazdagodnunk, amit szeretnék önöknek megírni.…..
Négy hónapos korára J. bőre egyik napról a másikra teljesen száraz lett, töredezett, piros foltos tetőtől-talpig. Az arca lényegében mindig piros foltos volt.  1. állomás. Körzeti gyermekorvos: Gyermekorvosunk diagnosztizálta: atópiás dermitisz. Annak ellenére, hogy atópiás…..
„I'm riding in the desert and I'm heading into nowhere The sun is showing me the way, I'm riding alone…” -Rednex- 3 napot töltöttünk a hegyekben, hatalmas mamutfenyők közt, lélegzetelállító csúcsokat meghódítva, állig beöltözve, fagyos szelek ostromait állva. Kalifornia…..
Megígértem Pistának, hogy szombatra összekalapálok egy posztot azokból a képeimből, amiket nem tudtam elsütni sem a BMW 2-es bemutatóban, sem a hétfőn érkező 4-es kabrióban, a Vegas-Los Angeles útra kapott X5-ösről szóló tesztben, de még a BMW Designworks-üzemlátogatásomról…..
axaic 2014.02.08 18:30:19
@visszakettopadlogaz: Szeretném még ajánlani San Diegot, La Jollat. Mi egy 2004-es gmc tucson-t kaptunk kölcsön, azzal járkáltunk egy hónapig, de 25 litert fogyasztott a városban 100-on. Mondjuk 200 Ft a benzin.
A hatóság hirtelen azt kéri, hogy mutasd be az öt éve befizetett illetékről a csekkszelvényt. Ha nem, fizesd be újra. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Te menj a hugyosokhoz, én majd ágyazok a lábasoknak. Mi ketten voltunk a lábasok az öreg harcossal. A prosztatások a hugyosok. Érdekesek a sorsfordító események. A legtöbbször nem is tudjuk, hogy az az esemény ami most éppen megtörténik velünk, az sorsfordító. Megyünk valamerre,…..
Mint az várható volt, kifelejtették a nyári fesztiválokat a retardált dohánymutyitörvényből, ezért most naponta 2-3x mehet ki 20-30 ezer ember a Sziget idején cigit vásárolni a szárazföldre, ha elhagyja a dobozát részegen/lelejmolják a punkok: Gyulay Zsolt fontosnak tartotta…..
Virágh Szabolcs írása "Ez színtiszta politika!" „Nem kell köszönni” – mondja Vekerdy Tamás, és felidéződik bennem kisgyermekkorom iszonyú szorongása édesanyám aggódó tekintetével a háttérben: baj van vele(m), mert nem köszön(ök) idegeneknek. A „nénik társadalma”…..
    Áder Jánosnak nincs választása. Az Alaptörvény S cikke szerint az Alaptörvény módosítását a köztársasági elnök öt napon belül aláírja. Pont. Nincs szó kivételekről. Megtehetné-e azt, hogy nem írja alá, arra hivatkozva, hogy őrködik az államszervezet…..
axaic 2013.03.12 18:20:30
GFG Blog Férfiasság 2012.10.09 07:12:21
„...mert előttem nincs múlt, utánam pedig már nem lesz szükség jövőre, mert nem lesz jövő, mivel az én létemet nem az idő méri, mert ami az egyik pillanatban még nincs itt, a másikban pedig már ott van, az időtlen – ez vagyok én, ez leszek én, aki egyszer csak ott leszek,…..
axaic 2012.10.10 11:08:16
Miután lett hűtőnk, internetünk, semmi sem gátolt meg abban, hogy kipróbáljam az internetes vásárlást. Nem az Ebay-re gondolok, hanem az élelmiszer vásárlásra. Írtam már arról, hogy vannak nagyobb áruházak, ahol már jártunk. De sose volt jó az a része, hogy amikor fizettünk…..
Természetesen nem tudjuk, hogy a közoktatásban tanító pedagógusok mekkora hányada támogatja a második Orbán-kormány oktatáspolitikáját. Ilyen típusú közvélemény kutatásoknak általában a kormányzat a megrendelője, a jelenlegi kormányzat azonban csak „nemzeti…..
Hétfői nagy lendülettel foglalkozzunk egy praktikus helyiséggel, a háztartási helyiséggel. Mos, vasal, szárít, dolgozik a boiler, dorombol a kazán, varr a varrógép, kis segítőink (porszívó, vasalódeszka, ruhaszárító, felmosó-szett, tisztítószerek, létra ...) itt…..
Praxis Korrupció a fogászaton 2012.01.18 08:54:00
Kedves mindnyájan! A hazai egészségügyi helyzettel kapcsolatban olvastam egy cikket lapukban. Már régóta nem élek otthon, a változások, amit 13-14 évente láthatok - a felhalmozódott keserűségek megtapasztalása mellett -, még engem is részesévé tett a hazai korrupt világnak. Az…..
A magyar kormány az elmúlt napokban szavakban megtette azt, ami eljuttathatja az IMF és az EU tárgyalóasztalaihoz. A kapituláció előkészítése megtörtént, mára a miniszterelnök is kimondott mindent, amit ebben a fázisban kellett. „A korábbi álláspontunk fenntartása nem…..
Az alábbi ügyben a Zugügyvéd sem érti, milyen üzletpolitikai érdek áll a mögött, hogy ha egy nyilvánvalóan hibás bevásárlókocsi miatt valakit baleset ér egy áruházban, és a felelősök próbálják időhúzással és mellébeszéléssel  elkenni az ügyet.Tisztelt…..
Kedves Praxis blog! Egy ismerősöm ajánlotta az oldalt, miután elmeséltem neki a velem történteket. Azt mondta küldjem el önöknek, én pedig így is teszem. A nevemet is nyugodtan közzétehetik. Sajnos nem volt időm a blogban eddig megjelent összes esetet végigolvasni, ha volt már…..
A magyar állam a diákok átverésében segédkezett, aminek véget kell vetni: morális kötelesség a diplomagyárak bezárása. Nem tudjuk, hogy Hoffmann Rózsának a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos tegnap kiszivárgott tervei a valóságban mennyire előrehaladott…..
 Előre föltetetik az ember kezét, széttetetik a lábát......És izomból tökönrugják.Eleve bűnözőnek nézik az összes köz- és kormánytisztviselőt, miközben elvárják, hogy eltartsák őket. Mármint a politikusok. Elvárják, hogy mosolyogva szopassuk az ügyfelet, miközben…..
Egy kérdés... 4.000 2011.01.18 14:48:00
Hány ifjúsági klubot üzemeltet a VI. ker-i önkormányzat, Hogy a 14-25 éves fiatalok esetleg értelmesen is eltölthessék a szombat estéjüket?A kérdés fokozható: hány ifjúsági klubot üzemeltetnek a budapesti kerületi önkormányzatok és hányat a fővárosi önkormányzat?..
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..