Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Müszélia

0 bejegyzést írt és 663 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
Müszélia 2014.05.12 18:52:44
Hiába szerezte meg a királylányt, a jussát nem kapta meg VV Krisztián, az egyszerűség két lábon járó hajdúnánási szobra, aki a villában látott először szoláriumot. Nem mintha ezzel bármi baj lenne, sőt, ő volt az a villalakó, aki végig őszintén, úgymond izomból…..
Müszélia 2014.05.06 16:16:09
@SmittyB: sőt, nagyon is könnyű. ráül, és széttörik alatta.
Müszélia 2014.05.06 16:21:50
@Agent Midnite Cooper: jól összefoglaltad. de valamit csak kell nézni, és még mindig inkább ezt, mint a szintén csak a pénzről szóló focit.
A Blikk szerint igen, hatalmasra dagadt ugyanis a logóbotrány, vagyis az az amúgy senkit nem érdeklő ügy, hogy Győzike jogosulatlanul használta föl a nemrég megjelent CD-je borítóján a TV2 Édes élet című műsorának logóját. Győzike és ügyvédje tagad, szerinte a logót a…..
Az Édes élet című TV2-s sorozat egyik történetszála volt, hogy az egykori(?) pornókirálynőről műtermi képeket készített a sztárfotós, köztük csöcsös-pinás sorozatot is, amit itt lehet megnézni. Mi meg az ugrás után megmutatjuk, hogyan pózolt Annácska, vagy hogy a jó…..
Müszélia 2014.04.30 16:23:41
Bevállalósnak mondta magát az első blikkre szegény ember Michelle Wildjának kinéző, bugyit csak vásár- és ünnepnapokon hordó VV Teó, de hiába vártak tőle vad leszbikus éjszakákat, csak VV Aurelio cerkáját huzigálta nem nagy meggyőződéssel. Ezen kívül szó szerint semmit…..
Müszélia 2014.04.28 15:59:13
@Vittore.: a villaújság után kiderült, viki nem értelmiségi. azt se tudja, hogy mi az. kb. mint a smitt pali doktorija.
A főleg a Jackassből ismert Steve-O egyik pompás műsora volt(?) a Killer Karaoke, ami két nagyszerű dolgot, a beszaratást és a fahangú, nyilvános éneklést házasította össze. A feladat az volt, hogy a műsorba önként jelentkező játékosok folyamatosan énekeljenek, miközben…..
Müszélia 2014.04.20 07:35:35
@so.what.: ez se magyar
Lezajlott a villa negyedik kiválasztása, a lakók a legutoljára beköltöző Ádámot küldték párbajozni. A testépítőnek mondott fiatalember intellektusa a sárga bögre bonyolultságával vetekszik, 24 órája sem volt a villában, amikor herezacskóját már az egyik nőtársa arcába…..
Testvérblogunk megújul, hétfőn kap új gúnyát, szebbet, modernebbet, használhatóbbat, mint a mostani. Ilyen lesz például az új logó: Ilyen meg egy poszt első bekezdése: Minden más itt, átvedlés hétfő hajnalban. ..
irkafirka másoké 2013.12.02 22:18:48
olvasása helyett, inkább a saját poklomról kellene írni.....
A várakozásoknak, fórum- és facebook-kommenteknek ellentmondó eredmény született a Való Világ 6 második párbaján: a nagy szájáról ismert, lelki terrortól és igen tapló beszólásoktól sem idegenkedő VV Viki nyerte a néáző szavazatok 57 százalékával. Ellenfele, a lazának…..
Müszélia 2014.02.18 17:24:55
@arckster: így van, jól látod
Valamilyen rejtélyes oknál fogva az emberek szeretik, ha 10 pontba foglalnak nekik valamit, gondolom, már a Tízparancsolat is azért áll éppen ennyi ukázból – illetve tiltásból, mert az Úr is tudta, hogy mennyire van kalibrálva az emberi elme. Valentin-nap lévén meg már úgyis…..
Müszélia 2014.02.16 15:24:48
@α Ursae Minoris: igen, tényleg emelni kellett a státuszukat - egy "démon" elrabolta és fogságban tartotta a lányokat, akik ezek után nem számítottak tisztességesnek, vagy hogy is mondjam. de a 16.108 házasság mind igazi volt, és mindegyikből 10 fiú és 1 lány született (a lány nem olyan értékes). nem tudom, miért 16.108 - ebből 8 nem volt a démon foglya, és a 8-ból 2 az igazi, nagy szerelem.
indiában volt egy időszak, amikor azt képzelték, hogy a bölcs aszkétáknak nagyobb erejük van, mint a Védák isteneinek. aztán ezek a védikus istenek kimentek a divatból, és csak úgy emlegették őket, mint mi a görög-rómaiakat, pl. egy versben: ámor nyilai, kipattant a fejéből (az ötlet) mint athéné zeuszéból és hasonlók.
a puránák korában indra kifejezetten rosszul járt, részeges trógernek, tolvajnak stb. állították be. ma már sehol sincs, csak Krisna (Visnu) vagy Siva fontos.
Müszélia 2014.02.16 15:26:53
@Gloria Mundi: a ronda kisgyerek a pedofilok büntetése.
az a legjobb, amikor elrablás közben még pisil is.
Müszélia 2014.02.18 17:02:44
@FunkTazmagora: a csőrükkel...
Zsótinak erotikus álmai vannak, kérem szépen, meredt pöccsel ébred reggelente, és ami ebben tragédia, legalábbis Zsótinak, a kispesti Rómeónak és Dorkának, durcás, dacos, defektesen dedós, dekoncentrált de deflorált delnőjének, hogy Zsóti az álmában Pink Zsófit pocsíkolja…..
Müszélia 2014.02.07 16:04:16
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: asztat nem tudom, de dévid nagyon hasonlít a mentalistára.
Túl vagyunk a csókok estéjén, a reggel azzal indul, hogy a zombik kimennek kajáért, és találnak egy műpókot amit a kedves szerkesztők rejtettek el a teszkóstejek közé mintegy véletlenül ugye, mert ők aztán kurvára nem tudhatják, hogy van bent egy arachnofóbiás játékos, ugye?…..
Müszélia 2014.02.05 08:26:36
@Schlomo Goldberg: bearanyoztad a reggelemet
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
Müszélia 2014.02.01 09:09:40
@SmittyB: nana, ott nemcsak 1 narancs volt.
és ott se lett semmi baja a provokátornak (olivér)
Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de…..
Müszélia 2014.02.01 08:19:02
@Shoyu: vv5 verát nem elfelejteni!
Müszélia 2014.02.01 08:56:02
@nosce: a vv4-be is bevitték tordast, aztán milyen jó húzás volt. életemben nem találkozta, annyira idegesítő tyúkkal, mint az volt.
(a nővére ssemmi.)
Talán nem túlzás azt mondani, hogy Ádámnál és Évánál nagyobb hatású mitológiai szereplőket nehéz elképzelni (tippeket azért szívesen fogadok), noha olyan sok szöveget nem kaptak a forgatókönyvírótól. De ki mondta, hogy a hatásos forgatókönyvhöz bonyolultság kell? A…..
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Albert Einstein szerint: "A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Hazai Darwindíj-várományosaink mintha igazolni akarnák ezt a tételt, a józan ész és minden figyelmeztetés ellenére addig kísértik a sorsot, amíg fel…..
Müszélia 2014.01.06 17:02:05
@telkoe: chamonix
Egy internetes szavazáson, pontosabban a Magyar Gyökérhatározó néven ismert oldalon arra lehetett szavazni két héten át, hogy ki irritálta a jónépet a legjobban 2013-ban. Persze mint minden ilyen esetben, nem lehetett csak úgy egy random személyt megadni (a szomszéd Pista, mert…..
Gyakran felteszik nekem ezt a kérdést ismerősök is, ismeretlenek is. a válasz egyszerű: van. Persze kicsit bővebben is érdemes megválaszolni a kérdést. Az egyik legviccesebb Heston Blumenthal produkció volt, amikor a világhírű angol séf egy viktoriánus lakomához egészben…..
Müszélia 2013.12.17 15:50:43
Némelyik egészen régi (amerikai viszonylatban, persze), egyik-másik újabb keletű, olyan is van, amelyik csupán két éves, vannak különösen is szépek és találóak, vannak banálisak és semmitmondóak, még egy helytelen is akad köztük – mindenesetre az USA huszonöt államának, vagyis a tagállamok felének…..
Müszélia 2013.12.13 10:07:21
@G.d.Magister: frugalitas miseria est rumoris boni
Péter hiába kereste az Aréna Tescóban az akciós dvd-ket, senki nem hallott ilyenről arrafelé: Kezembe akadt a Tesco legújabb akciós újságja, és benne az alábbi akció.  Mivel az "5-öt visz, 200-at fizet" elég vonzónak tűnt, rögtön felkerekedtem, és elbuszoztam az…..
Müszélia 2013.12.05 10:14:29
Félrefordítások Szeged revisited 2013.10.12 17:39:59
Nekem valami azt súgja, hogy sp ezen posztunk hatására küldte a lenti képeket. A szegedi Béke Tanszék pár száz méteres vonzáskörzetében találtam ezeket az érdekességeket. Úgy érzem, eljött az ideje, hogy elküldjem őket. :) De mit akarhatott mondani ezzel a művész? A…..