Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sikos Géza dr.

80 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trump elnök új hajviselete..
Hajbeültetés megoldja a kopaszodást? Hajbeültetéssel véglegesen meg lehet szabadulni a kopaszodástól? Kérdezik azok a páciensek, akik nem olvastak semmit eddig ebben a témában, de találkoznak ilyen állításokkal.Nos röviden válaszolva: NEM, hajbeültetéssel nem lehet véglegesen megszabadulni a…..
A válasz röviden: NEMBővebben:A hajbeültetés a már hiányzó hajat pótolja. Nincs hatással a már kihullott és a még nem kihullott hajszálakra. (Illetve utóbbiakra lehet bizonyos hatása, de csak átmenetileg - lsd. "shock loss" jelenség - Ritkán a beültetési területen, egyes esetekben az adóterületen a…..
Adóhely FUE hajvétel közben, FUE graftok kivágása és kihúzása. Jól láthatóak a körbevágott, kihúzásra váró egységek és már üres szúrások, ahonnan már kihúztuk a graftokat. www.shklinika.hu..
Fue hajbeültetés természetes és igen hatásos eredménye nagy kiterjedésű hajhiány esetén. Két műtétet végeztünk kb. 8 hónap különbséggel. Összesen 5167 graft,  10572 hajszál került beültetésre, amely megfelel 2.05 haj/graft sűrűségnek.Az első műtétet az elülső területen, a második beavatkozást a…..
Kérdés: két napos hajbeültetés jobb vagy az egy napos? Válasz: teljesen egyértelműen az egy napos műtét minden szempontból előnyösebb, mint a több napon keresztül végzett hajbeültetés..
Két lépcsős FUE hajbeültetés nagy hajhiány fedése gépi FUE hajbeültetés technikávalPáciensünk középkorú férfi, Norwood VI. fokozatú hajhiánnyal. Ahogy a képeken látszik ez már kiterjedt kopaszodást jelent, kb. 50.000 szál hiánnyal. Megoldás: FUE hajbeültetés,5114 grafttal a Sikos Klinikán!..
Orbán Viktor 2016. március 15 -én a Nemzeti Múzeum előtt tartott beszéde közben, esőben.Forrás: Fotó: Berecz Valter  24.hu Ahogyan már évekkel ezelőtti posztunkban jeleztük, Orbán Viktor miniszterelnök úr is kevés hajhiánnyal küzd, ahogyan a korabeli férfiak jelentős része. Jó fodrásza van, haját…..
Sikos dr. a TV2 Mokka műsorában a hajbeültetésről és a kopaszodásról Nagy Feróval és Kárász Róberttel 2016 02.http://tv2.hu/…/202657_nagy-fero-es-karasz-robi-is-kopaszra…‪#‎hajbeültetés‬ ‪#‎hajbeultetes‬ ‪#‎hairtransplant‬ MOKKA / Nagy Feró és Kárász Robi is…..
2015 őszén az ISHRS a legnagyobb nemzetközi hajbeültetési szakmai szervezet felhívást tett közzé melyben a leírják, hogy a hajbeültetési marketingben ( hirdetések, web oldalak, beteg tájékoztatók stb.) milyen állításokat és megfogalmazásokat kell elkerülni, mert azok félrevezetőek és alkalmatlanok a…..
Hajszálak- hajtüsző egységek kivétele, feldolgozása során lehetséges veszteségekről A jó hajnövekedéshez szükséges, hogy az átültetésre kerülő follikuláris egységek-hajtüszők ne sérüljenek meg a kivétel –feldolgozás során...
A Sikos Klinikán végzett  hajbeültetés műtétek során minden lépést többszörösen ellenőrzünk, és minőségi kontrollnak vetünk alá...
Hajbeültetés előtt kevés előkészületre van szükség, a gyógyulás pedig gyors, egy hét után bárki gond nélkül tud visszailleszkedni a normál életvitelébe. Ilyenkor már nincs nyoma a műtétnek, csak a rövidebb haj lehet eltérés a megszokottól. Posztunkban a részleteket…..
    A különbségeket az eltérő fejbőr és hajtulajdonságok okozzák. Az eltérő tulajdonságok miatt a FUE hajvétel technikai paramétereit mindig az adott pácienshez igazítjuk. A képen jobb oldalon vékony hajszálas graftokat látunk, több szövettel körbevéve, valamint a graftok…..
sikosdr készítette ezt a képet. FUE hajbeültetésnél beültetett graftok közvetlenül a műtét végén..
sikosdr készítette ezt a képet. Fue grafts 4-5-6 hairs. This hair/graft density is rare but this patient has a lot of these 4-5-6 hairs graft. We harvested 6585 hairs in 2548 grafts which is 2.584 hairs/graft.Though tissue is less at the bottom these grafts will grow nicely.Sikos Clinic Budapest…..
A hajbeültetés története és lehetőségei Manapság – főleg az interneten – széles körben elterjedtek a hajbeültetés műtéttel kapcsolatos tájékoztatók, honlapok, amelyek széles tárházát kínálják a legkülönfélébb információknak. Ezek az ismertetések sokszor kiváló…..
KÉRDÉS: Eddigi ismereteim szerint 40-60 graft/cm2 sűrűséggel lehet a homloki területen jó és természetes eredményt elérni, de gondolom, minden sebésznek saját véleménye van a kérdésben. SIKOS DR. VÁLASZA Készítsünk egy egyszerű számítást, átlagos (körülbelüli)…..
Spencer Kobren's The Bald Truth Ep 127 - Going Turkey For A Cheap Hair Transplant? Watch This First! from Spencer Kobren's The Bald Truth on Vimeo. Spencer Kobren and Joe Tillman discuss Joe’s undercover consultation with one of the countless hair transplant mills that are now…..
A FUE hajvételi módszer szinte mindig, de nem minden esetben alkalmazható. A korszerű hajbeültetés egyik fontos részlete a FUE hajvételi technika. Ennél az eljárásnál az átültetésre kerülő hajszálakat (hajtüsző egység graftokat) egyenkénti kihúzási technikával nyerjük ki…..