Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Green Tech Castle

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este, amikor az oslói támadások elsői hírei után már folyamatosan a CNN breaking newst néztem, a műsorvezetőkkel és szakértő kommentátorokkal együtt egyre nőtt bennem is a meggyőződés: iszlám fundamentalisták voltak. Már megint ők. Hát persze. Nem akartam azt a hibát…..
Green Tech Castle 2011.07.23 18:26:18
@Kompli:
De ez csak egy csoportra vonatkozott vagy nem, ő a kormánynak akart ártani de tojt rá, hogy a lezuhanó törmelékek embereket ölnek. Viszont a szigeten elképzelhetően a miniszterelnököt kereste, de az a hírekkel szemben nem pénteken akart kimenni oda...Munkáspártiakat ölt....
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
Green Tech Castle 2011.07.20 10:53:32
@Megmondommitgondolsz:
X6-sal járkáltam kint németben, nem rossz, de nem éreztem benne jól magam...az új 7-es belülről tetszik, de a BMW-ben egy soha nem tetszett - túl magasan van a műszerfal és ahhoz képest lent az ülés..nem érzem magam jól benne, idegesít az a tudat, hogy a pofámba jön a műszerfal...:)
Green Tech Castle 2011.07.23 11:41:11
@Donor:
Tök igaza van - nekem is Audim van, de nem sokáig, kellene egy tisztességes autó:o)

Már unom a városi 14 literes fogyasztását,
igaz országúton a 7-7,2 megvan, de ez akkor is gyalázat :)...3.0 V6 220LE 30 szelep és 6 gangos automataváltó
Green Tech Castle 2011.07.23 12:06:07
@Donor:
egyetértek veled, mint a szar ásványvizet a szénsavval, ami elveszi a pocsék ízét..:).ja
Február 18.-án tettük közzé azt a felkérést olvasóink felé, hogy ha van rá szabadidejük, akkor töltsék ki Turbucz Dávidnak, a Horthy-mítosz blog szerzőjének a kérdőívét. Azóta megszülettek az eredmények is, lássuk, hogy mi derült ki a nem reprezentatív…..
Green Tech Castle 2011.07.23 10:19:42
@Kendaq Pendragon:
Amit 48-ban elértünk, azt elvesztettük Trianonnal..ennyi nem több...

Van egy elméletem, amelyben az Állandó a nyerő..a Változó a sorscsapás...

Ha az ember egy állandó állapothoz szokik, számára az a béke..ha egy folyamatosan változó le-fel hullámzásban van része, az maga a katasztrófa és a veszteség. A 4 évente ismétlődő magyar választási rend csak a selejteket hozza a felszínre mindig, most is....Egy állandó királyi hatalom, nég ha csak a látszatát adja a hatalomnak, ezerszer jobb, mert tradicionális és reménytadó a népnek. Horthyra nem úgy emlékeznek a népek, mint amilyen a zsarnok de állítólag igazságos Mátyásra
Örülünk, Vincent? Sz@rbor 2011.07.22 11:24:00
Strasbourg megvédte a borszarozáshoz fűződő alapvető emberi jogunkat. Ennyivel is beljebb vagyunk. Mégis csak volt értelme csatlakozni az EU-hoz. Ha a médiatörvényt, a munkavállalói jogokat, az ombudsmant, a népszavazást, a független bíróságokat és az Alkotmányt nem is, de…..
Az előző posztban szó volt a politikai kommunikációról, a kommentekben meg is kaptam az obligát választ, hogy az egyenlő a hazugsággal. Ezt majd egyszer egy külön írásban megpróbálom tisztázni, most csak azért idézem fel, mert tegnapról mára virradóra egy egész kontinensnek…..
Yves horrorsztorija után Homár legyen a talpán, aki beteszi a lábát az aquincumi Auchanba. A pénztáros a helyszínen beismert hibájából kevesebb tejet számolt el, mint ami a kosárban volt, amit a biztonsági őrök a vásárló lopásának akartak elkönyvelni. Naiv ügyfél ehhez nem…..
Nem nagyon akartam én erről írni, mert mit lehetne, amit ne írtunk volna már meg annyian és annyiszor, mire csudálkozzunk rá újfent nagy mangaszemekkel, tán arra, hogy egy gauleiteri rendszert üzemeltető párt gauleitere a szerepét vidéki tanácselnökre vette? Hogy annyi esze…..
   Szerzőpárosunk viszonylagos tömörséggel összefoglalta, hogy Gyöngyöspatának miért lett jobbikos polgármestere: mert mindenkinek tele van az izéje, nagyjából mindennel. Erről kár is lenne vitát nyitni, az azonban megér néhány kósza leütést, hogy hogyan is reagált…..
Nézegetem ennek a Balázs Józsefnek a parlamenti adatlapját. Önálló indítványok száma: 0. Felszólalások száma: 3. Kemény ... Végzettség: jogi szakokleveles közgazda, ELTE, Jogi Továbbképző Intézet. Nyelvvizsgák száma: 0. Nagyréde polgármestere, Gyöngyös…..
Nem sok olyan ország van, ahol lakóautókat/lakókocsikat olyan megbecsülés övezné, mint az Egyesült Államokban (kivétel Hollandia). Talán egy picit az amerikai álom része, hogy sokan kötelezőnek érzik - felpakolva a családot - neki vágni egy ilyen alkalmatossággal akár egy több…..
Green Tech Castle 2011.07.20 20:00:05
@chipanddale74:

használtan
Green Tech Castle 2011.07.20 20:04:07
@bazd meg:

Bazd meg
Nem várt, önkéntes segítőtársat kapott a magyar gazdaságpolitika alakításához Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter - ráadásul nem akárkit: egy igen jeles kortárs magyar költő, a magyar irodalom egyik legfontosabb szakmai szervezetének, a Magyar Írószövetségnek az elnöke,…..
Green Tech Castle 2011.07.17 12:54:18
@Égő Ákos:
DE utálom ezeket a kifejezéseket, rühellem a MOL-t, nekem a MOL egyenlő a környezetpusztítással...
Sármos, bájos, valamint ár-értékben is arányos személy- és kishaszonjárművekben történelme során sokszor alkotott nagyot a Fiat. A Magyarországon ősztől kapható Fiat Doblo Work-Up épp az utóbbi területen készül nagy durranásra. Lényegében egy gyárilag platóssá alakított…..
A BMW-nél egy olyan Android alkalmazást fejlesztettek ki, aminek segítségével minket, hétköznapi autóvezetőket is bevonnak az BMW EV vagyis az elektromos jármű kifejlesztésébe.Annyi a dolgunk, hogy autóba üléskor egy klikkel indítjuk a programot, majd miután rögzített minden…..
Szerencse, hogy már nincs válság, és minden egyre jobb lesz. A Homár nem is érti, Feherb miért akadt ki Aldi sajátmárkás joghurtján. Az Alpok minőségét felváltotta az Alföld, csak a nyersanyag adottságai változtak. Meg a doboz lett kisebb, biztos a gyártósor erre van belőve:…..
Green Tech Castle 2011.07.16 11:30:00
@Goompah:
Nem konzerveket veszek, hanem tasakos kaját
Green Tech Castle 2011.07.16 11:39:19
@Goompah:
Ne aggódj, feleséggel pont erről beszéltünk tegnap - ezután a cikk után:o) - hogy váltunk, ki van adva nekem az utasítás, kerítsek másik, de jobb kaját...ár/érték arányosan.

Na melyik "ugyanazt" válasszam?
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Akkor szeretem a politikusokat igazán, ha az álszent cukormáz leolvad róluk a nyári hőségben, és a lábuknál összegyűlt ragacsos dagonyában tapicskolnak önfeledten. Külön öröm, ha olyan ügyben teszik ezt, amiről nemrég még konzultáltak is velünk. Nemzetileg, ja.Az Orbán…..