Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galatt

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem friss hír, de annál érdekesebb: nagy bajban a Sega. A rolót ugyan nem húzzák le, de a negyedévet nem nyereséggel, hanem súlyos, 7 milliárd jenes (majdnem húszmilliárd forintos) veszteséggel zárják. Ízlelgessük kicsit ezt a számot és közben gondolkozzunk el azon, hogy 1.…..
Van ez a botrány, ugye (már ha ezt annak lehet nevezni), hogy a Mass Effect 3 befejezése sok rajongónak csalódást okozott. Nagy igény mutatkozott ennek kibeszélésére, ezért nyitok egy külön posztot, hogy ne más posztok alatt gyűljön a sok offtopic hozzászólás, ami esetleg még…..
Mivel úgy fest, elköteleztük magunkat az All Inclusive mellett, megint megbolondítjuk a dolgot egy szavazással. A mai részben megszakítjuk adásunkat és kicsit Sharpton oldaláról nézzük a dolgokat. A fejezet végén arról szavazhattok, kinek a szemszögéből lássuk a következő…..
Ugyan a Monkey Island sorozat már kapott egy hosszú cikket a blogon, a játékcsajrovatban simán helye van a széria női szereplőjének, Elaine Marley-nek. Elaine ugyebár a játék szigetvilágának kormányzója, valamit a sorozat botcsinálta kalóz főhősének, Guybrush Threepwoodnak a…..
A palota furcsa volt az Istenhívók társasága nélkül. Minden fenséges hangulatát elvesztette. Továbbra is egy tágas, űrkorszakbeli fémötvözetekből és műanyagokból készített high-tech sátor volt, de elhagyta Isten jelenléte. Ha egyedül maradt, Ted csak Ted volt. Két légy járt…..
Mindenekelőtt nyugi, a posztot nem Hancu írja, tehát kicsi az esélye, hogy a végén kiderül, töke van a játékcsajnak. A gyanúsan becézett Jacket, a Mass Effect 2 szereplőjét akár Subject Zerónak is nevezhetnénk, ha már a történet szerint ezen a néven is fut a pszichopata…..
Ted, a Sziget új istene életében először látott közelről holttestet. Ez illett a helyzethez, mert a Sziget új történelmében először történt gyilkosság. A kunyhó előtt fekvő holttest látványa más volt, mint amire számított. A halott fiú nem tűnt többnek egy elhagyott…..
Sokáig döntetlen volt, de aztán csak sikerült megszavazni! Itt az új rész. Köszi az olvasást és a szavazást! 3. Sharpton és emberei visszavonultak a Ra’shat Küldöttei számára elkerített kis településre a Sziget túloldalán, Ted pedig elfoglalta a helyét a Sziget…..
IDDQD A legjobb Star Wars játék 2011.07.14 09:39:00
Amivel soha nem fogsz játszani. Kivéve, ha valamikor a chicagói University of Illinois egyetemen jársz, ott is az Electronic Visualization Laboratory feliratú ajtó mögötti laborban. Itt található ugyanis a Tactile nevű gigászi érintőképernyő prototípusa, amin a Fleet Commander…..
Sziasztok! Köszönöm a szavazatokat! Egy szavazaton múlott, de az All Inclusive nyert, úgyhogy folytatódik is.  Az alján új szavazás. 2.   Ra’shat, az Alkotó, az Örök, a Kegyelmes már két zacskót rókázott tele. Szerencsére ahogy a helikopter felkavarta a friss…..
A Facebook LIKE gombok meghaltak (köszönöm mindenkinek, aki felhívta a halálhírre a figyelmemet.). Vígan siratjuk őket, mert van helyettük szavazás. Melyik okosságot folytassam jövő héten? #container_poll4192 { background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #303030; color:#000000;…..
2011. Augusztus 15. 02:00 Az Országos Meteorológiai Intézet működése során sokszor hibázott, de ekkorát még soha. Adatbázisuk szerint a Nap óra 26 perckor – két és fél óra múlva – kel fel.  Tévednek. Dávid ezt az órát is kész lenne ébren megvárni, ha egy…..
Az iroda valamiért nagyon idegessé tette Tedet. Újabban feszélyezte, ha nem neki ment a legjobban a szobában – szerencsére erre egyre ritkábban volt példa. Itt mégis úgy érezte magát, mint az egykori csóró kis rendszergazda. Nem tudott semmit tárgyalópartneréről, de ha…..
LIKE. FOLYT. KÖV. Mi is ez? 2011.07.07 16:59:00
Sziasztok!Ha itt vagytok, alighanem a barátaim vagytok. Ez esetben: mizu?Régen írogatok össze-vissza dolgokat mindenféle komolyabb terv nélkül. Tudom, van köztetek akit érdekel (ha nem csak jó fejek akartatok lenni) úgyhogy arra gondoltam így a legegyszerűbb megosztani veletek.…..