Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. KOTász (Cobretti hadnagy)

0 bejegyzést írt és 411 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zaka barátom privát, a csapat jelenlegi helyzetére utaló kérdése mentén úgy érzem, hogy most kicsit mintha a vágóhídra küldött volna, de ha már így van, akkor gondoltam nem két soros válaszom legyen a nagy nyilvánosság elé is tárva és kezelném inkább vitaindítóként a következő sorokat, miközben…..
Kis technikai leállás után újra beharangozóval jelentkezünk, amihez természetesen tippjáték is tartozik. Ha valaki esetleg - a 'biztoshoz hasonlóan - átaludta volna az elmúlt hónapokat, az most úgy érezheti magát, mint Pamela a Dallasban, lévén, hogy szinte semmi nem történt, és az egész EB…..
labdabiztos Artie Kispesten 2017.05.03 19:48:16
Miközben a biztos szerkesztősége messzebb van korábbi csúcsformájától, mint Gellei Imre aktuális csapata a bajnoki címtől,  a posztsivár időszakban nem várt helyről kaptunk segítséget. Az ősz folyamán, mikor a Honvéd menetelése még csak a szárba szökkenés fázisában volt, Artie sporttárs felelőtlen…..
Pontosan egy héttel legutóbbi, kudarcba fulladt hadjáratát követően próbál meg szépíteni a Milan vasárnap, azon a bizonyos jókora, szurkolókat földhöz csattintó pofon, vagyis az Empoli elleni hazai zakó után. Tenné ezt meg majd a Crotone vendégeként, akikre nyugodtan rájuk lehet fogni, hogy az…..
labdabiztos Eltitkolt dokumentumok 2017.04.05 14:43:29
Miután a róla elnevezett akadémia is megható sorokkal, a „Kispest” és „Honvéd” kifejezések kerülésével emlékezett Öcsi bácsi születésének 90. évfordulójáról, úgy érezzük, a korszellem jegyében, nekünk is a nyilvánosság elé kell tárnunk eddig soha nem látott dokumentumokat...
Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2017.04.26 12:58:30
@fran7: igazából de, adtak, egy rakás lóvét, az integritás fejlesztésére, országos szinten képzések voltak, stb.
igazából meglepően őszinte előadók voltak, pl. pénzügyi szakemberek elmondták, h azért jó stadiont építeni, mert ott az általános 5-10%-os visszaosztás helyett 20-30% a bevett gyakorlat. mondjuk gondolom azóta ezek az előadók már önkritikát gyakoroltak.
labdabiztos Pintér Felcsúton 2016.12.22 22:01:25
Sok szeretettel üdvözöljük Pintér Attilát a Puskás Akadémia kispadján, két Felcsút-közeli archív nyilatkozattal...
Sörmeccsek során van túl a válogatott, és két felejthető összecsapással letudta az idei meccsnaptárra rendelt összecsapásokat. "Senki ellen sem lehet biztosra menni, de Andorrát mindenképp verni kell" - kategóriás volt az első meccs, és a szimpatikus kiscsapattá válásnak még a látszatát is kerülő…..
A hazai első osztály küzdelmei majdnem féltávhoz érkezett, és nem tudom eldönteni, hogy a pozitív vagy a negatív meglepetésből van-e több eddig. Ha abból indulunk ki, hogy vezet a Vasas, akkor az meglepetés, ha azt is nézzük, hogy miért, akkor egyáltalán nem. A 14. fordulóban 2 stadion-búcsúztató és…..
Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2016.11.08 09:44:39
@Futó Lada: a gond azzal van, hogy a kártyák bevezetése előtt korábban is beírták kézzel az adatokat, mégsem tartott ennyi ideig ennél sokkal több ember esetén sem, odamentél meccs előtt 20 perccel, volt sor is, de a büfében lévő ismételten kivárt sor (sör) után is, max 5 percről csúsztunk le. Tehát itt valami extra gebasz volt sztem, de szerencsére pont a meccs amúgy is felejthető részéről maradtunk le.
 Hát Drága Béláim az Úrban, ez is bekövetkezett. Vártuk már, mint Kövesi a Csabagyöngye-Fősör meccset. Nem elsősorban a 12 . fordulóról mondom ezt, hiszen azt azért a laikus drukkereknek is világos volt, hogy a 11. forduló után minimális odds-al fogadhatnak arra, hogy a 12. fog következni. Nem is…..
Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2016.10.15 09:27:26
@fran7: a konkrét mezszáma emlékeim szerint a nyolcas volt, de ettől még persze értem a megjegyzés lényegét. egy másik Vasas-szurkoló azt mondta anno, ha futna is, akkor már régen nem nálunk játszana :)
A poszt eredeti munkacíme az volt, hogy "A magyarok jobbak Lettek, vagy beletörik a svájci bicska", de amellett, hogy semmi értelme, még ráadásul azt feltételezné, hogy megfeledkezünk a méltán népszerű U21-es válogatottról, amely az U21-esek számára kiírt EB selejtezők utolsó 2 körében lesz…..
labdabiztos Játékost vegyenek! 2016.08.17 15:05:43
Pár napja már megénekeltük Dzsudzsák klubváltását. Erősen leszállóág jelleg, azóta ő és menedzsere is elismerte, a PSV után el lett ez rontva. Azért Vörösbaranyi József ma még feltette a „Van visszatérés a Bundesligába” lemezt. Ennek kapcsán megnéztük, kikkel is dolgozik ős és néhány konkurens, és a…..