Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SecretGhost

72 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz fába vágja a fejszéjét az az ember, aki ma Magyarországon jó kézműves sört keres. A választék hatalmas, a minőség pedig ingadozó. Egy hónappal ezelőtt levelet írtam, valamennyi magyar kézműves sörkészítőnek, hogy tesztelés céljából kérjek tőlük a termékeikből, s igen nagy számban kaptam is.…..
SecretGhost 2014.04.07 22:40:31
@Phteven: valszeg mert te irokéz madár vagy
Milyennek látszik a mai magyar valóság Spanyolországból? Hazalátogatva pedig kívülállónak érezheti magát az ember, kiszakadva az otthoni körülményekből, már egy sor dolgot nem hogy nem ért, fel sem fog – írja mai szerzőnk, Gyula Sándor, aki saját megfogalmazása szerint…..
Subba Magyarnak lenni is Cum 2013.10.07 14:37:21
Miközben nagy büszkén verjük magunkat a Világ előtt, hogy mekkora király nemzet vagyunk (világbéna történelmünkkel, amit az illuminati hamisít persze), ilyen kis finomságokkal csikizzük tudatlanul a reptérre keveredő külföldieket. És egyben tökéletes esszenciája napjaink…..
Jaj, reszketek a gyönyörtől, hát ki követte el az év tumblr-ét???!!! Rozmaringos vízzel mosnám a lábát, kérem jelentkezzen!! A Matekosok nem ezt érdemlik x(..
SecretGhost 2013.08.03 20:36:06
Subba Eközben Hollywoodban 2013.02.06 12:29:40
A Magic Boys című bukott film forgatása alatt haverkodott össze Michael Madsen és Herczeg Zoli, aki adott néhány saját ruhakölteményt a híres színésznek. Madsennek állítólag annyira megtetszettek a gúnyák, hogy nyomban közös márkát akart Herczeggel. Zoli ezt büszkén le is…..
EXTRA MUROS Kordononkívüliek 2013.02.02 12:38:49
Konok Péter írása "Az úgynevezett jogvédők a jog határait feszegetik: van képük kikövetelni, hogy aluljárókban végezhessék dolgukat a hajléktalanok, és ahhoz is veszik a bátorságot, hogy a hatóság által kihelyezett korlátokat és berendezéseket önkényesen eltávolítsák" -…..
2012. november 30-tól a Ryanair foglalások esetében már nem lehet kikerülni a kártyadíjmentes foglalást. Utanként és utasonként 6 € / 6 £ tranzakciós díjat kell fizetni minden foglalás esetében, így egy Ryanair retúrjegy ára + 12 € / £ összeggel megnő. Ez vonatkozik…..
Mostanra bizonyára minden kedves olvasónk megkapta a miniszterelnök legutóbbi (2010 óta egyébként a hetedik) levelét. Ezúttal nem konzultálni kíván velünk Orbán Viktor, hanem tájékoztatni a nemrégiben bejelentett 10 pontos munkahelyvédelmi akciótervről. (Erről szóló…..
Subba Ákos 2012.08.01 17:02:52
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ..
Tegnap Matus dobta be a fórumba, hogy 99 Ft-os jegyet vélt felfedezni Budapest-Bergamo viszonylaton. Kis idő múlva a fórumozók hada kezdte zsákolni a valóban mindennel együtt 99 Ft-os jegyeket. Jó pár prepaid kártya került fekete listára a sok foglalás miatt (ilyen kártya…..
A dunaharaszti palackozó ünnepélyes avatója után újabb területen fűzi szorosabbra az együttműködést a magyar kormány és a Coca Cola. "A magyar emberek nyugdíjának megmentésével bizonyította be Selmeczi Gabriella, hogy egy nagyobb feladatra is készen áll" - nyilatkozta…..
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
Ettől válik még nyomorultabbá a nyomor az irodádban! Itt megnézheted hogy mit csinálnak azok, akiknek sokkal jobb mint Neked! De nyugi, IzomTibi leírja, hogy miként tudod te is nagyon adni neki, hogyan kell ezt, legalábbis kamuból az Instán! ..
"Tulajdonképpen optimista vagyok - hajtogatta előszeretettel -, elvégre a dolgok alakulása végül a legsötétebb jóslataimra is rá szokott cáfolni" – Claudio Magris Na, jó, még nem egyből szólnak a harci dobok, a valódi mozgósítás várat magára szeptemberig. Generális Gyuri…..
Subba WTF: Elég meleg médiahack 2012.05.23 14:41:00
 A nap hírlevele szerint hálistennek mégis megtartják a melegolimpiát Budapesten!..
SecretGhost 2012.05.23 21:17:24
@Tandem: Hagyjuk már ezt a balliberális szöveget! Mehetnél az EP be is ezzel a szöveggel. Nincs is itt demokrácia és mindenki diszkriminatív csak a melegek nem mi?
Székhelyi József egri kitiltásának ügyében már minden elhangzott, sőt az ellenkezője is. Szépen dagad az ügy, nyilatkoztak az érintettek, történt feljelentés, van diplomáciai botrány, lesz vizsgálóbizottság, és minden, ami kell. Tapasztalataim szerint az ilyen ügyek háttere…..
Subba Kossuth-díjas pisztolytáska 2012.03.14 15:46:00
forrás: FN..
SecretGhost 2012.03.14 18:50:26
Varánusz Ki fizeti a bayerzsoltit? 2012.03.07 13:05:44
 Miután pártunk és kormányunk rácsibészelte nemzeti adóhivatalát a Milla két prominensére, fölmerült a társadalmi igény, hogy akkor tessenek mondani drága békemenetelők, honnan, miből a plakátbőség? A HVG utánaeredt a dolognak, de csak riadt pislogással…..