Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TudatosPénzügyes

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alapvetésekkel összhanban az egészség oka a Lélek állapota, nem pedig a testté. Ami a testben megnyilvánul, az már csak okozat!Az egészség, vagy ha úgy tetszik egész-ség a Lélek harmóniája, az energia (emlékezz rá: minden energia) akadálytalan áramlása. Az egészséget…..
Nagyon sokszor hallani, és nagyon fontos is, hogy figyeljünk oda a megelőzésre. Igen ám, de ez - ne az oltásokat jelentse, amelyek hazavágják az immunrendszert, megbetegítik a szervezetet, - ne a félelmet keltő és drága vizsgálatokat jelentse, mert amitől félünk azt bevonzzuk az…..
Az előzőekből is már valamelyest következik, hogy az Élet nem kémiai folyamatok összessége! (de hát ha az emberek tisztában lennének önnön potenciáljukkal, elég nehéz lenne irányítani, igában tartani a népességet)Az irány így néz ki:Lélek -> testvagyis a test…..
Alapvető fontosságú (tudományosan még nem igazolt, mert a "tudomány" saját korlátait erősíteti inkább), "tény":Nem az embernek van lelke, hanem az ember maga a Lélek! Pontosabban a Léleknek van egy teste.Az, hogy a halhatatlan Lélek miért testesül meg, egyelőre…..
Az egészség, betegség, de az ember (és a világ) "működésének" szempontjából, is alapvető fontosságú tény (tudományosan igazolt), hogy minden energia.MINDEN!Tehát az anyag csak látszólagos. Az energiát alacsonyabb rezgésen mint "anyag"-ot észleljük.Itt az…..
Csak hogy tisztázzuk, mik a fő áramlatok globláis szinten:" Dárkói intézkedéseket kell foganasítanunk a népesség lélekszámának csökkentése céljából, a lakosság akarata ellenére. A születési arányszámok csökkentése lehetetlennek vagy elégtelennek bizonyult. Ezért a…..
Lássuk, mit is csinál egy átlagember, egy jó alany, a betegségügy rendszerének alapköve, mozgatója! - igen, bizony! A RENDSZER CSAK TŐLÜNK FÜGG!Egy szép nap tüneteket észlel magán. Láz, fájdalom, gyulladás, gyengeség, étvágytalanság, vagy bármi ami szóba jöhet. Mit…..
Ide írhatjátok a pozitív tapasztalatokat, élményeket szintén az egészségüggyel, orvosi ellátással, magával az orvostudománnyal kapcsolatban.Azért, hogy teljes legyen a kép, illetve hogy lássuk, mi az, amit érdemes erősíteni, tovább fejleszteni...
Nem árt mindjárt az elején leszögezni néhány fontos dolgot:nem lesz szó semmilyen összeesküvés elméletről - sajnos amiről szó lesz, az maga a kőkemény gyakorlatnem valami ellen, hanem valami mellett - tudatos döntés, felelősségvállalás, egyéni szuverenitás -…..
Beszéljük meg:mi is az egészség valójában, és miért nem ez az elsődleges érdeke a "betegségügy" gépezeténekmi is a betegség valójában, és miért nem kell harcolni ellene, hogyan fordíthatod a javadra hogyan működik az ember valójában, és miért nem akarják hogy…..