Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laktu

2 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi hülye név Bolondos nevek 1. 2010.04.14 10:50:00
Jaja, értem én. Ez a fajta gúnyolódás a legszemetebb, mert a nevéről aztán igazán nem tehet az ember. De nem a mai világban. Mert például ha engem úgy neveznének, mint az elkövetkezendő napok/hetek/hónapok cikkalanyait, bizony 18. szülinapom álmosan égre kúszó napja már az…..
Az NKS Bamakóba megy Bejelentés 2010.01.27 01:18:18
  A myvirtual team a Budapest-Bamako 2010 névre hallgató, nagy marokkói rohangálás programból a mai napon kivonta magát. Illetve már tegnap. Itt vagyunk Agadirban, szerdán vagy csürtörtökön indulunk haza. Rengeteg kép, video és élmény vár még megosztásra nálunk, ezért…..
laktu 2010.01.27 11:24:43
harmadszorra csak összejon   A JÓ galéria itt. Elnézést :) ..
Az NKS Bamakóba megy Missour 2010.01.19 14:48:00
Megvan az első 330km Marokkóban. Itt ülünk Missourban és teázunk. A tea nagyon finom, de az árnyékban isszuk, mert a napon, +29 fokban néha már kellemetlen :) Adatkártyánk ezek szerint működik, úgyhogy este nagy sereg képet készülök feltölteni. Amint már korábban írtam,…..
laktu 2010.01.20 16:37:05
laktu 2010.01.21 22:48:58
@mnamenyi: köszi szépen!
Az NKS Bamakóba megy videok 1. 2010.01.18 08:38:00
Na, először is elaludtunk... Nem rég indultunk Perpignanból, most értünk át Spanyolországba. Remélem, estére odaérünk a komphoz, mert nem akarok úszni... De tegyünk egy próbát egy-két videoval. Ez tényleg a Vodafone Magyarországnak köszönhető, ugyanis nagyon sokat töltöttem…..
Most indulunk Mantovából. Ismét nem aludtuk butára magunkat, mert tegnap este bár időben érkeztünk, de besétáltunk még a főtérre és ettünk egy jót. Persze megint f1 lett, mire ágyba kerültünk. Teszek ide két képet, ízelítőnek, aztán csinálom az albumot és még beszámolok…..
laktu 2010.01.17 09:25:11
Feltételezem, már lassan az engem személyesen nem ismerők számára is kiderült, hogy finoman szólva is éjjeli bagoly vagyok. Most is éjjel van, én meg hergelek :) Azt történt ma, hogy megkaptuk a végleges, navigációs és adatmentési célokat szolgáló, az autóba beépítésre…..
Tegnap azt ígértem, naponta lesz bejegyzés. Ennek értelmében a futam végéig hátralévő idő első napi bejegyzése következik, hogy a népes (na jó, ez talán kicsit túlzás, de a kis nép is nép) látogató/olvasó tábort ne hagyjam információéhségben senyvedni a monitorok előtt…..
A La Défense Párizs üzleti negyede, a város nyugati pontján található, és itt mindig van valami aktuális látnivaló. A különböző formájú és nagyságú felhőkarcolók, a modern diadalív, és egy óriási bevásárlóközpont társaságában egy hatalmas teret biztosítanak a…..
Ma reggel, háromnegyed nyolc tájban huszonéves lány olvasta a 3-as metrón Bérczes László Cseh Tamásról készített riportkönyvét. Ami egyébiránt az énekes munkásságát nem ismerőknek is melegen ajánlott, mert az izgalmas élettörténeten túl a közelmúlt - főleg a…..
mit olvas az utca embere? Egyveleg 2009.09.07 14:10:00
A múlt héten munkából hazafelé huppant le mellém a 2-es metrón egy harmincas hölgy, térdnaciban, tövig rágott körmökkel. Dan Brown: A megtévesztés foka c. könyvének egy eléggé elnyűtt példányát olvasta. Két dolgot juttatott az eszembe. Az egyik, hogy napokon belül megjelenik…..
Köszönöm annak a negyvenes úrnak - ismeritek ezt a típust, kopaszodó, ámde lófarokkal -, aki ma reggel nemsokkal 9 után a kisföldalattin utazott, kezében Bryan Burrough: Közellenségek c. könyvével, hogy emlékeztetett arra, miszerint már ezer éve szeretnék jelentkezni…..
TagfelvételÜdvözlünk!Írj email-t bármely tagunknak, a poszt tetején a névre kattintva, csak hogy lássuk az email-címedet, ugyanis az kell a meghívó küldéséhez. A blog.hu meghívólevelében csak kattintani kell egyet a mellékelt linkre, és automatikusan kész a…..
A minap megkeresett minket egy ismerős, hogy honlapot szeretne. Az illető több MLM-ben is benne van, mindig tudja, mi éppen az aktuális világmegváltó csoda. Az nem zavarja, hogy ez átlag évente változik.Nagyjából sejtettük, hogy mire számíthatunk, de azért elmentünk hozzá, hogy…..
Régóta motoszkál bennem a gondolat, hogy írok egy kicsit az MLM-ről (nem is kicsit), ami egészen biztos jól kiveri a biztosítékot a nép mindkét felénél. Az egyik fele, a hívők tábora rám fogja zúdítani, hogy hülye vagyok, a másik fele meg majd jól megvéd.:))) Ettől…..
laktu 2008.04.10 18:02:15
Nem olyan régen olvasom még a blogodat, hogy kommentelni lett volna lehetőségem. De ez most egy olyan csemege, amit vétek lenne kihagyni. Kétfelől való érintettségem okán is.
Egyrészt a reklámszakmában dolgozom, másrészt MLM fanatikus szülők várnak otthon. Ez ám a szép párosítás!
Most nem is azt feszegetném, hogy szakmailag mit gondolok a dologról, mert ezt a "jelenséget" sosem tudnám objektíven megítélni. Egyébként a legtöbb fent említett dologgal maximálisan egyetértek. Inkább arra az oldalára hívnám fel a figyelmet, hogy mit tesz ez a családokkal.
"Rendes" állásban dolgozó embereket is gyakran ér az a vád, hogy hazaviszik a munkájukat, a munkahelyi problémájukat, és elhanyagolják a családot. Na de kérem, az MLM otthon zajlik! A nappaliban! Esténként, hétvégénként.

Anya és apa marketing tervet mennek tartani vasárnap ebéd után a szomszéd városba. Közös vasárnapi "együtt a család" program? Á, mit képzelsz? Menni kell az üzletet építeni.

"Kislányom, fürdesd meg, etesd meg és altasd el az 1 éves kishúgod, mert nekünk találkozónk van." (Ekkor nem voltam egészen 16 éves.)

Hát ettől nem lesz szimpatikusabb ez a Nagy Család.

És igen, igazad van. Ez egy embertípus. Megszívatják őket egyszer, belebuknak másodszor. De ha feltűnik egy új MLM rendszer, ők az elsők, akik belépnek. Olyan ez, mint a játékszenvedély. Tudod, hányszor hallottam már azt a szüleimtől, hogy "Ha majd beüt az üzlet..."?

15 voltam, amikor kezdték. Idén leszek 32. Még nem ütött be.