Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PraetoriaN

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Megy a teljes verzió. És atyaúristen, akkora baromságok vannak benne, hogy bűn lett volna csak a demóból bemutatni. Holnap rögzítés!..
Van egy játék,amelyre azt mondaná 100 emberből 98, hogy ilyen nincs. De bizony van, még ha elég ismeretlen is és ami ennél fontosabb, marha ritka a teljes verzió. De egy felajánlásnak köszönhetően megvan nekem, azonban megsérült a lemez és nem tudom elindítani. Azaz valameddig…..
PraetoriaN 2010.04.30 23:05:15
Szóval van ez a zseniális Panzers sorozat, amely köztudottan (főként) magyar produktum. Aktuális epizódja a szintén remek Panzers Cold War, amelynek menüjében "dday15" talált valami marha nagyot. Természetesen nem biztos, hogy ezt pont egy magyar rakta bele, de én akkor is…..
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
Emlékeztek az ősrégi 3D World Boxing videómra? Ha nem, nem maradtál le sokról, mert jó szar. Mindenesetre még anno akartam egy másik bokszolós videót is csinálni, ahol már (kapaszkodjatok meg) negyedik dimenzióba lépünk. Mindez a "4D sports Boxing" (1991) névre…..
Athemil-t nagyon megihlette a Winthorp's Mansion technovikingje és az új 'Pirates Vikings and Knights"-ban toporzékolt egy olyannal  ..
Még mindig nem nagyon fogom fel, mik ezek a modok, attól függetlenül tetszik és köszönöm a készítőknek munkát :)  ..
PraetoriaN 2009.12.10 19:20:08
Egy durva videó arról, hogy mit müvelnek Kínában a kutyákkal.Arra kérjük azokat, akiknek gyenge az idegzetük ne nézzék meg a következő képsorokat!A többieket, pedig arra kérjük, hogy írják meg véleményüket ezekről a kegyetlen emberekről!..
András küldte nekem ezt a linket. Azt már én is tapasztalhattam, hogy ez a játék szenny, de ez még engem is meglepett  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.15 20:14:00
Már tesztelgetem az új alanyt. Elvileg egy olyan játék következett volna, amely a Lulát überelte volna "Azt a rohadt élet, ilyen játék pedig nincs!" szempontból, de technika okokból azt csak később mutatom be.A következő videó két különálló részből fog állni, majd…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
PraetoriaN 2009.06.01 12:51:28
@K1fl1: Hát CoDból pont nem minden 2. a szar, hanem a páratlan számúak :D CoD3 meg se jelent PCre (WTF?!?!?!), CoD5öt meg mondjuk rettentően szeretem, de attól még kb egy újraskinelt CoD4, tankokkal... Meg használható támasztékos géppuskákkal.

Alapvetően az a gond, hogy mindenki mindig világmegváltó dolgokat vár a játékoktól, de ha belegondolnának az emberek logikusan, már jó pár évtizedre visszatekint a videójáték története, ötletek 90+%-át már kijátszották... Sz'al kb marad az hogy javítják a grafikát, meg a technikát... És ez évről évre igazabb lesz sajna. Vagy barátkozzatok meg a gondolattal, vagy ne játszatok új játékokkal, mert úgyis csak a rinya lesz belőle. :)
PraetoriaN 2009.06.01 12:54:57
@algi: Azért kell DVDn lennie mert az installere 1,1GB, és az nehezen írható rá egy CDre... Azontúl meg TMnek egyébként meglepően jó grafikája van.
Kedves olvasóm!Akármilyen furcsa is, de most éppen a Dunaparton írok blogot. Feltehetnéd a kérdést, hogy miért, de elébe megyek a kérdésnek. Az oka eme csodálatos megoldásnak, hogy magyar módra a bal kéz soha nem tudja, mit csinál a jobb. Ez igaz a kormányzásunkra, igaz a…..
Szösszenetek Anime/SakuraCon 2009 2009.05.18 20:40:00
Kedves olvasóm!Mindannyian hallottunk már híreket, esetleg vettünk is részt fanatikusok bálján, hol maskarákba öltözött fiatalok és idősebbek szórakoztattak minket. Ha máshogy nem, legalább bohóccal már mindenki találkozott. Nos, a SakuraCon sem különbözik ettől. A japán…..
PraetoriaN 2009.05.19 18:26:38
@ZsiNor: Ez igaz, de nem ugyanarról beszélünk :D Ha most ajánlanád az Elfen Lied-et és / vagy a Full Metal Panicot, valszeg már nem nézném meg, mert mint írtam, meghallom azt a szót hogy anime és menekülhetnékem van...
PraetoriaN 2009.05.21 15:58:40
@Dorthenas: Ilyen témában nekem az a kedvencem a dologgal kapcsolatban (ez mindigis zavart, de annyira nem volt mérvadó, hogy emiatt ne nézzek anime-t), hogy ritka esetektől, illetve speciális karakterektől eltekintve, semmiben nem különböznek (azonos nemen belül persze, noha láttam már olyat - asszem pont az Elfen Lied-elején, de nem vagyok biztos -, hogy így a kép szélén profilból mutatják az egymás mellett álló fiút és lányt, s minek után a hajuk nem látszott, a szemük meg csillogott össze vissza, igazából nem tudtam eldönteni hogy most melyik melyik, úgyhogy végül megszavaztam hogy amelyiknek lentebb van a feje az a csaj) szinte, csak szemszín, hajszín, hajstílus, és magasság. De alkat, arcberendezés ugyanaz. Klónok háborúja feeling.
Szösszenetek Szimulált élet 2009.05.20 12:08:00
Kedves olvasóm!Alig néhány napja jött ki hivatalosan az EA Games egyik legsikeresebb (a női nemnél biztosan a legsikeresebb) játékának folytatása, a The Sims 3. Újra kezünkbe vehetünk egy életszimulátort, ahol az általunk irányított karakterek úgy élik életüket, ahogy mi…..
Szösszenetek Racionális stressz 2009.05.19 08:32:00
Kedves olvasóm!Ha nem bírod a vulgáris szavakat, szerintem most lapozd át ezt a postot, mert ömlesztve küldök el melegebb éghajlatra kismillió embert!Eme postom kicsit el fog térni a tőlem megszokottoktól, nem csak a vulgáris szavak miatt, hanem mert messze nem egy téma lesz itt…..
PraetoriaN 2009.05.19 18:52:14
Hát, most erre mit mondhatnék...

BKVn való utazást senkinek nem kell bemutatnom szerintem, de tudom javasolni hogy csináld azt amit postodban írtál. Nagy darab vagy, használd ki. Én utóljára ma küldtem el a picsába egy csajt. Tömve volt a cucc, mert kell a fájás, ahogy te is mondtad, 30 fokban csukott ablakos tömött BKV a legjobb.Állok a magam kis helyén, erre egy ilyen kb korombeli csaj így odafurakodott (köztem és az előttem álló fazon közt volt egy olyan15-20 centinyi hely, azt gyorsan meg kellett szüntetnie, tudjátok). Nemtudom, én úgy vagyok vele hogy tömött BKVn igyekszek nem mocorogni, mert csak úgy per hecc nem akarom senkinek a szemét kinyomni, vagy a veséjét leverni (max ha megérdemli), de ez a csaj izgett mozgott, minitükörben nézegette magát, telefonját basztatta, valamint percenként körbenézett olyan 270 fokban... Ennek eredménye hogy a haja rendszeresen az arcomba csapott, valamint a retiküljével 2x herén vágott... Ezzel még annyira nagy gond nem is lett volna, ehhez hozzá lehet szokni így 23 év Pesten élés után, de hogy 1,5 megállóval később még beszólt nekem hogy ne taperoljam, az sok volt. Nemkicsit elküldtem anyjába ^^
De mindazonáltal kb 2 éve meguntam a finomkodást, lévén rajtam kívül senki nem finomkodik BKVn, megyek mint a tank, aki megborul az gyúrjon egy kicsit, leszarom.

Munka dolog... Erre két dolgot tudnék mondani, az egyiket csak megemlítem, lévén ha 5x nem beszéltük át akkor egyszer se... Sz'al egyrészt örülj hogy egyáltalán akármilyen van... Másrészt meg, nem akarok politikai vitát indítani, de egyszerűen mást nem tudok a mostani helyzetre reagálni, csak azt hogy nem én szavaztam a bal oldalra...

És végezetül - már második postodban említed meg hogy valamiért berágtál Tifára, de a konkrétumot se itt nem írod le, se MSNen nem voltál hajlandó megválaszolni... Tudom hogy ez a te blogod, ha úgy akarod akkor teleírhatod azzal is hogy "kurva anyátok", de akkoris úgy gondolom, hogy senki se szereti ha tesznek egy olyan megjegyzést, ami felkelti az érdeklődését valami kapcsán, aztán azt a valamit meg utána nem hajlandóak elmondani. :P

Pásos.
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Kedves olvasóm!Ismerősem mind tisztában vannak párkapcsolatommal, s míg legtöbben boldogan tekintenek ránk, vannak kételkedőek is. Ennek ez a rendje, ez az útja. Nem bánom, talán ők azok, akik a földön tartanak, s nem hagyják, hogy a rózsaszín felhők teljesen ellepjék…..
PraetoriaN 2009.05.14 00:04:29
Ma 15 órától fenn leszek skype-on, kb egy 40-45 percet. Annyit kérnék, hogy írásosan szólítsatok le és tényleg csak akkor írjatok, ha van valami konkrét kérdésetek, mert elég stresszes párhuzamosan csomó emberrel társalogni, miközben egyesek koncepció nélkül csak…..
PraetoriaN 2009.05.10 19:29:25
@bpo_872: Az ő kommentje se volt témábavágó, igaz, de már én is kezdem rettenetesen unni hogy jó esetben a kommentek 20%-a tartalmaz valami érdemleges dolgot, a többi csak redundáns szar, meg "első"... Ami akkor pláne lol amikor 3an írják, mert azt hiszik ők azok...
Mindegy, mindig mulatságos látni amikor X számú ember kiír Y mennyiségű hülyeséget, majd egy "harmadik" személy annak az EGY embernek ugat be, aki EGY kommentben elleneszól az X*Y mennyiségű hülyeségnek.

Aki meg "annyira nem gazdag" hogy nem telik neki mikrofonos fülesre, annak eleve nem tudom netre honnan telik, mert 1500ért már lehet ilyet kapni.
Szösszenetek Furcsa álom 2009.05.03 08:44:00
Sétálsz hazafelé a sötét utcákon. Álmosan, fáradtan lépdelsz a macskaköveken, amiket évszázadokkal azelőtt tett le valemelyik hóbortos útépítő, hogy megviccelje a lovaskocsikon utazókat. Lépteid visszhangot vernek az üres utcában, amely sokáig pattog a csupasz téglafalak…..
Sok a Snajperes hír, de ezt még muszáj kiraknom. Érdekes történet Nicolas19-tőlEgy ügyvédi irodában dolgozom gyakornokként, és sokszor írok fizetési felszólításokat elítélteknek, lemásolt zenék, filmek, szoftverek ügyében. Nemrég került a kezembe a Sárvári Városi…..
Szösszenetek Meditálás 2009.04.27 17:23:00
Kedves olvasóm!Közeledik az érettségi, a nyáriszünet, és a körömrágás, hogy vajon kit hova vesznek fel egyetemre. Mai biciklizésem alkalmával, mikor éppen nem egy kátyút kerültem ki, vagy nem épp azon törtem a fejem, hogy meg kéne állni levegőért, azon töprengtem el, miért…..
PraetoriaN 2009.04.28 13:27:38
Ó az érettségi. ZsiNor te ezt már legalább 3x hallottad tőlem, sz'al ne olvatsd tovább. :D

Nem tartom magam zseninek (höhö, pont ellenkezőleg...), de megmondom őszintén, én sose értettem az utánam érettségiző évfolyamok azon tagjait, akik hónapokkal az érettségi előtt már ilyen napi 6-8-10-12 órát tanulnak az érettségire. (Milyen szép is amikor egy mondatban háromszor szerepel ugyanaz a szó, csak más variációkban... "Ülj le, egyes!"). Igazából engem a gimi valahol büszkeséggel tölt el, szerintem én csináltam a legjobban az osztályomból. 8 éven keresztül átlagomat tekintve az uccsó 5-ben voltam mindig (a 32-36 tagú osztályból), az érettségire való tanulásom ideje órákban (kevesebb mint 15) mérhető, szinte végig World of Warcraftoztam anno, emlékszem szegény anyám már szó szerint majdnem tépte a haját...Aztán nekem lett az egyik legjobb érettségim az osztályban. Ami kellett mind 5ös lett, ami nem az se lett rossz (3as). Akkor ott ki is jött belőlem a szadista énem, mert lévén annyi pontszámom lett hogy csont nélkül felvettek arra a helyre ahova beadtam a jelentkezésem, így szó szerint pofán röhögtem pár olyan osztálytársamat (főleg lányokat), akik ugye 8 évig folyamatosan lehülyéztek a rossz tanulmányi átlagom miatt, érettségi bizonyítvány kiosztása után meg ott nyekeregtek / sírdogáltak azon hogy nem fogják felvenni őket, vagy max csak a kínjukban, "használjuk ki a 3 helyet ha már annyit fizetünk" alapon 3.nak beírt Pityi Palkó pázsitszínező főiskola (vagy hasonló kaliberű hely) jelent.
Emlékszem anno egyszerűen lestunolt (csak hogy valami geek megjegyzés is legyen már) hogy matek érettségi első kérdése az volt, hogy "|7|= ?" (abszolútérték hét)... Még csak nem is -7, hogy cseles legyen... Esküszöm ezen a kérdésen agyaltam legtöbbet, hogy mi lehet a csapda, mert nem hittem el hogy egy ilyen 4-5.ben tanult dolgot beraknak érettségire... Noha mondjuk az egész matek érettségi olyan volt hogy akinek volt elég agya a függvénytábla használatához, az egy 4est össze tud szedni minimum... Töri szóbeli még viccesebb volt, olyan tételt húztam amiről még csak áttetsző gőzöm se volt (nemhogy halványlila, ugyan!), a kedves édes Tatárjárás... Namost, csak a tételhez adott források alapján összeblabláztam egy 3ast... Mai napig nem értem, hogy amikor elhangzott a "... és a Tatárok észak-keleten jöttek be, aztán dél-keleten távoztak az országból." mondatrész, miért nem küldtek vissza a helyemre karóval, röhögés közepette a tanárok...

Summa summarum, mint kommentem elején is említettem, messze nem tartom magam zseninek, de látva hogy én mit csináltam 8 évig (értsd szinte semmit nem tanultam), és mégis sikerült ezt összehoznom, valamint lévén azt hallottam (sok sok helyről), hogy azóta még egyszerűbb az érettségi, szerintem nagyképűség nélkül kijelenthetem hogy aki 8 évig normálisan tanul, aztán érettségi előtt pár hetet még úgy rágyúr a dologra, után nem képes mindenből minimum 4est összeszedni, az szellemi fogyatékos.

De úgy hallom ritka értelmes és intelligens leányzó vagy Tifa, szóval félre ne érts, nem riogatni akarlak. :)

Az hogy a fősulin hogy (nem) ment a dolog az már más sztori, de ha érdekel valakit azt is leírhatom. :D
Szösszenetek Autókiállítás 2009.04.12 20:44:00
Kedves olvasóm! Ma Dorten barátom rávett, hogy lessünk ki az autókiállításra a BNV-re. Kicsit viszolyogtam az ötlettől, mert meleg is van általában ott illetve iszonyat nagy a tömeg. Mindkettőben kellemesen csalódtam. A verdák lehengerlőek voltak. Gyönyörű Fordok, Nissanok,…..