Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TsK

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
Biztosítóhumor forever. Örök műfaj az igazi vagy hamis, ál- vagy tényleg primkó kárbejelentő lap, aminek a fotóját levélben illik szétküldeni 100 ezer ismerősünknek, lehetőleg 3 megás csatolmányban. Ezt a darabot most rendhagyó módon inkább beposztolom, annyira zseniális,…..
Buszt vezetni lehet hogy unalmas lenne az utasok szopatása nélkül, rendszeresen lemaradó olvasónk azonban bosszút forral és blogot indít az orra előtt ajtót becsukó és gőgösen félrenéző sofőrökről. Már itt is van az első kalandja, ez még verés nélküli.Nap mint nap a Dózsa…..
Hóbelevanc Miért piramis? 2008.04.07 18:00:00
Többen keresték a szokásos TV2 műsorbíráló postomat, így egy kis vírusmarketing jön. A műsor maga nem volt annyira szórakoztató, hogy odakössön a tévé elé, de a hozzá kapcsolódó fórumok olvasása közben akkorákat lehet röhögni, hogy azért már külön megéri figyelmet…..
TsK 2008.04.07 20:22:03
 Az utóbbi napokban többször is azon vettem észre magam, hogy a freemailes címmel rendelkező ismerőseimtől kapott levelek végén már a reklámot olvasom. A módszer meglehetősen egyszerű. A hirdetés elé odabiggyesztenek annyit, hogy Ui., s az ember úgy kezdi olvasni, mintha…..
Tehát megcsinálták. Szokás gondolni, hogy világversenyt gödör nélkül végigdolgozni nem lehet. A magyaroknak a völgy a legjobbkor jött, a briteknek a legrosszabbkor. A 3-1-es diadal azt jelenti: Magyarország U18-asai 2009-ben már a divízió 1-ben szerepelnek.Most látszik igazán,…..
TsK 2008.03.29 18:50:25
Rendszeresen foglalkozunk a külföldön játszó magyarokkal. Eddig elsősorban a felnőttekkel, ezután pedig a fiatalokkal is. Sokan vannak sokfelé, ezért sok részben írunk róluk. Kezdjük az egyik legnagyobb tehetségű játékossal, Hári Jánossal.Hári János 1992. május 3-án…..
Meglepően hatalmas összeget, 12 milliárd eurót követel az IP-Com nevű német cég a Nokiától. Az ügyben április végén lesz az első tárgyalási forduló. Az IP-Com képviselője szerint az ügyben összesen százhatvan szabadalomcsalád nagyjából ezer szabadalma érintett, köztük…..
Krampusz klasszikus dillemától gyötrődik. Megbüntették a biztonsági öv be nem kapcsolásáért, miközben ő állítja, hogy be volt kapcsolva. Higgyünk a gonoszrendőr-teóriában vagy mondjuk ki hogy Krampusz csak mosakszik? Lehetséges-e bizonyítani, hogy be volt-e kapcsolva. Nyilván…..
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
Az MTV válaszolt a Talmageddon című produkcióról írt rövid kis posztunkra. (Tényleg, mondja már meg valaki, hogy miért Talmageddon volt a műsor címe? Elmagyarázta valaki Talmácsinak, hogy az Armageddon az nem egy film Bruce Wilis-szel?). A lényeg, hogy pontosítunk, leközöljük az…..
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..