Regisztráció Blogot indítok
Adatok
volkov

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Grease című musicalt a Broadway-n egy Tony d'Amato nevű társproducer segítette színpadra. http://www.musicalheaven.com/Detailed/1799.htmlA MÁV perben egy Anthony d'Amato nevű egyetemi professzor képviseli a felpereseket.A két személy egy és ugyanaz. d'Amato-t rettenesen…..
Mandiner blog Időn kívül 2009.12.25 17:01:00
  Ma feltoltam a napszemüvegemet és egy szál pólóban lesétáltam a Balaton partjára. Enyhén fülledt idő volt karácsony napján. A tó új arcát mutatta nekem, pedig régi ismerősök vagyunk: gyerekkorom óta sétálgatok szabad óráimban a szülői házamtól pár száz méterre…..
volkov 2009.12.26 18:31:26
Másnaposnak lenni rettenetes. Én annyira nem bírom, hogy inkább nem iszom annyit, hogy bekövetkezzen. Ha mégis megtörténik a baj, bizony nem kínzom magam, legurítok egy sört. Hogy mitől is vagyunk másnaposak, arról egy tudományos igényű összefogalaló található…..
A Magyar Narancs legújabb számában megjelent egy olvasói levél, amely többször is foglalkozott a Reakcióval. A levélre írt válaszunkat elküldtük a lapnak, alább pedig mindkét írás elolvasható. Új kirekesztési terv? Magyar Narancs, 2009. október 8.  …..
Benedek Elek születésének 150. évfordulójára a Duna TV mesemondó versenyt hirdetett gyerekeknek. A Heted7ország nevű produkciót a köztévé Rózsa György cégével, a Rózsa Produkcióval közösen készíti. A gyerekek a Kárpát-medence hét területéről érkeznek: Felvidékről,…..
volkov 2009.11.14 20:11:20
  Az Echo TV Híradója akadt rá Veresné Szabó Éva szocialista képviselő és exminiszter-feleség 2008-as kijelentéseire az MSZP parlamenti frakciójának Balközép című (majdnem) havilapjában:   „Az országunkban kialakult szociális segélyezési rendszer…..
 Az internet tumblrbugyraiban (gyönyörű szó) most terjed Morvai Krisztina farkincás levelének vágatlan verziója. Az elhíresült levél eredetiségében sajnos nem tudunk száz százalékban biztosak lenni, de mivel maga Morvai sem cáfolta meg a levelet, fenntartásokkal, no comment…..
 Kitűnő lehet a hangulat a magyar progresszió utolsó bástyájának utolsó védői körében, ha Gyurcsány Ferenc szaremberezi Szekeres Imrét, s így beszélgetnek: Ne hazudjál, mennek a telefonok, szervezkedsz te is meg az embereid is! A jó és a rossz emberi minőségről folytatott…..
volkov 2009.04.04 11:16:39
@Kettes:
az olvasatodban tehat a bejegyzes alapallitasa, hogy
GYF azt mondta, hogy Szekeres szar ember.


Nekem inkabb a szocialista szenvedely erorekapasanak maliciozus
udvozlete rajzolodik ki.
(ebben a szaremberezes egy hangulatfesto elem, valoban, ahogy pl abban is, hogy Szekeres marha duhos es osszekente GyF-t embersege csokijaval, de ezt pl nem irta a poszt, pedig pont ugyanannyira MN informacio lenne)
Mandiner blog A hazardőr bukása 2009.03.29 11:01:00
 A magyar politika legnagyobb hazárdjátékosa egy hete mindent feltett a pártelnöki poszt megtartására - sikerrel, hiszen szólt a vastaps, potyogtak a könnyek, összejött 85%-nyi támogató szavazat. Aztán a nagy önmentő húzást egy hét nehezen megmagyarázható…..
Gyurcsány Ferenc lemondana a miniszterelnökségről. Ehhez a következő két hétben az Országgyűlésnek új miniszterelnököt kell találni. Mit jelent ez? Új MSZP-SZDSZ koalíciót? MSZP-MDF kormányt? Esetleg MSZP-MDF-SZDSZ? És ki lehet az új kormányfő? Az biztos, hogy izgalmas…..
 Tegnap Gyurcsány Ferenc bejelentette, hogy 14 milliárd forintnyi többletforrást kap idén a rendőrség, s támogatásáról biztosította Bencze József országos rendőrfőkapitányt. Mindezt árnyalják némileg a közelmúlt történései. Koncepciózus, rosszindulatú kronológiáink…..
 Gyurcsány Ferenc reggeli rádióinterjújában értésünkre adta, hogy tévedtünk, amikor azt írtuk, Robert Fico alázza a magyar kormányfőt az előre beharangozott séta lemondásával. Már nem is a Daróczi Dávid által korábban említett technikai ok miatt zajlik csak…..
volkov 2008.11.14 12:56:10
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=77817

"Gyurcsány Ferencnek ELFOGADHATO volt, hogy Szlovákiában legyen a munkamegbeszélés, mert - mint mondta - nem a helyszín a fontos, hanem az, hogy a két ország kapcsolatát megterhelő feszültségeket oldani lehessen."

index.hu/politika/belfold/gyfpatrio11/
"Gyurcsány Ferenc KERTE arra Robert Ficót, hogy szombaton csak a szlovák oldalon tartsanak egy rövid munkatalálkozót."

Csak hogy az ellentmondas explicite is feljegyzesre keruljon, az ironizalason tul.
 Levelet kapott szerkesztőségünk. Olvasónk megfejtette a Biblia kódját és az örök élet titkát. A Reakció klerikális tagozata azóta hallelujázik, máris a római zarándoklatot fontolgatják. És nem tudják magukban tartani az örömhírt. Így megosztják mindenkivel ezt a…..
 Egy hete foglalkoztunk már a hétvégi népszavazásra vonatkozó kutatásokkal, tegnap újabb felmérések jelentek meg, ahol ráadásul a készítők legalább olyan érdekesek, mint az eredmények.  Az egyik mérést a Marketing Centrum készítette. A MC a Sawyer Miller Group tagja…..
Mandiner blog Szavaz az Index népe 2008.03.04 15:31:00
 Mint kispufi kommentelőnk is felhívta rá a figyelmet (igaz, csak Istvan után), folyik az Index elő-népszavazása. A három vasárnapi kérdés közül gyakorlatilag mindegyikre ugyanannyi, 23,4 ezer körüli szavazat érkezett eddig. A legtöbb igen a kórházi napidíj eltörlésére…..
volkov 2008.03.05 18:49:07
vizitdijjal kapcsolatban (a forrassal kapcsolatos fenntartasokkal persze):
www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=202701

egyebkent, Doom talan emlekszel meg ra, korabban diskuraltunk Iroszagrol (realerteken befagyasztassal kapcsolatban). Spec. ott sincs vizitdij a Wikipedia szerint.
 Elérkeztünk a népszavazási kampány finiséhez, ennek örömére mától minden nap jelentkezünk egy (esetleg két) kampányelemző poszttal. A durvája (a vizitdíj eltörlése miatt árván maradó háziorvos-gyermek, a más tandíjába belerokkant szakmunkás és a kórházi napidíj…..
 Te Jani! - kezdhetnénk bayerzsolti magass mélységekben napi mondandónkat: szóval, úgy véljük, elgurult a gyógyszer, meg elszaladt a lovacska, legalábbis ezt szűrjük le tegnapi sajtájodból.  Kóka János megtestesíti mindazt, amit rühellünk a Szadeszben (na jó, a…..
Egy szimpla idézet következik a szegedipaprika.hu oldalairól (és itt az aktualitása): „A­kár­ho­gyan is - Pap­ri­ka Jan­csi e­re­de­ti fi­gu­ra! Bajt ke­ver - és baj­ba ke­ve­re­dik ma­ga is. Gyor­san…..
 Kilenc órakor megint felfüggesztette az éjfélkor újrakezdett a vasutassztrájkot a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete. A magyar irodalmat fantasy stílben megírt sztrájktudósításokkal gazdagító szakszervezet munkabeszüntetése kezdi minden komolyságát elveszíteni.…..
w A hiéna enni kér 2007.09.24 05:30:00
Szlovákiában ma nem jó magyarnak lenni. A Malina Hedvig-ügy (ld 1., 2., 3.) politikai manőver. Azt üzeni, ma Szlovákiában megúszható a magyarverés. És mi nem tettünk semmit. Nemcsak a külügy mulasztott. Nem volt tüntetés, nem voltak fáklyák, nem volt értelmiségi hüledezés.…..
volkov 2007.09.25 11:25:16
Lonely Photon,

"Igazán? Kósa szerint pl. minden oké Debrencenben mikor a széljobberek mások tüntetését akadályozzák meg."

errol nem hallottam, de kis utanajaras utan arra jutottam, hogy valoszinuleg erre
index.hu/politika/belfold/kend070513/
gondolsz.

Itt Kosa a szeljobbosokrol nem szol, ha nagyon akarom akkor a rendori viselkedesbol kovetkeztethetek, de ez kb ugyanaz, mint mikor azt mondjak, hogy Gyurcsany utasitasara nem vedtek meg a TV szekhazat, szoval ezt a vonalat inkabb hagyjuk.

A szinpad nem engedelyezese nekem sem tetszik, remeltem volna, hogy Kosa nem egy Demszky ebbol a szempontbol. (bar a tisztanlatas kedveert jo lenne ismerni a kerelmet amire Kosa hivatkozott)

Ami a nem engedelyezett szinpad felallitasa korul az asosok es a kenderesek kozt kibontakozott inkabb tunik komikusnak szamomra.
(Azert azt siman el tudom kepzelni, hogy egy rendor nem tudna mi a helyes lepes, ha valaki tilosba akar parkolni, de ebben a jogaban egy jarokelo megakadalyozza. )

Mindegy, komikus vagy nem komikus, szerintem is ha valaki akadalyozza masnak a tunteteset azt izolalni kell. Aztan elbontatni a szinpadot:)

volkov 2007.09.25 12:57:55
Lonely Photon
"Neked komikus, másnak 1 év felfüggesztett. "

bocs, de attol, hogy a konnyudrogok komoly kerdest jelentenek, a (nem engedelyezett - ez nekem sem tetszik, mint irtam, ahogy azt is irtam, hogy a kerelmet is jo lenne latni, ha objektivan szeretned a helyzetet megitelni) szinpadon kibontakozo asos-kenderes kuzdelem meg lehet komikus. Ha figyelmesen olvastal, akkor lathattad, hogy azt is irtam, hogy mindezzel egyutt ugy velem, hogy az asosokat el kellett volna tavolitani (mert akadalyoztak a tuntetest), aztan meg a szinpadot lebontatni (arra nem volt engedely) - a rendorseg ekkor lett volna kovetkezetes.


"Nyilvanvalo": az eredeti kerdes az, hogy Kosa kivetelezett-e a szeljobberekkel, ez kozvetlenul nem kovetkezett a cikkbol (amit en linkeltem, te nem igyekeztel alatamasztani allitasodat) ugy ahogy te sugalltad. Igyekeztem megvilagitani, hogy a rendorok viselkedesebol sem kovetkeztethetsz erre(tilosban parkolo autos pelda) egyertelmuen.
Az, hogy a rendori hiba szerinted ennek ellenere nyilvanvaloan politikailag motivalt nem jelez objektiv szemleletet a kerdest illetoen.
Az meg, hogy Kosa a "rend van"-t a rendorok
jogszerutlen(? - en csak a szerencsetlenben vagyok biztos) tenykedesere, vagy a szeljobbosokkal kapcsolatban mondta volna sima csusztatas:

Felvetésünkre, miszerint a debreceni Kossuth téri tüntetéseket is magánszemélyek szokták bejelenteni, Kósa úgy reagált, hogy ha megkérdezik az illetőket arról, hogy mit akarnak, akkor világosan közlik, hogy tüntetni. "Ez egy olyan város, ahol rend van, és nem olyan, mint Budapest, ahol nincs" – fogalmazott a polgármester.
index.hu/politika/belfold/kend070513/

(mondom, azt elfogadom, hogy ez a tenyek ismereteben faszsagnak bizonyulhat, de hol szol ez a szinpad korul kialakult helyzetrol?)