Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacikacs

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha elmesélnénk, mi zajlik a francia bajnokságban, kik törnek föl és süllyednek vissza néhány hét leforgása alatt, még egy vérrutinos hullámvasút-kezelő is kiszédülne a kabinjából: most éppen a Lille zúzza magát egyre feljebb, a dobogóról köszönget már. No, pont ez az,…..
Vasárnapra összpontosul a liga figyelme: a bajnok szurkolói ugyanis abban a szektorban tartanak hangpróbát, ahol a lelkes lokisták fagyoskodtak szerdán. Több, igen fontos kérdés is felmerülhet, mint például a Megtöri-e Lisandro a Juninho-kultuszt? (az OL szuvenírboltjában minden…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
Túl vagyunk Gallas lesgólján és a kupasorsoláson is. A United, miután kiörülte magát a nyoni sorsoláson, a Fulhamen akarja levezetni minden frusztrációját, amit múlt héten összeszedett. Üldözői egytől egyig nehéz feladatot kaptak. A Pool a Villát fogadja, a Chelsea a White…..
lacikacs 2009.03.21 12:04:55
@Ferguson: tegnap tökön szúrtad magad? :D
lacikacs 2009.03.21 14:00:41
@Ferguson: kalapevés előtt nem ártana a tegnapi igéretet betartani :D
Háromból semmi, sőt, négyből, mert a Fiorentina még a BL-csoportjából sem tudta továbbverekedni magát, és azóta az UEFA-kupából is kiesett. Az olasz csapatok közül egyedül az Udinese áll még Európában - ami lehetne akár egyből cáfolat is, hiszen az udineieket hülyére…..
 Míg Angliában a nemi erőszak, illetve a testi sértés a menő, hetente újabb és újabb játékosokat a bíróságok elé cibálva, addig Olaszországban inkább a klubelnökök és trénerek kisebb-nagyobb stiklijei foglalkoztatják elsősorban az ügyészségeket. Íme a legújabb hír;…..
Baljós csend honol Olaszországban, a tömeg lélegzetvisszafojtva figyel. A RAI bejelenti, hogy Diego leütési ára £26m, a boldog tulajdonos a Juventus. Mocorgás támad az első sorokban, de a hangoskodókat lepisszegik. Nem erre várnak. A speaker felolvassa CéRonaldó nyílt…..
lacikacs 2009.02.10 11:49:49
@giacinto: Mert a Juve - Genoa előbb volt, mint szombat és a beharangozó még nem volt kész.
Öt percen múlt csak, hogy ne kiáltsuk már most ki bajnoknak a Manchester Unitedet. Aztán Torres kettőt villant és visszahozta meccsbe a Liverpoolt. A hétvégén, a számtalan bírói bakin kívül, sok minden megütötte a szemünket. Robbie Keane még a padra sem ülhetett le, a Spurs…..
lacikacs 2009.02.02 16:36:18
@rizla: lengetett, de a másik fele mutatott a zászlóval, gondolom azért lett bedobás
Első blikkre nyugis forduló elé nézünk. Azonban a kupaforduló közelsége, a sok sérült és az ingadozó formák miatt a big5-nak sem lesz könnyű dolga a hétközi fordulóban. Rangadónak talán csak Everton-Arsenal-t lehet nevezni, de pikánsnak ígérkezik Barton visszatérése…..
Aki elvégezte a házit, az láthatta, hogy a Celtic kreatívjai hiányában bemutatott szenvedése McGeady rehabilitálásával messzinek tűnik, míg a Rangers ismét bizonytalan. Persze az is fontos szempont, hogy Gordon Strachan (otthon) Nakamura-Brown-Crosas-McGeady középpályával állt fel,…..
lacikacs 2009.01.27 12:49:01
@Lencse.: ez a skót foci szépsége :D
Már el is dőlt volna? Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a félidőre felépített előny ledolgozhatatlan a hátralévő tizenkilenc mérkőzésen. Egyébként is mennyit ér az újabb pontrekord? Meghatározhatja egy csapat szereplését az elnökének személye? Két mérkőzés után…..
lacikacs 2009.01.22 10:33:22
@Hispan07: kiállították az Almeria - Atletico meccsen
lacikacs 2009.01.22 15:13:56
@sporttárs: nem azt kell nézni, hogy milyen nemzetiségű nyert Eb-t és annak az országnak jó a bajnoksága, hanem ahol ezek az EB-győztesek játszanak/játszottak. Tudtommal nem sok görög volt abból a csapatból, aki otthon játszott.
Elkésett az olasz összefoglaló, mint Riise Machionniról. Ezzel a szar poénnal indítjuk a 10. forduló összefoglalóját, melyben élre állt a Milan, a Juventus a Roma feje búbjáról véve lendületet folytatta a felkapaszkodást a mocsárból, sokkal jobban meg kellett harcolnia az…..
lacikacs 2008.11.04 16:44:49
Soha rosszabb hétközi fordulót. Összességében semmi meglepő nem történt, mégis sokat fogunk még róla beszélni, mert az Emiratesben egy szenzációs derbyt láthattak a szerencsések. Az Ágyusok kivételével, a nagyok simán hozták a kötelezőt, az eddig jobb sorsra hivatottak pedig…..
Miután a Nagy Kelet-Európai Síkság csapatai mindössze egyetlen pontra voltak jók szerdán nyugati ellenfeleikkel szemben, a Kispoulsen felteszi bennünk a kérdést: jó lesz ennek a vonalnak a további erősítése a BL-ben? A 2012-es EB rendezése valószínűleg ezzel az opcióval volt egy…..
Sokan mondják, hogy az ember az élet különböző területein, különbözőképpen viselkedik. Valaki a politikában liberális, de az ágyban már konzervatív. Van úgy, hogy egyesek a konyhában naponta újítanak, de a kocsijukat a világért sem cserélnék le, míg mások fordítva.…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
A hollandok feladták a leckét. Amennyiben a Marco van Basten csapatát körülölelő semleges nézői szimpátiából a spanyolok akarnak részesülni, akkor ma este nem csupán le kell győzniük a svédeket, hanem a földdel egyenlővé kell tenniük a skandináv csapatot. Egyébként nagyon…..
Franciaország vezeti a halálcsoportot! Olaszország értékes döntetlent játszott Hollandiával, de lehet, hogy mindössze négy szavazaton múlik majd a továbbjutás. Spanyolország nem áll élen a csoportjában, ami főként az Európa-bajnok Görögországot elsöprő svéd szurkolótábor…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
lacikacs 2008.05.26 12:43:38
Beszarás durva szezon ez. Ezzel a mokány kijelentéssel érkezünk péntek reggel, mentségünkre legyen mondva, hogy csak a miénkhez hasonló szintre kívánjuk hergelni zseléország focirajongóinak azon részét, amely valamiért még nem pörgette üzemi hőmérsékletűre magát. A…..
lacikacs 2008.05.09 15:59:39
Nem sikerült kidrukkolnunk, van angol párosítás, de a gondviselés egyelőre megmentett minket egy mámorító Liverpool – Chelsea-től. Egyelőre. Szinte bizonyosra vehető, hogy aki BL-t akar nyerni, annak angol csapatot kell kardélre hánynia május 21-én a moszkvai döntőben, de…..
A Roma lehetett volna még ennél is elégedettebb győztese a fordulónak, ha mondjuk az Inter méltóztatik elszenvedni a neki kiutalt vereséget, de hogy a nagy vesztes egyértelműen a Fiorentina, afölött kár vitát nyitni. Ők ugyanis nem elég, hogy kikaptak az Olimpicóban, de megsérült…..
lacikacs 2008.02.25 13:48:39
A két milánói csapat érdemelt volna összesen két pontot, szereztek helyette hatot, a Roma szintén igen nyögvenyelősen gyűrte maga alá a Regginát, a Juventus pedig harminc perc előnyt adott az Udinesének, mire elkezdett játszani, úgyhogy bár a pontok számában ez nem mutatkozik meg,…..