Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borkultúr

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
For Wass Geza de Czege! We have to discuss this topic when we want to know everything about wines. Transsylvania has a historical area that is based on Hungarian/Romanian Winemaking with special conditions. Excluded from the policy, that region has an importance for Romaninans and Hungarians also.…..
    Kedves Barátaim! Igyekszem sok érdekességet írni, színházról, borról, borról és színházról, olyan alkalmakról, amikor minden adja magát.  Szerencsére fantasztikus barátaim vannak, akik között vannak borkedvelők és színházi emberek. Minden alkalom tartalmasan telik,…..
Idén tizedik alkalommal költözik színház a Móra Ferenc Múzeum mögé. Június 28-tól egy hónapon át válogathatnak az érdeklődők Kancsárék programjaiból. A nívós rendezvény magában foglalja a gyerekprogramokat, az interaktív ifjúsági színjátszást és természetesen egész…..
Ismét elérkezett a május, az érettségik és a vizsgák időszaka. A Kelemen László Színitanoda növendékei is vizsgaelőadásukat mutatták be a Szegedi Pinceszínházban. Az idei vizsgaelőadást Barnák László színművész rendezte, ami a sokéves közös tanulás és tanítás…..
  A Pinceszínház udvarában Veres Kittivel beszélgettem, miután társai gratulációit fogadta. Minden oka meg van az örömre, ugyanis egy kiadó hamarosan megjelenteti első önálló könyvét! 20 évesen, ilyen eredményt kevesen mondhatnak magukénak! Mikor kezdtél…..
Rengeteg cikk, és okosság olvasható a világhálón...de vajon ki igazodik el rajta?Hol keressük a valódi tudásanyagot? Tippjeim:http://www.online-marketing-akademia.hu/http://onlinemarketing.blog.hu/  Magyarországi blogolós oldalak:   blog.hu http://www.blog-blog.hu/…..